anarhist 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 JA ko je bil še Toporišič živ,nihče ni bil nagajiv,ne vejica in ne pikavse je bilo kot se šika. Kaj pa zdaj? Ostale so le še modre očiin en kup pikic..................................................................... le vkup le vkupnapravlja se črkarska pravda slovničarje raznemorilce mirupomečemo v morje huga ha- huga-hu heja hum zaživi dežela kranjskav anarhističiciuradni jezik esperantostare spone propadlesklanjatve, nakloni, nečednosti vse heja bumbarasa, hu hu jodlali vse so mi odvzeliše niča ni večsmešnotudi boli ne to je dnoporeče Tyler Durdenče ga pomnitepo dnu hrepenimzaradi hrepenenja pa ne dospem tjakjer ne moreš niže Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Nemoj nikad biti dolemada neki i to volenemoj nikad biti dolejer sve dole noge bole Gore dole, dole goregore dole, dole goresve je gore, dole Nemoj nikad biti goreza to uvek ima forenemoj nikad biti gorejer svi gore i pregore Idemo malo doleidemo malo gore Nemoj biti u sredinijer ces biti u manjininemoj biti u srediniili prvi bar otkini Idemo malo doleidemo malo gore Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Odprem,,,,, in kjerkoli že sem, na koncu potiso zmeraj iste stvari, na drugi strani vratzmeraj najdem svoj lastni strah Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Lastni strah, ...... Ja, ne morem biti sama,ko te ujamem, ne moreš več strannikamor se mi ne mudinikamor drugam kjer te ni. Strah ni dovolj za skrbiverjemi le kar se zgodi. Vse kar sanjam je resv gnezdu lepih telesDuša; je res za v smeti?Hudič nikdar ne vpraša kdo si Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 strah me odpreti dlankaj šele prijeti tvojostrah me ker te želim objetiin strah me je te poljubitisvet in običaji in človeški normativine marajo srečnih ljudiše najbolj ne marajo tistih, ki objeti stopajo ob reki življenjain tistih , ki skupaj poletijo v nebota svet ne mara srečnih ljudipotrebujejo prestrašene, osamljeneotrple ljudi, take je laže izkoriščatinadzirati in izmolzti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 laže živeti s strahomkakor z okrvavljeno rokoin grenkim pelinom v dušistrah je včasih tisti dobri čuvajki ti prihrani marsikateri grenek in trpek grižljaj imejva se lepo lepe sanje Namaar Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 menda me boš poklical k sebimenda prav kmaluto tako že vemslutim že lep časle kako naj vmesni čas porabimto ne vem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 dodaj življenje dnevuin ne životarjenju dneve *** sanjam da bom enkrat srečal človeka, ki me bo slišal,verjetno bom prej onemel **** včeraj v jaccuziju groteskni obrazi, ponarejeno zvezdno nebo in pokvarjene luči Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Strah ima le velike oči,in nam pove, kaj nas muči ! Meni je najboljša prijateljica- resnicadaje mi smeh na lica ,iskrenost je tista vrlina,ki ne zmore je vsaka razvalina.Ne more vsak privabiti mi srečo v oči,ne zmore vsak mi, nate pomislim, reči.Ko hodil boš med tujimi ljudmi,naj sreča noč in dan nad teboj bedi,naj pazi nate zvezdic na tisočevedi, stori tako kot se tebi zahoče. Pridružujem se recnici iskreni,prazniki so tisto, kar mi veliko pomeni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Pesekvočiboli a zakrijeresnico. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 če te ljubimne povemse s toplo mislijodotaknemnaj ogrejeti srce Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Dovolj je eno vprašanje, en odgovor in eno odgovorjeno vprašanje:Je vse preprosto? Ja. Vse je preprosto.Če je vse preprosto, je vse eno. Na poti do spoznanja enovitosti si postavljamo neskončno vprašanj s katerimi iščemo svoje bistvo.Kaj je Ljubezen?Kaj hočem v Življenju?Kdo sem?Koliko je ura?Obstaja Bog?Kaj je Življenska Energija?Sem pameten?Za čem hrepenim?Ali dovolj ljubim?Kdaj odrastem?Kje so moje meje?Kaj je širina?Ali rabim dosti ali malo denarja?Je mnogo zadosti?Je preprostost učinkovita?Kaj je pozitiva?Zakaj ne rastem več?Kje je neskončnost?Kako si narediti življenje zanimivo?Kaj je prijatelj?Ali lepota zaslepljuje?Je razlika med genialnostjo in norostjo?Kdaj bomo uničili zemljo.Zakaj živim?Sem sit?Karizma ali denar?Te tišina česa nauči?Ali te agresija prepriča?Se splača gojiti komplekse v sebi?Razmišljam?Je privlačnost del užitka?Koliko ti plačajo za to kar delaš?.... Neskončno vprašanj si lahko postavimo ne da dobimo en sam odgovor. Lahko pa si postavimo eno vprašanje in dobimo neskončnost odgovora. V nas obstaja odgovor na vsako vprašanje, ki smo si ga zastavili. V