mako106 23. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2006 Začenjam živeti življenje, ki je moja igra. Igra, ki si jo ustvarjam sam, ki nima konca in je začetek življenja, življenja takšnega kot ga bom živel. Postavljal sem si pravila in omejitve, da sem končno spoznal, da igra imenovana moje Življenje, pravil in omejitev ne potrebuje in da to resnično verjamem in vem. Moja igra nima pravil in omejitev, razen tistih, ki si jih postavim sam. Je logično-nelogična ali obratno logična, nima veze. Vse je lahko prav in vse narobe. Svoj prav si izbereš sam.Vsak si sam izbere orodja, pravila, način, kako bo svojo igro igral in kakšno igro bo igral. Pot do zmage je vsem ista; prepričati ljudi, da si na pravi poti, da prava pot obstaja. Zmaga je neskončnost; neskončnost duše in telesa. Zmagaš, ko ugotoviš, da zmage ni. Kot vsaka igra je razdeljena na nivoje ali svetove, ki jih je potrebno osvojiti, da na koncu najdeš svoj svet, sebe. Sam sebi si največja nagrada. Samo igrati jo je potrebno začeti. Je piramida sestavljena iz kamnitih blokov. Iz nivoja v nivo, iz sveta v svet jo je lažje igrati. Bolje zgradiš temelje, lažje je igrati dalje, lažje osvojiš in zgradiš novi nivo. Nivojev je neskončno. Ljudje živimo po čudni logiki. Nikoli nismo zadovoljni s trenutnim stanjem. Naša misel je kreativna, ko odmislimo prostor in čas.Pravila so preprosta. Najdi srednjo pot in živi življenje ravnoprav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2006 kaj je trenutek...stotinka sekunda ali življenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2006 pridna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 naše življenje je posledica našega mišljenja ali nemišljenja vzroka ni, le izbira prava izbira je vedno prilagojena trenutku srednja pot ni pravilna, ne napačna nekje med narobe in prav obstaja ravnoprav pravila so upogljiva, dokler so, ko jih ni jih ne rabimo spremembe so dobrodošle, ker so neobhodne danes ni včeraj, ne jutri rastem, ker sem jaz jaz transparentnost svetu, ti zagotavlja tvoj mir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 ljubezen ni vse, ker ni nič ljubim mayo, pa mi nič ni sreča je nalezljiva, ker osvobaja zaljubljenost je ozdravljiva, ker je napeta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 strahovi so del moje iluzije iluzija je del moje resnice resnica je del mene ostalo je neresnica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 duhovno-ekonomsko-ekološki net brainstorming bi lahko spremenil kolektivno zavest ljudi. če bi ga kdo znal izpeljati, oz. imel dovolj širok pregled nad vsem kar se dogaja, da bi ga pravilno nastavil že v osnovi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 z besedami se je treba izživljati, da ugotoviš kako malo v resnici pomenijo misli začneš negovati, ko ugotoviš koliko v resnici pomenijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 misli so za deljenje, ne za citiranje unikatnost je trenutek mojega ega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 bluzim bolje neko iko ovde da te volim znaš misli mi bježe ka tebi smije mi osmjeh na ustnama i pogled u odsjevu stakla svaki dan je nježniji milujem te rukama i dižem te ka bjelim oblacima na nebu nosim sa sobom onaj tvoj pogled i ljudi me gledajo kao da sam pala s lune.... i to je poklon poklon sa neba kako da kažem, pao mi kokos na glavu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 združitev nezdružljivega je odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 nočem odgovora odgovori so dokončni utesnjeni zapečeni zarjaveli porumeneli takoj ko daš odgovor ta začne gniti :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 puščave odgovorov, vprašanja beduinov, drobci peščenih kristalov, z velikimi šotori pokriti strahovi me puščajo hladnega mlačen, labilen, upogljiv sem zazrt v svoj jaz topel in hladen mehak in trd bleščeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 zazrt v sebe gledam druge sprejemam , kar vidim dajem, kar čutim mraz me stresa spomnim se trenutka iz življenja svoje ljubezni pomagam njej, pomagam sebi toplo mi je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 premagan sem ego je ranjen duša ga zdravi z ljubeznijo končno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 predam se bluziš bolje sočneje slastneje poželjivejše Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 neodločnost je odločnost z napako odločnost je previdnost z napako pa res rad bluzim, veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 zelo slastni komentarji...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 vidim včasih je dobro brcniti v prazno še boljš sebe v ta zadnjo za to moraš bit gibčn, potreben in ne zadosten pogoj pa je, da maš ambicije.... če nimaš cilja, ni motiva da te priganjajo še sebe ne rabiš brcat v tazadnjo lahko se objameš te objamem sva objeta Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 kaj ste dobro odbluznjeni...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 neodločnost je odločnost z napako odločnost je previdnost z napakopa res rad bluzim, veš se kar dobr bere tole tvoje bluzenje........... Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 zavzemam se zase najdem se iščem se tam kjer nisem iskal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 kok dobr da se še kdo najde in to tm kjer se ne išče Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 pozabim utripat, vibrirat zagledam njo blizu sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 ne bom več bluzil...bo še kdo mislil, da sem bluzer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.