Audente 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 vsaj direktno povem....da ni treba med vrsticami brat moja misel le iluzija se zdi, prividi vseh dobrih ljudi........moja misel le želja se zdi, v prividih vseh pozornih ljudi....... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Avtor Prijavi Deli 11. december 2006 misel je kreativna...v svoji resničnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Večina ljudi leteti ne znapobrati se iz pepela ne da,ko dvigne krila, sanje končaa kdor odneha, vsaj sanje in misli ima,želja je tista, ki mislim veter odda. misel je silna , včasih pazim kaj si želim Včasih Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Naj bom nič naj bom vse morda bom luč morda le želja, ki te vžge. In vse je nič in nič je vse, jaz vem le to, da super mi je je je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Avtor Prijavi Deli 11. december 2006 realnost niča odstira kruto bleščilo iluzije vsega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Nov privid je iluzija vseh nemočnih ljudi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Naša zemlja ni v dveh delih iluzija dvojnosti vlada povsod Iluzija dvojnosti ko misliš da ti ponoči nasproti peljeta dva motorja ni ločenosti me dvema lučkama ker je avto iluzija ločenosti ubija. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Avtor Prijavi Deli 11. december 2006 Naša zemlja ni v dveh delih iluzija dvojnosti vlada povsod Iluzija dvojnosti ko misliš da ti ponoči nasproti peljeta dva motorja ni ločenosti me dvema lučkama ker je avto iluzija ločenosti ubija.daj nea bluzi tolko...ups sorry...sem naslov teme spregledal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 koma...od kad si mako to je nekam sumljivo :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Avtor Prijavi Deli 11. december 2006 od danes....marsa mi je uslišala prošnjo....še enkrat hvala marsa....malo na k.... mi je že šel koma nick....to je to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 jaz bi bila tudi raje Au Denta komu naj zabluzim........... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Avtor Prijavi Deli 11. december 2006 al al dente...napola kuvana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 sem že v naprej misli tvoje brala.........da boš to napisu no razkuhana nisem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Avtor Prijavi Deli 11. december 2006 zakaj dih ženske naredi iz mene človeka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ne veš?potem ti še ni prava ženska dihala za vrat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Avtor Prijavi Deli 11. december 2006 mogoče pa še jaz nisem nikoli pravi ženski za vrat dihal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 neveš? ja a nimaš prave ženske ob sebi? da ni kaj drugega Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Avtor Prijavi Deli 11. december 2006 problem žensk je...da me vsaka po svoje preseneti...in jaz presenetim njo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 in kako jo presenetiš? obljubiš kavo...pol te pa ni in ni in kave tudi ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Because time will pass me by,maybe I'll never learn to smile,but I know I'll make it through,if you wait for me... And all the tears I cry,no matter how I try,they'll never bring you home to me.Won't you wait for me in heaven? I feel like I've been cheated,Because we never said goodbye............ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Avtor Prijavi Deli 11. december 2006 ojoj...ta kava ti ne gre iz glave...ali si samo radovedna...da vidiš kdo sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Saj sploh te ne poznam, povej mi kdo si ti!Res te ne prepoznam, drugačen človek si Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Avtor Prijavi Deli 11. december 2006 kako ti naj povem kdo sem....če pa tega še sam nikoli ne bom vedel....vse in nič sem...to pa je enako...kot da ne veš kdo si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 I slowly realize what you mean to me Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. december 2006 Avtor Prijavi Deli 11. december 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.