Audente 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 sem enkrat slišal...da je petek....dan za metek Petek ................je dan za zadetek ampak ni vsak zadetek tudi metek Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 Petek ................je dan za zadetek ampak ni vsak zadetek tudi metek meni že...sem pravi kaliber...metek...ki je zadetek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 znaš človeka razdražit rad bi šel usta navlažit bi jih vlažil s hladnim pivom Laško ali imaš v mislih kako vročo mačko meni že...sem pravi kaliber...metek...ki je zadetek kalibra 007............. čakanje ni za levinje --- grem na kavč gledat mehiške nadaljevanke Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 čakanje...vznemirja...male mačkice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 mehiške nadaljevanke niso več kar so bile....ni mačkonov niti tigrov...so sam bobri Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 si v petek..če ne bom v lj...za pivce...za živce....načete od čakanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ...če mi pivce....umiri živce....zakaj ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 le kakšen ima okus Laško pivo če v rokah držala ga mačka je iskrivo sladko kislo ali je lepljivo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ko ostane prazna flaška tip ne potrebuje več zamaška ostane mu le še domišljija joj, ali mi mačka sploh še prija Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 če pravi moški si, izbral si mačko ki spoznala se je na igračko ne dvomim, noč bila je jasna in vsaka zvezda na nebu krasna flaška je adrenalina dala in ona v spominu je ostala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ha ha mačka ni povzročila mira in evo spet, še ena flaša pira dober izgovor da pravi odgovor Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 izgovor za odgovor res dober odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Bemtiš, pa glih v petek, k me ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 ja...kje pa si..če te ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Sem, v sebi, s sabo, pri meni. No, če pa to ni bil dober bluz, pol pa tud ne vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 Sem, v sebi, s sabo, pri meni. No, če pa to ni bil dober bluz, pol pa tud ne vem. pridem v šolo...če me vzameš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 pridem v šolo...če me vzameš Eeeeh, sm samouk, pa nimam licence. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 Eeeeh, sm samouk, pa nimam licence. ok...dobiš licenco pri meni....pol me pa lahko v šolo vzameš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Eh, če ti talaš licence, pol tak nea rabiš mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 ne bodimo malenkostni zdaj...v šolo bi samo prišel...k tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Katere predmete bi pa jemal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 povej...kaj ti ožja specializacija...pa se bom pol odločil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Leposlovje ala Harry Potter? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 vzamem...pojma nimam o njem no malo zakaj ti je to ožja specializacija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Zato, ker gre nekaterim v nos, da to berem, ker je baje bedarija, pa se trudim, da bi vsi našli lepoto v tem cvetu literature. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.