mako106 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 postati vse je cilj, toda prevečkrat pozabimo da vse že smo, v osnovi tega se spomnimo takrat...ko najdemo svoj nič v sebi...in pozabimo na svoje cilje in samo smo vse in nič v enem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ej tipčka..........jaz sem na dopustu do nadaljnega........veseli december Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 naj te dedek mraz tut ne pozabi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 boljše to kot nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Miklavž me je bogato obdaril...........kot vedno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 z ničem? z vsem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 več kot da bi ti vse dal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 You gotta roll, roll, rollYou gotta thrill my soul, all rightRoll, roll, roll, rollTo thrill my soulAh-got-ta-beepa-concha-too-chompKo-kong-konk-a-don-tahAte-japoona-may-jahBop-a-lula-ee-chowBop-a-mee-choHe some funk, hey right Ashen lady, ashen ladyGive up your vows, give up your vowsSave our city, save our cityAh, right now When I woke up in mourning, I got myself Well, I woke up in mourning, and I got myself aThe future's uncertain, and the end is always near Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. december 2006 Avtor Prijavi Deli 8. december 2006 enostavno je preprosto vendar dvo besedno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Grem na vlakplačanih počitnic,prilepila se bom na odbijače....... Koma106 ma pa umetniški navdih.............na ikoncah a je to tvoje delo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. december 2006 Avtor Prijavi Deli 8. december 2006 ne...božje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 se mi je zdelo.........da samo Eden lahko tolk neki bluznega naredi jz moram Fato špilat , ne pa tuki bluzit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. december 2006 Avtor Prijavi Deli 8. december 2006 mi je pa všeč nova ikonica....tako otroško telepatsko zbluznjena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Pospravljati, to je morebiti tako,kot kadar nenaden udarec mi v snune stežaj oči odpre v temo,in planem kvišku , pa ne vem,ali je bila resnica ali samo sanjam,ki pušča me na begu plašnih čutov bregu............ uffff, rabim motivacijo..............neurje je v mojem stanovanju..še a naj raje bluzim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. december 2006 Avtor Prijavi Deli 8. december 2006 ja...daj malo bluzi namesto mene....izčrpan sem že od tega bluženja telepatska otročarija ali otroška telepatija otroci smo..in telepati smo....če to hočemo biti....naša izbira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 groza je čutiti,da od resnice do nasje le korak teme,in da na skrivaj noga to stori,kar volje strah ji veli najbolje pri bluzenju je to, da ne potrebuješ motivacije a ni fajn če se bluzi v dvoje en sam hitro lahko zabluzi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 zdaj jo grem pa zbluzit..pospravljeno kot v škatlici Nit, ki tke skrivnost življenja,teče od srca do ustnic.Trgajo besede nitko.A v tišini govori skrivnost.................................... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Avtor Prijavi Deli 9. december 2006 do you wanna be my blues soul sister for one night Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 do you need a sister Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 ne...božje A to pa ni tvoje? Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Avtor Prijavi Deli 9. december 2006 ne vem...zakaj se ljudje vedno pustimo zapeljati besedam....da nas odvrnejo od resnice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Nit, ki tke skrivnost življenja,teče od srca do ustnic.Trgajo besede nitko.A v tišini govori skrivnost.................................... Nit ki tke skrivnost življenja teče od ustnic do srcav radlerju nezgoščenaz borovničkami srce vnamesrebajo spenjenega fine dame I prefer Union. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Avtor Prijavi Deli 9. december 2006 do you need a sister is just a wish...not a need Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest eufgenija 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 pedercina :xx!: gdje je noooooooooooosorog allias pika pikica ona bar yna fuuuuuuukiti, jer ne vili onu valkiru...il misti jer su lezbace nagravzne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 ne vem...zakaj se ljudje vedno pustimo zapeljati besedam....da nas odvrnejo od resnice Besedam oz. črkam Različne barve glasunastanejo ob vibraciji plinov med spodnjo in zgornjo čeljustnicobesedeinsimboli... črte in krivuljenaš nadomestek za resnicoki je ta nadomestek, če dobro pomisliš Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.