mako106 29. december 2006 Avtor Prijavi Deli 29. december 2006 malo mešaš...srednjo pot...in pol poti....ker kje je polovica neskončnosti...pa res ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 jaz vem kje je polovica neskončnosti......ples na sredini Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. december 2006 Avtor Prijavi Deli 29. december 2006 do you wanna dance Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 SALSO ampak ne s tabo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. december 2006 Avtor Prijavi Deli 29. december 2006 uuuu....sweet memories....maya Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 če si rogece odžagam...potem lahko pridem pa vile meni posodiš.. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Me poznaš in moje vse skrivnosti?Sprejemaš me, zelo , to vem.Le smej se moji tej norosti:Lahko ob tvoji senci tiho grem? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 James Blond vam želi srečno 007. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Človeška rasaje na tem svetu naredila veliko blesarijjoj smo pametni vsia noben ne manifestira svoje resnicene prešalta na rolarjene reciklirane neha podpirat tobakin druge stvari za vse je krivgospod v nasmr. Strahon je en velik težaknjegova ženaga. Željapokešupa je itak kurbain skupaj sta ubitačnamolite da ne dobita frocovto bo šele hudir to je to informacije na mejlu Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 za tebe so drevesa zelenaza tebe je sonce v julijuza tebe je to mestoza tebe so nasmehi ljudiza tebe so jagode rdečeza tebe je vse kar je...za tebe je vonj zvezdza tebe je osem zjutrajza tebe so glasovi pevcevza tebe je ključ skrivnostiza tebe je vse kar je...za tebe je božična nočza tebe je moč in nežnostza tebe je morje slanoza tebe je vse kar je... ( -prevod od: jovanotti - per te ) Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Hvala ti sam glasov pevcev pa ne rabim, je povsem dovolj hrupno. Kaj biz novim letom zamislili so si ganeki ljudjeda vse pokljane praznikvojna vseeno uživajte v bluzenju še naprej Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Prazniki, klinac na kvadrat.Hinavska prijaznost.Zakopavanje bojnih sekir z ljudmi, ki jih ne maramo.Pokanje petard na vsakem vogalu.Sneg na dopustu.Vse razmetan. :xx!: Odpovejmo praznike, pustite sekire tam, kjer so, mečimo rožice, zaplešimo ples, za priklic snega in se obmetavajmo s tortami. Sretna vam nova (ok, prsežem, da tega, zdejle, ni napisala Diana, res sm jst, Pika. ) To je bil moj prvi bluz. Pa še, pa še bom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Pika jeeeeeeeeeeeeeeeeee Resnica je:smo hlapci laži.Hinavščina in prevararesnica je stara. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Prazniki, klinac na kvadrat.Hinavska prijaznost.Zakopavanje bojnih sekir z ljudmi, ki jih ne maramo.Pokanje petard na vsakem vogalu.Sneg na dopustu.Vse razmetan. :xx!: Odpovejmo praznike, pustite sekire tam, kjer so, mečimo rožice, zaplešimo ples, za priklic snega in se obmetavajmo s tortami. Sretna vam nova (ok, prsežem, da tega, zdejle, ni napisala Diana, res sm jst, Pika. )To je bil moj prvi bluz. Pa še, pa še bom. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 sj nevem kaj nj napisem....se najbols bi blo da svoje obcutje narisem...en krogec, znotraj pa pika, okol kvadrat brez oglisc,vse polno barv in iskric... kompliciram? sploh ne... kar v sonce poglejte,nasmehe ljudi in ponoci v lunoin zvevde zrite,poglejte, in se cudite... srecn nov let Ti si čist obseden z mano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Ti si čist obseden z mano. s tabo Pika....so vsi Koma obseden Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 s tabo Pika....so vsi Koma obseden Čist vsi pa ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 poglejte, in se cudite... srecn nov let Le nič se ne čudite,in sreči v oči se zazrite,kajti ta je vedno in povsod okoli nas,poslušatje svoj notranji glas,ki pravi: Imejte se radi,pozimi in spomladi,ker ljubezen je tista stvar,ki že li si jo vsak, ne samo Namaar Srčno 007 tudi tebi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Kar naenkrat jo zagledaš,kako smeji se sredi množice.Ničesar se še ne zavedaš,a v glavi slišiš nežne pesmice. Vse kar veš je energija , ki bučikako naj se izraziš ?Stopiš k njej in jo povabiš,Salsa, to bo vajin ples v vročici noči……. Tvoj raj se bo na zemlji grel,ti ne gledaš več v nebo,verjemi, da to ljubezen je na prvi strel,ki za vedno zadet v vama bo…… fejstttttttt......Bluzim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 1. januar 2007 srečnega vsem fuuuuuuuuuuuuuuuull vas mam rad....vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2007 Čist vsi pa ne.jaz že eno pikico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2007 Prazniki, klinac na kvadrat.Hinavska prijaznost.Zakopavanje bojnih sekir z ljudmi, ki jih ne maramo.Pokanje petard na vsakem vogalu.Sneg na dopustu.Vse razmetan. :xx!: Odpovejmo praznike, pustite sekire tam, kjer so, mečimo rožice, zaplešimo ples, za priklic snega in se obmetavajmo s tortami. Sretna vam nova (ok, prsežem, da tega, zdejle, ni napisala Diana, res sm jst, Pika. )To je bil moj prvi bluz. Pa še, pa še bom. neverjetna si...kdaj se bova poročila boš še mene malo naučila..bluzit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 kadar strastno te poljubimzadrhti ti vratin takrat je ena samaenosmerna cesta in dva v en korakin krožna pot navzgor Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 jaz že eno pikicoMhm ... in potem svizec zavije čokolado. neverjetna si...kdaj se bova poročila boš še mene malo naučila..bluzit Težka bo. Jst se po vsej verjetnosti ne bom, tko da... vso srečo. Bluzila bi, pa ne vem več, kako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.