Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 sredi snezne belineokoli prelepe tišinev koči sta le duši dveki ob kaminu na tleh leze da trenutek miru traja brez da kdo na vratih razgraja xrosex Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Snijegovi neki ledni pokrivaju staze snaSve ostaje kao prije, gdje je to sto zelim ja?A vjetrovi neki hladni zavijaju, sutis tiTa srca sto vatru traze, jesmo li jos uvijek mi? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Obljubljaj mi pomladin nezna modra jutraObljubi kar se nikomur nisi Jaz verjamem v pravljice Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 A vjetrovi neki hladni zavijaju, sutis tita srca sto vatru traze, zasto vise nismo mi?Duga i samotna zima u nama i oko nasreci da nade jos ima, daj da ti cujem glas. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 kaj mi prinašašnikamor ne morem pobegnititako dolga potdo tako preprostega spoznanjatoliko ovinkov in tolikostranpotiin toliko korakovvse kar je si ti sončni kraljsamo varnostin pravila igrelump krilati,tako preprostoda sploh ni več kaj iskati Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 pravkar si eni poslal nekaj iskrivih in nežnih besedpravkar si z megleniminitmi naredil očarljivo pentljozato, da boš lahkov nekem skrbno pripravljenemtrenutku, vzel meč in kakor zmeraj do zdajpresekal in jo pahnil od sebesmet neuporabno iz dneva v dan je svetloba temnejšahoče nemogočekako naj obrnemnoč v dan neverjetno dobroje sedeti na toplemčohljati mrcino za ušesiin spokojno odsanjati nezaslužene najlepše sanje , največ kar se sanjaču po lepih sanjah pripetida se zjutraj v prekrasen sinji dan zbudi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. december 2006 Avtor Prijavi Deli 18. december 2006 preprosto ne morem verjeti kako si ga eni bluzijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ne verjameš v Pravljice potem pa na drevokapo na glavorokavice in bundo da te ne bo zebloko v sneguzablizuš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ljubim tvoje begave očiin svoje žalostne dnibrez njih nikoline bi užila dotika nebesmehkih dotikov spoznanjsvilnatih kril lepote radostiki jih nikoli,nihče več ne odvzameenkratno in neponovljivose zgodi, kakor snežinkaki se raztopi na vročih dlaneh Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ljubim tvoje begave očiin svoje žalostne dnibrez njih nikoline bi užila dotika nebesmehkih dotikov spoznanjsvilnatih kril lepote radostiki jih nikoli,nihče več ne odvzameenkratno in neponovljivose zgodi, kakor snežinkaki se raztopi na vročih dlaneh i ja sam to radila Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. december 2006 Avtor Prijavi Deli 19. december 2006 ne verjameš v Pravljice tudi ti...si del moje Pravljice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ali obstaja načinKako zapreti vrata duše? z vratiz ljubeznijos sovraštvom Kako? Ne vemkakšne vrata duše? To je samo prispodobazaignoranco. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Ne vemkakšne vrata duše? To je samo prispodobazaignoranco. Zdaj vem kaj je ignoranca: Ko nekdoz svojimničom in vsemzapredušopred vsem in enim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. december 2006 Avtor Prijavi Deli 20. december 2006 dojetje vsega in niča da duši enost ki jo je vedno imela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. december 2006 Avtor Prijavi Deli 21. december 2006 izbira vsega se začne pri niču Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Zdaj vem kaj je ignoranca: Ko nekdoz svojimničom in vsemzapredušopred vsem in enim Le pred zavedanjem vsega in enega. Pred ki ko ker da če vejica skače. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 nekaj se mi deladela se nekajsam meni se nekdo mi to deladelaj mi šečemu nein pa zakaj biče ni trebapočakamda dokonča delo bo počakaloše zmeraj jetorej...utihni in uživaj xrosex Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 evomene evo tebe Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Le pred zavedanjem vsega in enega. Pred ki ko ker da če vejica skače. JA ko je bil še Toporišič živ,nihče ni bil nagajiv,ne vejica in ne pikavse je bilo kot se šika. Kaj pa zdaj? Ostale so le še modre očiin en kup pikic..................................................................... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. december 2006 Avtor Prijavi Deli 22. december 2006 vsi vse vprašujejo nobeden nič ne odgovarja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 odgovora ne rabimo vse je enonič je vse veseli december končuje se mi ostajamo enoin v enem vse Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 ujel se je pogled dveh v množici enkrat........ petkrat nisem uspela prešteti vseh ujetih pogledov Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. december 2006 Avtor Prijavi Deli 22. december 2006 v niču je ena misel dovolj za vse....kar smo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. december 2006 Avtor Prijavi Deli 22. december 2006 vse kar imam in nič kar nimam je dovolj in ravnoprav za to kar rabim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 vse so mi odvzeliše niča ni večsmešnotudi boli ne Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.