Audente 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Dolge dni na dnu temnice,davno je že, kar štela sem ure in dneve,odvajena človeške govorice,oči umrte, vera prazna,da to še kdaj izgine, da kdaj mine Posvetil je sončni žarek Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Danes mešajo genese grejo genski inženiringjutri bodo mešali atomein se bodo šli atomski in subatomski inženiringdelali bodo elemente ,ki jih nitakrat, dragi mojiboste veseli ,da smo živeli v prazgodovini Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Posvetil je sončni žarek Kot igla je zbodel v oči,zaječala, kot zadeta od strele,zakrila oči z roko inga želela odriniti.Strah me je bilo,nisem hotela znova živetinisem želela znova preživeti - vedno znova in isto - hudo boleče. Toda podal mi je roko. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. december 2006 Avtor Prijavi Deli 4. december 2006 kdo ....bog al kdo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Toda podal mi je roko. Odšla z roko v roki sva na svetlo,vse bilo je kot nekoč,reka, ptice, travnik, hiša.Mislila sem, da je luč umrla,da obstaja le še temna noč.Razprostrla sem krila po vsej poti,zato, da sem se ustavila korak pred vrati,da sem pogledala, če si res človek. Ne človek, ne Bog, POGUM. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 kdo ....bog al kdo Kdo pa bi bil lahko drug???Kam je šla vsa komična logika? kakšna travica kdaj...še to mi postaja preveč Dim okoli mene sled za mano slalom vozi zeleni duhec pod stropom lebdi steguje svoj dolgi jezik super roba. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. december 2006 Avtor Prijavi Deli 4. december 2006 Kam je šla vsa komična logika?a tebi je bilo vse logično? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. december 2006 Avtor Prijavi Deli 4. december 2006 itak bo marsa to temo v BLUZIM pripopala...da se ne bo podvajalo....in celo Duhovnost in osebno rast bi tudi lahko tja spakirali.....ker kaj drugega kot blužnje....strokovno podkovane ali nepodkovane...itak nisem nikjer zasledil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Obljubim, da si ne bom več drznu pisat po tem forumu. Upam, da ne misliš resno. Nekateri te tule doživljamo tudi drugače - jaz recimo kot zanimivega avtorja. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. december 2006 Avtor Prijavi Deli 4. december 2006 the best hvala marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 prah si in v prah se povrneš.tko kot sm pršu lahk tud grem, če komu ni prow, ane..to bo pol moje zadnje sporočilo-hvala boguObljubim, da si ne bom več drznu pisat po tem forumu.Oprosti za vse, karkoli sem ti že storil. unis, tudi jest ti moram prej čestitat, kakor želet si, da se ne oglasiš več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 drsajo po ledeni ploskviobsijani z mavrično lučjov krogih venomer in znova in kar naprejskozi noč se slišijo razigrani krikioni pa kar najprej in venomer in znovaobstojim in ne morem naprejveselje z ledu se me dotakneradost me oplaziin zdaj me kakor opeklina skeli spomin radostnih dni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 si...tudi če ne bluziš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 o vsem se da razpravljat...še o niču Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 ja...je praznina....v kateri je vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 kje so tista najbolj skrivna področjamladostnih očitkov vesti,tisto prvo drhtenje pogleda,ki naznanja preglobok molk,da bi bil zmožen besede v niču Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 v kateri je ves nič nič je praznina v globini tvoje duše....kaj pa daš v njo...je pa tvoja izbira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 za naše dojemanje je vse neskončno....nič je nekaj...kjer je vse...in še malo okoli tega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 končnosti ni...naši pogledi se vedno spreminjajo....v neskončnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 osvoboditi dušo...predvsem....da vidi neskončnost ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 osvoboditi dušo...predvsem....da vidi neskončnost ljubezni lepo povedano ... zdj pa moram it spat... lepo noč VIDVA se imata tudi rada, kajne? V vsej osvobojeni globini duše.................................... Lahko noč Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 poglej naslov teme...tu si ga lahko bluzi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 jaz bi tudi šla spat pa ne morem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 lahko ti pomagam....z enim levim krošejem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 nazaj k bluzenju.... hmm,nazaj k bluzenju ali niču, čemu se vračam??? ker nič je povsod, tudi v meni? seveda je...nič si...in vse boš postal pa še jst svoj direkt dodam, pa ne boš več vsatala do službe sigurno ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.