mako106 2. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2007 stik sonca in sreče vsega in več od vsega čisti misel o ljubezni v meni Mhm ... in potem svizec zavije čokolado....in pikica jo odvije....sledi šah mat...v dveh potezah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 ...in pikica jo odvije....sledi šah mat...v dveh potezah ... in amakovo nakladanje je razkrito! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 predajte se jim... pregresnim mislim Ajaj, sir. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2007 ... in amakovo nakladanje je razkrito! bolj blužnje...kot nakladanje....sem pa vsaj v pravi temi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Boljegolobv rokikotvrabecna strehi če hočešdomačo živalzate je alkoholnaslednjo jutrose zbudiš z njo v objemu Tako iz lastnih izkušenj Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 nea morš da verjamešgledam stare filmekok je bil fletn, pa postavn pa fitpa kaka ritka nu ja ...sej nismo imel slabga okusa to pa res nikul Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Po neprespani noöi ob tigru se zbudim, pregresnih misli se ne bojim, ker to navaden tiger ni, on trenutno se v iluziji zivi a vse nekoc se dozivi, morda je, nekaj kar predrami vse ........ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2007 posejana žalost na polju mojih sanj bo obrodila nova semena sreče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 v temnih obrisihz belim snegom pokritih gorahladna sapa boža liceto je vse kar imam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2007 to je vse kar imam dovolj imaš...da bi lahko še malo med ljudi razdelila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Eni so vsec stari sexy friki,Meni se zdijo kot "zivi" spomeniki me navdusuje danasnja mladina,ki je olikana in fina ne veljajo za Vse ta merila,a so Izjeme, ki potrjujejo pravila Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 bluzim o avtubluzim, bluzim, bluzim le kdaj bo moj bluzzzzzzzzzzzzzz Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 bolj ko bluzis hitreje bo Tvoj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 jutro več ne prepoznavčerajšnjega dnevsak sončni vzhodprinese prazen listosmrtnice spetnajavljajo odhodne gledam več zadnjih straniv nekem jutrubo tam moja slikanisem fotogenična Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 bluzim bluzimgledam kreditegetz me je čisto začaral http://www.avto.net/tr/1140338_1.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Crna, to je prava barvasploh ce so tu se modre ocimeni se tudi v glavi zvrti pol pa bluzim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Crna, to je prava barvasploh ce so tu se modre ocimeni se tudi v glavi zvrti pol pa bluzim ne vidiš dobro..to je temno siva ah modre oči...spomine obutisam to so samo spimini na pretekle dnipretekle dni, ki jih več ni Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Vsi, vedno, jaz, nikoli,mene, nihče, zakaj, karkoli,nič, vse, tam, ne gre, najbolje,nočem, hočem, grd, brez volje. Upam, smem? kdo, misli, kaj?si zaslužim? kje nazaj?strah, tema, globina, mraz,trepet, vročina in dolg čas. Umri, pozabi in predaj,hitro, čakam, ne mečkaj.Kolo, vrti, močno, drži,hitrost, bojim, ne popusti. Majhen, joka, čaka, živ,še malo, pa se bo rodil.Lupina, bela, razletela,sonce greje, srce dela. Kaj je dobr bluzit, ej. Se vidimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 tista, ki spomnila me bo na raj Spomnila na raj?Mar si bil že tam? Če si bil, le brž povej, ne odlašaj in podeli to izkušnjo z nami, nevedneži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Aaaa, ti si bil ta,ki nam, brhkim dekletom, lomil srca je vsa dolga leta. Si mi osvežil spomin, vtrl rano v solin povzročil neprekinjeno bol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 ne vidiš dobro..to je temno siva ah modre oči...spomine obutisam to so samo spimini na pretekle dnipretekle dni, ki jih več ni tisto bile so rjave oöi ki k srcu prirasle so mi bili so dnevi, ki so odsli Zakaj spomini naj bi minilI navezanost vec ne boli Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 leva nogadesna nogaleva nogadesna noga(hoja) rad bi bil BOGat ali imel hišo iz PESka.V šparu se z uvedbo evra cene ne bodo spremenileKdor kadi ta moder ni Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 sonček jejs sm tuti si tamle kako naj ti poljupček dam? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 nobeni srcka nisem hotel zlomiti, le lepe poglede nazaj vrniti...toda prijaznost se ne izplaca,ker mnoge ne razumejo in si recejo: glej tega jebaca popihat pridem rano tvojo,da minile bodo bolecine,skupaj spet odkrijeva lepoto mesecine,skupaj se nauciva sanjati,in uspeva drug drugega zapeljati pa ne makotu povedat Ja, jebač ti si že ta pravi,to je pač v tvoji naravi,se mi smilijo vsa dekleta, ki nabasala bodo nate, lažnega poeta. Jaz bom raje počakala, preden se ti bom predala,da okusiš druge vse, potem boš vedel, da JAZ sem prava zate le. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 torej na koncu skupaj bova.... ce je tako, prej preizkusim punco vsakega kova,ker vem da na koncu piki vrnem se,in ostanem, za vse vecne case... toda jaz ze zdaj bi piko rad...nevem ce splaca se mi cakat... ne dotaknem se nobene!hocem piko, ki hoce mene Opa, ti si pravi, ti že veš,kaj paše moji naravi,do kje pri meni smeš. Verjemi mi,ne bo ti žal,predaj se mi,in končno srečen boš postal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.