mako106 3. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2007 uuu....pikici se je pa odprlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Zgleda, da je tak dan, da sem navdih dobila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2007 sonček je....bil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 öe hoces srecen biti,prepusti se Pikiin nezno dobis jih po riti bezimo, napadajo dvojcki Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 osel ne gre dvakrat na led Pri meni se splača tudi trikrat, štirikrat. Jooooooooooj, bluzila bi danes s tabo, da potem ne bi bil več za nobeno rabo,mečkala bi se kot nora,da majala bi se bližnja gora. Danes me kontaktiraj,si čas zame rezerviraj,zadovoljiva se tako,da nama bo lepo. (nobenmu s foruma namenjen, da ne bodo klici deževali! ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Bili so konji,še posebej kobile,ki so zaradi ogorkov na ritipopolnoma ponoreli in podivjali,bili pa so tudi konji,še posebej kobile, ki so bili že zaradi svoje pasme nori in divji-takšno je njihovo poreklo.................... Vsi bi si želeli,da ne bi bilo tako,ampak tako je pač biloin pod kipom svobode,ne bo miru,dokler ne iztrebijo divjih konj,še posebej kobil Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 na tistile strani hujšajo do kostina drugi si pulijo dlake in na tretji delajo modona četrti intelektualno nakladajosama pa sem danes videla dva nenormalnav vzvratnem ogledalu avtanepopuljena, majčkeno poobljena ,brez štrlečih frizurv ponošenih majicahsta si nežno delila poljub po vseh normalnih okvirjihsi sploh ne bi smela bit všeč Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2007 out of blues for the moment Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 pravijo da je nipravijo da mogoče boin da je edini pravi svet brez mislikako naj mislim brez barvdanes mislim v barvahod čisto črne do čisto belein vse kar je vmesin pravim hvala za misli za sanje in za smeh vseh tistih telesna grobišču bolečinin tistega starčka v vozičku z dostojanstvenim nasmehomin zateklim obrazom od zobobolako se mi je nasmehnilmoral je biti lep mladenič Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2007 out of blues for the moment part two Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 pogrešampa vendar ni kaj pogrešatiker nikoli ni biložalčisti nesmiselpogrešatikar se ni zgodilokar se pa je pa ne pogrešam prav ničiz tega sklepam da zadostujemhigienskemuminimumu vse je kristalno čisto in jasnozunaj je nočnajlepši del dneva Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2007 out of blues for the moment part three Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2007 out of blues for the moment part four Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 wdf je narobe Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2007 nič...in vse glup odgovor...saj vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 biti ali ne bitires me skrbi ta stvar z ozonom a mi pošlje kdo sliko akorda cism? ljubljanca še ni čistačas ne bo odstranil sledivegeterijanstvo je zakon uprimo se smrtni kazniin bog ne daj da bi crknil televizorsaj zato pa smo tukajangel z rogovi soncespere zamorjenostpoln sem ljubezniin eno z vsem O-O_O-O_O-OA98w4hguhv mi je ime Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 v jutru tem en sonček sveti po mislih hodi, ne da se ujeti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 kje so besede, ki ne bolijo? želim le besede, ki nasmejijo! Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 I saw an angel. Angel in red. Of that I'm sure Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 skozi okno gledam raj slišim morje, valovi in ne zamuja čutim smeh ki boža me skrivaj v meni le lepo prebuja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Poiščem te tam med mavrico misli tam pod oblaki tik pod soncem pri kozolcu na skrivnem mestu poznam pot do tja ker moja duša čutit jo zna Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 bile so res lepe sanje počasi verjamem vanje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Umu neznana globina bitja se razkrije v tišini meditiram v položaju faraona Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 meni se odkriva globina v tišini Ayurveda masaže Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 posledice vprašanj ne povzročajo pravih in ne napačnih odgovorov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.