Skoči na vsebino

Bluzim

mako106

Recommended Posts

hja, verjetno to velja tudi za kopico tvojih vprasanj, kajne!?

sicer pa se strinjam! ce bi ga imel vec v sebi (miru), ti ne bi niti odgovarjal! x;)x prav tako, pa ti ne bi pisal tule! xcivx

hkrati pa, meni taka vprasanja kdaj pa kdaj vseeno ne predstavljajo 'jebanja' kakor pravis; totrej prdvidevam, da predstavljajo jebanje tebi, nadlego, kar meni pomeni, da te jebe UM! sicer ne bi postavljal vseh tistih vprasanj, ceprav so mi nekatera prav zanimiva. zivljenje krivilja, nihanje, lovljenje ravnotezja.. in prav zato, se kdaj sprasujemo vec, kdaj manj... vcasih pac vec zivimo kot pa se sprasujemo.

---------

a veš kaj je na sredi med tvojim umom in dušo...tvoj notranji mir...več ga maš...manj se jebeš v življenju s takimi stvarmi, kot so duša, um, razum, filozofija...... xflowx

:palec:

----------

....toda, ta tema je polna enega jebanja z nekimi vprašanji in iskanja odgovorov nanje, ki naj ne bi bili potrebni, če ima človek notranji mir. Koma?
Deli na socialnih omrežjih

hja, verjetno to velja tudi za kopico tvojih vprasanj, kajne!?

sicer pa se strinjam! ce bi ga imel vec v sebi (miru), ti ne bi niti odgovarjal! x;)x prav tako, pa ti ne bi pisal tule! xcivx

---------

:palec:

----------

vsak človek se sam odloči, kaj s svojim notranjim mirom v življenju počne...uvod te teme z množico brezveznih vprašanj in odgovorov pa je že moral biti takšen kot je...da doseže odklon od normalnih vzorcev razmišljanja in se lahko začne bluzit na dolgo in široko in globoko in visoko...ovire so samo v tvoji glavi xflowx...ko pa nimaš ovir v svoji glavi, imaš pač mir

SOMEDAY, PEACE WILL COME TO US

hja, to (odklon) bos dosegel le pri zelo malem stevilu uporabnikov x;)x verjetno pa gre predvsem za tvoj lastni odklon, kajne?

- torej, ce so ovire v NASIH glavah, zakaj si potem potreboval Odklon bralcev oz. uporabnikov? pravzaprav zakaj bralce sploh potrebujes - potemtakem zaradi tvojih lastnih omejitev v tvoji glavi.

----------

vsak človek se sam odloči, kaj s svojim notranjim mirom v življenju počne...uvod te teme z množico brezveznih vprašanj in odgovorov pa je že moral biti takšen kot je...da doseže odklon od normalnih vzorcev razmišljanja in se lahko začne bluzit na dolgo in široko in globoko in visoko...ovire so samo v tvoji glavi xflowx...ko pa nimaš ovir v svoji glavi, imaš pač mir

SOMEDAY, PEACE WILL COME TO US

koma, veš zakaj te zaznavam kot žensko?

čutim, da imaš nizko raven spolne energije ali malce zablokirano, ne zameri, to je samo moja zaznava. iskreno--->čutiš da imam prav?

imaš prav...vsaka pomoč za dvig seksualne energije dobrodošla x:Dx x:Dx...obvladaš kake posebne tehnike xflowx

hja, to (odklon) bos dosegel le pri zelo malem stevilu uporabnikov x;)x verjetno pa gre predvsem za tvoj lastni odklon, kajne?

- torej, ce so ovire v NASIH glavah, zakaj si potem potreboval Odklon bralcev oz. uporabnikov? pravzaprav zakaj bralce sploh potrebujes - potemtakem zaradi tvojih lastnih omejitev v tvoji glavi.

----------

zelo labilna oseba sem in si dopuščam odklone v vse smeri...nobeden pa ni popoln...sploh pa nisem rekel, da sam nimam omejitev v svoji glavi...če ne bi imel omejitev v svoji glavi, bi že zdavnaj živel v svoji nirvani al pač bilo kje blizu....resen si ti meni...jaz pa si ga samo bluzim in vse mi je hecno xflowx

Voda je vedno bila voda in vedno bo....energija....materializirana drugače od naše, človeške...vse kar je drugačno od naše človečnosti, moramo ljudje analizirati, si razložiti po svoje...uokviriti hočemo energijo v svoje predstave o naši resničnosti...odvzeti ji naravnost...

ko je bila voda še energija, je bila kristalno jasen vir življenja na zemlji...neonesnažena...čista...potem pridemo mi, ljudje in začnemo razmišljati o njej...vsaka naša napačna misel o njej, vzame vodi delček njene prvobitne naravne kristalno jasne energije...potrebne za neskončno obnavljanje življenja na svetu...naše besede začnejo omejevati energijo vode...iz energije postane voda, ko si zmislimo besedo za njo, postane deroča, mokra, topla, hladna, tekoča, čista, onesnažena, pitna, nepitna.......skozi tisočletja človeškega razvoja voda postaja vse bolj vsakdanja, nespoštovana, zanemarjana...in vse bolj zgublja svojo moč ohranjanja življenja...se pač prilagaja našemu razmišljanu, jebi ga...xflowx

p.s. mokra pa je zato, ker imamo besedo za to-mokrotaxegox

edino kaj mi manjka na tem forumu je dobra zblužena muzika online.......Marsaaaaa......bi sedalo kaj zrihtat xflowx

x8Dx hvala za zanimanje.

ja, vsekakor delam(o) na tem, da bi se dal...

v *paci* mam ze 3 leta LN radio...

sam to je cel schtraufenpacht... :|||

fajn bi blo, morda pa tud bo, ne morda, pac pa ziher, ono morda predstavlja sam cajt *vmes* (takorekoc prazen prostor). da ne zabetoniramo, kajti pol se izmika...

saj ves kako je... ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no, k lih o vodi... x;)x

celica lahko zivi vecno, ce ima vse potrebno za zivljenje (zdravo biolosko okolje, ipd..).

v clovesko telo naj bi bilo sestavljeno iz cca. 70 %vode - moski in 75% vode - zenske. seveda stevilke nihajo.

torej, kar pijes to si! x^x kar mislis to si x^x kar jes to si x^x kar si pac si x:Dx x^x

jutri pa na predavanje o zivih vodah in zivih sokovih! x^x vabljeni (glej forum GOH Slovenija).

lahko noc

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...