mako106 10. november 2006 Avtor Prijavi Deli 10. november 2006 stvari ostajajo iste pogled se spreminja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 stvari ostajajo iste pogled se spreminja Dobro bi bilo, če se ne bi spreminjal vsake pet minut. :xx!: Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. november 2006 Avtor Prijavi Deli 15. november 2006 Dobro bi bilo, če se ne bi spreminjal vsake pet minut. :xx!:dobro se je spreminjat...vsakih pet minut....in se tega zavedat....seveda v svobodi svoje jasne misli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 klele nej bi se bluzil, jes pa same modrosti vidm... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 dobro se je spreminjat...vsakih pet minut....in se tega zavedat....seveda v svobodi svoje jasne misli kar obstane je mrtvo...zato niham ...gor in dol ....in dol in gor....s petami poljubljam zemljo in z rokami nebo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Enkrat bom spet vse vedel.Čim kasneje tem bolje.Vse bom spet vedel po svoji smrti. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 v mehkem gibu ob bobnih sem plesala za svojega ljubega,minute, uro , triin glej zmehčano telo je omehčalo moje strahopetno srcekomu mar ves svet , kadar glasba zaigra, se teža dviga z rok in nog vse se razblini , v krogu potnih teles se mehkoba širiko tako vmes ga čez ledja čutim in njegov dih čez in čez.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 put putujem, put daleki,sav te život ljubim, ne zaboravinemam kome reči, da te pozdravii neka te pratijo oblaci bjeli i nose te ka soncubila sam u oblacima nisu bili bijeliu oblaku samo je maglai boja siva i kosa mi lepršala i nizdol vidjela sam sjela i gradovekao mravi bili so ljudiako bi bila bog, đebe se mi za mravešta to oni ljube i mrze Jedan ludak nočas mi ukrao snove šta če njemu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. november 2006 Avtor Prijavi Deli 27. november 2006 vse naše sanje sanjajo iste budale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. december 2006 Avtor Prijavi Deli 1. december 2006 vsak dan si postavljam ista vparašanja dokler ne nastopi dan po vsakem dnevu čudna so pota moje usode naj zavijem levo ali desno pot usode je vedno moja pot Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. december 2006 Avtor Prijavi Deli 1. december 2006 sanjam da bi se zbudil zraven sreče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. december 2006 Avtor Prijavi Deli 1. december 2006 urejen kaos trenutka koncentrira neskončnost preteklosti prihodnosti in sedanjosti v tok harmonije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. december 2006 Avtor Prijavi Deli 1. december 2006 v spopadu zmag in porazov ni zmagovalcev ne poražencev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. december 2006 Avtor Prijavi Deli 1. december 2006 zakaj se vprašam živim zakaj si odgovarjam ljubim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 kar včeraj vzbuja odpor in gnusdanes skozi očalavzbuja sočutje in nežnost iskre z neba brišejo solze obupane potrebujem več ognja zaljubljenosti tanka je brv po kateri se sprehajamsamo korak in sem v breznuzato se premikam počasivsi smo popotniki in pots spoštljivostjo in s hvaležnostjo zrem učiteljem v srce nagonska ljubezen lahko ubijamladiči odnesejo ta stare na goro smrtita stari s kletvijo blagoslavljajo prihodnostin zato smo kjer smopoljubljam nebo in s slanico solz napajam pomrznjeno zemljona starem štedilniku gori plamenček...nekomu ali nečemu v slovo... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 tanka je brv po kateri se sprehajamsamo korak in sem v breznuzato se premikam počasivsi smo popotniki in pots spoštljivostjo in s hvaležnostjo zrem učiteljem v srce cela zadevica mi je zelo všeč me veseli da si spet tu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. december 2006 Avtor Prijavi Deli 1. december 2006 she guru my love my star on the sky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 kar včeraj vzbuja odpor in gnusdanes skozi očalavzbuja sočutje in nežnost odstrani očala WB Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 iz srca me sovraži lastno mesoto pride od preveč ljubeznizato samo spoštujem in s hvaležnostjo sprejemam ne udarjam več, so močnejšizato spoštljivo in hvaležno sprejemam na pleča manj skeli in nimajo več moči nad menojpripravljam se na goro smrtinaj bo brez blagoslova preklinjanja, kletvic je bilo dovolj in niso mi posule cvetjana poti, ne zasejale svetlega mehkega mahuniti odišavile nosnic in ne omehčale vase zaprtega prekletstva duše, osamljenosti in grenke mržnje do tega sveta in vseh njegovih barvnih odtenkov Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 liaaaa........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. december 2006 Avtor Prijavi Deli 1. december 2006 zasledujem ljubezen narava hijene me je prevzela pobiram mrhovino na svoji poti lia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 vsem ******* ako jih ne pobereš tipridem za tebojako jih zgrešim bo prišel za menojnaslednji...če še ta zgrešipride jastreb in za njim še črv red mora biti, čeprav slabako ne strohni,ne more nič novega zrastipotem je to plastika, kič ali v nagrobni spomenik ujeti kamen... grem , da ujamem večerče prespiš jutroprevegetiraš danujami vsaj bisere noči Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. december 2006 Avtor Prijavi Deli 1. december 2006 okoli nje dehti in lebdi oblaček sreče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 V gori Er Capitan v sredi Californijeje nevajena skale granitavročega sonca in vetraprilezla do sredi gorein ji je zmanjkalo vodesama s svojim napuhom najboljša na svetu je pozabila na malenkostikot je vročina in voda...s strehe sveta, dežele jetijev je prišla kot zmagovalkastar granit bi bil kmalu njen grobtakrat je v špranji starega nosumed odpadki iz človeških smetiflaš polnih urina našla štiri litre čiste vodedovolj , da je s tem rešila sebe in soplezalcain tisti večer v razbolelem telesu začutilaneskončno radost in srečoda je nekje nekod nekakšen bogki vsake toliko pokličein da najbolj nemogoče rešitvevendar ga naš razum takoj skenslakajti jaz sem samemu sebi samozadostenjaz sem človek in jaz sem bogpoleg luči ki svetijo v temnih nočeh Las Vegasasodobnega templja sodobnega nadčlovekaje nekje nad nami še ena lučki posveti kakor danin kadar posveti ni več kotička, ki ga ne bi razsvetlilada ga ni življenja brez drznosti in upanja v najboljšezakaj ako nisi pogumenumreš od lastne neizpolnjenostiako ne upaš , si tako že mrtevče pa se zaveš lastne vtkanostiv nitke sveta , da si samo del in delček iste svetlobe in istega neba ti tudi tema, ki je lastni deležvsakega življenja ni in ne more biti tuja..... ako kdo zna naj pripne slikco te gore v Kaliforniji ....Er Capitan...simbolika je zgolj naključna...ta stena resnično zgleda kot ladja, ki hoče izpluti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. december 2006 Avtor Prijavi Deli 1. december 2006 vprašanja otrok vprašana iz duše zmedejo še največjega logika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.