lia 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 otroška duša ima logiko vrhunskega pravnikanikoli ne stori ničesar proti zakonomizvrstno najde luknje v vsakem zakonu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. december 2006 Avtor Prijavi Deli 1. december 2006 sistemska legitimnost razmišljanja neusmiljeno ubija ljubezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. december 2006 Avtor Prijavi Deli 1. december 2006 mučim se zakaj izbira razuma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 nemogočesistem daje varnost in mirin odpira vrata v ljubezenkaosanarhija pehata v večni lov po mirukjer ni varnostini nežnostiin kjer ni nežnosti ni sprejetostiin potem tudi ljubezni niako ne delate z ljubeznijoje bolje da nič ne delatedelajte samo kadar vasdelo z ljubeznijo pokliče živi z andohtjo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. december 2006 Avtor Prijavi Deli 2. december 2006 čutila uravnovešajo dušo duša uravnoveša telo in razum Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. december 2006 Avtor Prijavi Deli 2. december 2006 čakanje utrjuje samoto osamljenost postaja iluzija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. december 2006 Avtor Prijavi Deli 2. december 2006 bolezen ljubezni boleče boli do nove ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. december 2006 Avtor Prijavi Deli 2. december 2006 omama duše krepi ego navaden postajam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. december 2006 Avtor Prijavi Deli 2. december 2006 zaničujem se poveličujem svoj nič iščem se iščem vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 posiljujejo me z adventnimi venčkiin bleščečim lišpommenda je treba očistit tla in stenein potlej v prostor navlečt čuda bleščeče kramez a p r a z no praznično vzdušjemenda se drugače bogec ne bo rodiljao meni...ne da se mi pucat res zarad mene se mu tut treba nires...raje imam polnokrvno delovno vzdušjevelik prazen prostor in ritemdveh teles, mogoče majhna malecka svečkain če je bogec, ki vidi vse,mu je to vsekakor bolj všečnoznoj in iskrice v očehkakor pa vsa plastična, papirnata, zlatosrebrnalučkasta , utripajočabučkasta smreka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ....edin, svečk mam raj mal več. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 jejhata, ti ki si še mlad ko jutranja rosazame je ena čist praf Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 No, tista.......pozno jutranja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. december 2006 Avtor Prijavi Deli 2. december 2006 brez koristi vse sprejeti je enako dobro kot slabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 sprejetiin se smejatisprejeti in ne jokati Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ma ne ga sratpo gobci ga je treba vžgatin to takuj, da prevelik ne zrasteplevel je treba pult dokler je majhenpa trnje izsekat dokler se preveč ne razrastepa trto obrezat dokler je mladakdo se bo pol zaraščenim , zapleveljenim vinogradom ukvarjalzdajle bi kr vse razsulapa ne mi govort da naj sprejmemne ne sprejmem raje zgrizem razkoljem razpraskampa ne mi kazat razkosanih trupelbolje razkosan kot sedemdesetgnijočih let blodit po svet pa najedat ko komar pa kaka je to zimada še kr brenčijogolazenistočasno ko mori otorinolaringolazen Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Rad bi bil cigan, pa nimam kje postavljati šotora, vse so zasedli že Cigani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 pripelji šotormam jaso pa kitaropa sekiro boš bukova drva pripravuče pa še liter ali dva v kuferam vržešukradem še pršut Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 pripelji šotormam jaso pa kitaropa sekiro boš bukova drva pripravuče pa še liter ali dva v kuferam vržešukradem še pršut Scena ni slaba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 ma ne ga sratpo gobci ga je treba vžgatin to takuj, da prevelik ne zrasteplevel je treba pult dokler je majhenpa trnje izsekat dokler se preveč ne razraste pa kaka je to zimada še kr brenčijogolazen Koliko jalovega truda je treba,da se počasi izdela nov človek,koliko skrivnih potovanj v krajemračne, meglene, poti,ki nas rešijo strasti nagrmadenih,za rase in leta za nami? Morda je rešitev dat eno na gobec Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. december 2006 Avtor Prijavi Deli 3. december 2006 strah in ljubezen denar in varnost temelji današnjega trenutka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. december 2006 Avtor Prijavi Deli 3. december 2006 unikat iluzije v kateri živim sem nepopoln v iluziji popoln v duši dušim se v tej dvojnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. december 2006 Avtor Prijavi Deli 3. december 2006 strah me je ljubiti močen sem in tega me je strah nisem nežen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 včasih se družim z ljudmiredkovčasih v samoti srečujem seberedkopogosto se zalotim v objemu z njim in takrat se pogostočas ustavikakor da prejin ne potlejni ničesarv prazninilebdivav poljubih breztežnosti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 lia, všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.