mako106 27. december 2006 Avtor Prijavi Deli 27. december 2006 smeh je pol zdravja...pravijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 ta druga polovica pa pravilno kanaliziran libido Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. december 2006 Avtor Prijavi Deli 27. december 2006 in katera polovica ti manjka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 ne manjka mi polovicakondicija me je zapustila sred Krvavcabilo je pravljično lepoko podila sem se po strminah in mislila.........samo na Šal in Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 v neznanemizgubljenkakor pesembrez notkakor skrita prikazen Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 želišda se najdeš? želišda se pojaviš? ja želim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 kadar zagrabim srečomi kakor pesek spolzi med prstizato jo pustim naj lebdi,in valovi , kadar ljubim , vedno zaradi sebetakrat se dotikam nebes,dobro je , da to ni več odvisno od drugih Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Soška frontani bila ničv primerjavi s temkar se dogaja v štepanjcu jebo te pirotehnikavsem piromaniakom pa želim zaklete praznike in najbolj nesrečno novo leto, kar so jih kdaj imeli.vaš glavobol prestajujoči anarhist Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 aja? Soška fronta ni sam v Štepanjcu Kaj bi bilo če bi bla anarhija Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. december 2006 Avtor Prijavi Deli 28. december 2006 prej ali slej...bi se vse samo uredilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Zabavaje vsekar ostane. Pazi da ne postanešzajebaven Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 nežne besede mimo drsijo, dokazkakor plast tišine pogled zarisan jepozabljen je čas na tvoj obraz Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 aja? Soška fronta ni sam v Štepanjcu Kaj bi bilo če bi bla anarhija Ničveredni kalilci notranjega miru bi viseli z vrb.Mi pa bi mantrali pod zvezdnatim nebom plavali v ljubljanici, čisti, da bi jo lahko pilmeditirali na ruševinah svinjarijopovzročajoče toplarnevečerjali pomaranče namesto zrezkovin v slogi z gozdnimi živalmi zaspali v zavrženih avtomobilih. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Zakaj tako veselo vsak dan me premamiš, in me vedno,vsakič od srca nasmejiš?Zakaj skrite želje v besedah najdeš spet in spet,da njih polet gre daleč v tuji svet ? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 kakor pesem v menivse prebudiškakor sonce ponoči v meni luč prižgeš.. o povej že enkrat kdo si? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. december 2006 Avtor Prijavi Deli 28. december 2006 mako106 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 haha...misliš? a ti si tisti ki mi ponoči ne pusti spati... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. december 2006 Avtor Prijavi Deli 28. december 2006 sama sebi ne pustiš spat...samo vzrok drugje iščeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 aja...pol bi mogla že vedet da si ti ne... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. december 2006 Avtor Prijavi Deli 28. december 2006 da si jaz ne...kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 kakor pesem v menivse prebudiškakor sonce ponoči v meni luč prižgeš.. o povej že enkrat kdo si? mako106 bjondo... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. december 2006 Avtor Prijavi Deli 28. december 2006 temen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 aja....črn? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. december 2006 Avtor Prijavi Deli 28. december 2006 ko hudič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.