lia 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 dogajazunaj skoz in skozin znotrajvenomer neurjana jadrih te lupinepa veter trgazadnje klineni sidra in ne sipine samo krik galebain osamljenost divjine Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 blizu je daleč znotraj nas globina nas samih nas preseneča iz dneva v dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 od danes....marsa mi je uslišala prošnjo....še enkrat hvala marsa....malo na k.... mi je že šel koma nick....to je to Pa tako je bil komičen... Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 Pa tako je bil komičen...bolj komatičen.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 zakaj dih ženske naredi iz mene človeka Tudi sam si belim s tem glavo, da je črna že kot morje.Sklepam da je bilo v smislu - človek kot trpinčeno bitje, revež.Opcija pa je da je samo reklama za winterfresh. bolj komatičen.... Ampak mako...saj lahko rečeš komakomakomakoMAKOmakomaampak smisla ni aja sej res, pozabljam kaj je smisel Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 zakaj dih moškega naredi iz mene ženskoin prebudi neznano zakaj so ženske privlačne, ko so jeznezakaj zbrcaš psa, ko se ti obeša na nogo,pobeglega pa vabiš s klobaso v naročje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 Tudi sam si belim s tem glavo, da je črna že kot morje.Sklepam da je bilo v smislu - človek kot trpinčeno bitje, revež.Opcija pa je da je samo reklama za winterfresh.Ampak mako...saj lahko rečeš komakomakomakoMAKOmakomaampak smisla ni aja sej res, pozabljam kaj je smiselsmisel je v vseenosti...koma...mako...resnica....iluzija....opcija...izbira....ti....jaz....eno....vse...nič...."smisel" ni beseda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 oda smislu smisel kaj bi s tabo smisel kozarca je pitjelahko ga mečeš v zid je prav tako smiselno smisel kaj bi s tabo je smisel besed da se berejoali da so smisel kaj bi s tabočisto si nesmiselen KER SMO VSI ENOv svoji iluzijiti pa samo beseda Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 zelo osmišljeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 koma Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 čakampa ni kaj čakativse je tuiz jutra v nočin iz nočiv jutrordečkast oblak mi objemakožotoplina se širiod znotrajna polju pred mestomse razhajajo ljudjeen mrličveč pod zemljo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 zelo osmišljeno Osmišljeno v svojem nesmislu. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 Osmišljeno v svojem nesmislu.smisel in nesmisel...sta v končni fazi eno...zavedanje tega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 všečna mi je bluzatorka lia...kako lepo bluzi se kr vživim anarhist pa o smislu, ki ga ni...le izgovor s katerim opravičimo iluzijo, iz katere ne moremo Iluzija je da ne moremo iz iluziješut v glavo ostaneali pa zavestno reševanje. smisel in nesmisel...sta v končni fazi eno...zavedanje tega Iluzija zavedanja tega da obstaja jin in jang da sta dva motorja če je avto. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 zblojenimagister fizikemi razlaga o nesmiselnosti življenjao taljenju leduin smetehostareli žigolorazpreda o darvinovi teoriji samicmefisto je senca zlomkain pužko me še najboljspominja na črvav trugidevetdesetletna starka blesti pozno v nočod žarometovin družbe dvajsetletnikakomolčijo se v solatnem bifejukaj delam v družbi divjih ovnic in podivjanih salonskih levovnapaka v programu v zgodnjem jutrume strelec odpelje v vrata peklakjer mi sam satan naročapojdi raje kam drugam na kofebližja duši in telesu ljubšami je saturnova samota podmilim nebom v naročju mahuzblojena nuna mi pokvari danljubi boga, ljubi bogavsa tresoča in zagrenjena s strahom v očeh in udrtimi ramenis škrbami v zobehbelo sivo redkimi lasmimi naročaljuuuuuubiiiiii boooooogaaaaaa Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ...."moja" lia Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Kar ima rep in glavo ni resnično začetek in konec oznanja največji laži človeštva Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 kaj naj bluzimsaj ni kaj bluzitipa naj kar bluzim,al kaj?a da bi?ma kaj pa vemse mi ne da glihpa bom vseen še maloal pa rajš nea dajte no?ste pa res hecni pa ne bom večker nimam kaj bluzitres ne!!!ajde, bla bla bla..... NASLEDNJI Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ...."moja" lia "moj "Mick *** v tesno zaprtih škatlahdvomi,strahovi na čistini pozabljeneskale,pesek in prahpozabenekega utemeljenega pričakovanjazakaj me nihče ne razumeosamljeni jezdeci v neskončnost jezdimov morje pozabe,vso pot smo samiše takrat ,ko najbolj vrvibuči in vonj strasti buri kritakrat smo šele najbolj samizaverovani v lastno sliko ,ki smo jo ustvarili v glavilover vserazumevajoči,vseljubeči in stalno pričakujočires ne moreva drug drugemudati , nežnega in toplega zavetja, si v objemu nabrati močiin si nežno držati z rokami zaslon okoli najinega plamena,da ga ne ugasne vsakpotepuški pes , kadar zamahne s svojim garjavim repom Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 sovražim to miselsovražim ta mrzli dansovražim te resnicoljubcesovražim današnji dante kupe papirja te priliznjene ljigavcesovražim ta smotan dansovražim to lastno telo, ki kliče po tebi,sovražim to željoin sovražim danko si vstopilv moje utemeljeno pričakovanjesovražim življenjein še bolj sovražim smrtše najbolj sovražimta zjeban programki mi ne pusti delatte vržem trikrat v stenokišta butastapa ne mi rečtda ta postopek lahko traja bekaj minut Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Koliko trupel koliko plaščev iz njih ker živijo v naravnem redu nagon jih pomanjša v hrano Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 še mal pa bom zbluzila gre kdo z mano Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 belo in črno, noč in dan, veselje in žalost.............moški in ženska brez enega ni drugega upam da res you will be back.......i will be Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 zunaj na milijone zvezd.........in katera zvezdica si ti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2006 Avtor Prijavi Deli 15. december 2006 lepo je tukaj v tem trenutku ti(ši)ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.