Audente 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Uzalud je uzalud je,da mislim na njega, ko da nikad nije bio tu, nije on nevernik srca kamenog zašto,zašto uze mi ga Bog. Kao mrlju iz secanja svog,izbrisao me je dana tog,kao da se prošlo ne broji,ko da juče i ne postoji. On mi je srce slomio,on me u crno zavio,on je kriv sto sam i luda i sto ga volim uzalud. Uzalud je svako jutro,koje osvane odkada se ne budim kraj njega,nije bio zavodnik a ni prevara ON je samo volit prestao.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 On this morning of a thousand starslet me take you to heaven's doorWhere the music of love's guitars plays for ever In the glow of those twinkling lightswe shall love through eternityThan will come night in a million lights Fly away with me Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 brez enega ni drugega Samo eno je, nič drugega. Ovalen kvadratkozarec brez dnapremicakrog ki zavija v desnotiktakanje ure so kot jaz Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 so kot jaz Le kaj si ti? eno z drugim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2006 Avtor Prijavi Deli 15. december 2006 mogoče je pa tretje...s šestim...itak je vseeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 NE ni vse eno jaz sem jaz in ti si ti skupaj ni vseeno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2006 Avtor Prijavi Deli 15. december 2006 ti že veš...prepričana v svoj prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 lepo je tukaj v tem trenutku ti(ši)ne je lepota tišinevsepovsod semsamo v tem prostoru me nikdo me je razpršilda tavam med kapljicamimeglic tišine Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2006 Avtor Prijavi Deli 15. december 2006 tiho je vse bilo utrip čutenja je valoval neslišno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 tišinaso to le občutkiplod moje domišljijeali mojega navdihav meni so semena drobnaiz njih bo vzklila lepotadušeki jo nosim v temi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2006 Avtor Prijavi Deli 15. december 2006 tišina smeha hehe brez izvira moči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 nič se ne vmešavaš le pozornost odobravaš in pojdi ven iz tišine raje bluzi v višine Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2006 Avtor Prijavi Deli 15. december 2006 kalim mir in se vmešavam,vam misli prekopavam-še dobro da mate mene, nekdo ki meša vam štrene čist si me zamešal in premešal...vsaka ti čast Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 tebe mako je Zmešal nekdo drug malo po malo postajajo otožne misliti pa vedno bolj čemeren Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2006 Avtor Prijavi Deli 15. december 2006 zato pa sem tuki, da delam nered, iščem pozornost in kažem mojo pesniško okornost hahaha...ma si faca...veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 staranje ni bolezenstaranje je proceski se začenja z rojstvomin se konča s smrtjovmes je deljenje , rast in umiranje celicgrem loščit male sive celice Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. december 2006 Avtor Prijavi Deli 15. december 2006 grem loščit male sive celice bolj so fsrane...manj dreka dajo od sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 zato pa sem tuki, da delam nered, iščem pozornost in kažem mojo pesniško okornost okornost ni ravno prava beseda mar ne čutiš da te gleda soseda ki ve kaj je nič in kaj je vse v tišini ki se izgublja med nas use Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 zato pa sem tuki, da delam nered, iščem pozornost in kažem mojo pesniško okornost lepoprinašaš svetlobo in barvemehčaš ostre robove dnevain prinašaš radost Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 kaj se sprenevedaš in opravičuješče se le da,se z vsako spogleduješ a le ona ve, kje konča se vse Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 moj tim nima črnolasih lepoticniti svetlolasih krasotic so same mladenke neporočenein velokokrat nepotešene in kako naj potem tečejo dnevi v miru če ena bolj sitna kot ta drug Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 v jutru ko so zvezde vse že spale moje misli sanjam lepim se smejale nekdo mi vztrajno nosi smeh na lice mar res v tišini noči sliši moje klice? ker ko želim si sanje, enostavno potopim se vanje. zdaj bom odbluzila soncu nasproti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 danni dnevu enakpo nočiokrvavljenihustnic obrij se seronjo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Cimet me rajca ...boga... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 tapeciranagoflja je razkošjein okrasbode ,koljele dvodnevniprirastgoličev Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.