ScorpioGirl 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 ne bom več bluzil...bo še kdo mislil, da sem bluzer Dj šeeeee Je fino brat tvoje bluzenje Smo vsi na bluzenju včasih Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 predaja samemu sebi je zmaga borba s samim sabo je poraz živim preživim da se zbudim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 agresija drugih mi da moč, da jih ljubim, kot bi lahko sebe ljubili včasih se vprašam kdo ste včasih se vprašam kje ste včasih se ne vprašam nič takrat vem da ste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 prvi gumbek, ....... drugi gumbek, ....... tretji gumbek, ........ chetrti gumbek, ........ ah, in BLUZa je odpeta..... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 odraščam v kristusovih letih in ne mislim nehat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 V kristusovih letih je že brezveze odrast Bomo še mal otročji ... otroci imajo domišljijo, odrasli jo ponavadi zgubijo :xx!: Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 negativa se hrani s potlačeno pozitivo jaz s pašteto stlačeno v konzervo ne jebem besede jebe se mi celi svet vsakič, ko pogledam okoli sebe vidim, da sem tam kjer sem vedno bil...nekje vmes med vsemi, ki so vedno bili okoli mene...samo zdi se mi, da oni mislijo, da so nekje drugje srce me boli hrepeni si želi a ne doživi skromnosti mu manjka moj svet je dobrodošla alternativa krutostim, ki me obdajajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 bluz ne obstaja, razen v definiciji glasbe. vse ima svoj namen. lahko pa recemo pomanjkanje predanosti in ljubezni , zavesti Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 analiza iluzije me je v življenju ustavljala takrat, ko ni bilo cilja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 vsakič, ko pogledam okoli sebe vidim, da sem tam kjer sem vedno bil...nekje vmes med vsemi, ki so vedno bili okoli mene...samo zdi se mi, da oni mislijo, da so nekje drugje srce me boli hrepeni si želi a ne doživi skromnosti mu manjka moj svet je dobrodošla alternativa krutostim, ki me obdajajo hrepenenje srca je najlepša oblika radosti..... natakni mehke volnene copate, da ti stopala ne okrvavijo, ko stopaš po svetu drugih samo svoj svet lahko gradiš v drugih svetovih si samo na obisku obnašaj se kot kulturen gost tri dana svakog gosta dosta Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 sreča ni opoteča bolj boleča ko jo odrivamo stran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 nekje za luno, za planeti in pred zvezdami sem se izgubil iščem pravo pot skozi morje asteroidnih zmot Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 besede spletene v kite me ovijajo zavajajo in privajajo zasvajajo ubijajo mi čute borim se sam s sabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 zapeljana se počuti kot tigrica v kletki kroteč svoj ponos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 delim se, razpadam želim si razkroj svoj mali miselni tilt želje potujejo od mene pridejo in grejo spomini ostanejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 nadzorovana norost, besedi, ki jih še ne razumem v popolnosti ne vem ali sem nadzorovano nor ali nenadzorovano normalen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 sreča ni opoteča.... nekje za luno, za planeti in pred zvezdami... besede spletene v kite me ovijajo.... zapeljana... delim se, razpadam...želje potujejo ... nadzorovana norost, besedi, ... pa iz tebe vre!! ej, takele kreativnosti pa ze dolgo nisem videla. a ti to sproti ali jih prepisujes od kje? itak predvidevam, da so tvoje, samo kar takole Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 nepopolnost me vodi posrednost me zavaja direktnost me ovira v dobro užitka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 pa iz tebe vre!! ej, takele kreativnosti pa ze dolgo nisem videla. a ti to sproti ali jih prepisujes od kje? itak predvidevam, da so tvoje, samo kar takole ja sproti prepisujem...iz left side of my brains, file nr. 99087 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 ne motim ne diham ne gibam čakam ognjemet včerajšnjega dne, gasim poplavo jutrišnjega dne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 ja sproti prepisujem...iz left side of my brains, file nr. 99087 humor je skoraj vedno zdravilen dobr povedan! slisu! analiza iluzije me je v življenju ustavljala takrat, ko ni bilo cilja Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 smešno kaj si mislim o sebi neboleče drugim moteče vsak je svoje izbire kovač Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 nežno se dotikam njene napetosti popušča Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 maček ali pes bog ali stric ti ali jaz what`s the fuckin` difference prisesal sem se na zavest čutim ga, strica boga oče, kje se skrivaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 ljubezen me išče voham jo kidam na ljevo ajd duhovičim ker se temu upiram razdiram ego svoje dvojnosti sebi na ljubo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.