sebi najdemo odgovor za vse. Zastaviti si moramo dovolj vprašanj in poiskati dovolj odgovorov; neodvisno drug od drugega. Vsak odgovor poraja nova vprašanja, vsako vprašanje išče nove odgovore. Odgovor je eno, vprašanje drugo, odgovorjeno vprašanje tretje. Odgovorjeno vprašanje je naša kreativna misel tako dolgo dokler v njo verjamemo. Vsak ima v sebi odgovorjena vprašanja, le redko kdo jih zna izkoristiti.Gibčne in sproščene misli ti omogočajo povezovanje vprašanj in odgovorov v odgovorjena vprašanja. Nobeno vprašanje ali odgovor ni dokončno. Tudi odgovorjeno vprašanje je dokončno le tako dolgo, dokler se ne postavi novo vprašanje glede odgovora. Vprašanja lahko uredimo po pomembnosti, naključnem zaporedju ali določenem vrstnem redu. Potrebno si je postaviti prava vprašanja, s katerimi najdemo prave odgovore in dobimo odgovorjena vprašanja v katera verjamemo. Življenje je preprosto.Mi smo enostavni.Strahu ni.Svet je eno.V sebi smo preprosti.Nihamo med extremi.Strategija popolnosti je srednja pot.Nima ti kaj biti.Vojne ne potrebujem.Učenje je sprostitev.Ljubim mir.Zmagovalec je tekmovalec.Bolečine ni brez strahu.Zaupanje je lahko globoko kot ocean.Verjamem samemu sebi.Prepričanje umirja agresijo. Govor dela predsodke. Ritem te vodi do spokojnosti.Posledica sprostitve je zaupanje v dušo. Čudež nepomembnosti je smrt. Poezija slepote poraja vprašanje lepote.Pot sredine je pot miru. Harmonija začetka je potovanje dejanj. Analiza vprašanj porazi ognjevitost odgovora. Zrak preteklosti diha narava prihodnosti. Rojstvo je zmaga nad porazom. Višina samopomilovanja je obratna preprosti ponižnosti.Zmeda morale je filozofski problem. Mehurček v mladosti zraste v zid na starost. Gibčnost čudeža je enaka teži sveta. Vojne ne potrebujem.Učenje je sprostitev.Ljubim mir.Zmagovalec je tekmovalec.Bolezen je presenečenje, zdravje je bojevnik. Mučenje telesa je smeh uma. Širina duše je enovitost okusa, vida, sluha in tipa.Vprašanje je posledica vzroka. Učitelj se med dejanji smehlja. Nauči se govoriti v tišini. Privatnost samote zanemarja trdnost bontona. Sistem se hrani s samoto ljudi. Koncentracija dogovora je samogovor sistema. Suženj analize rabi pomoč pri presenečenju.Duh trave se širi kot akustika logike. Pozitiva je droga starosti. Izum sedanjosti je plavanje v vprašanjih. Računalništvo je navlaka lenobe. Energija časa je certifikat ideje.Sočutje svetnice vzburja razmišljanje revščine.Psihologija nirvane je središče globin.Verjamem v popolnost dobrega in slabega.....Nerazumljen odgovor v nas vzbudi željo po novih vprašanjih, dvome v pravilnost odgovora. Omogočeno nam je, da razmišljamo kakor hočemo. Lahko izkoristimo ali ne NOVA VPRAŠANJA IN ODGOVORI SO DOBRODOŠLA Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. december 2006 Avtor Prijavi Deli 24. december 2006 ljubljenje z ljubeznijo je balzam za dušo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 pogled lahko veliko krat pove več kot miljon besed...s tem ko nekaj dajaš tudi prejemaš...ti si vse kar moraš vedeti... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. december 2006 Avtor Prijavi Deli 24. december 2006 sem nekdo znotraj neskončnosti vsega in niča Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 vse v enemdaleč kakor soncevendar blizu kot toplotaodvisen en od drugega je vredu nekako tako? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. december 2006 Avtor Prijavi Deli 24. december 2006 sonček sije toplo mi je in to je to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 sonček je..in ti si skuštran/a.. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. december 2006 Avtor Prijavi Deli 24. december 2006 polni me sonce iz globin moje duše.....pregloboko je še da bi me razsvetlilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 v tihi nočičrički okoli menesamaz zvezdami Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. december 2006 Avtor Prijavi Deli 24. december 2006 toploto peska s soncem obsijane obale pogrešam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 nekaj pogrešatipraznina v tebivendar zapolnjenaz občutkom da si Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. december 2006 Avtor Prijavi Deli 24. december 2006 ironija vsega je da vedno sem...sem...sem...sem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 vedno in nikolibiti in ne bitihoteti ali neše vedno si Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. december 2006 Avtor Prijavi Deli 24. december 2006 jaz včasih nisem jaz...vsaj zdi se mi tako v moji iluziji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.