lia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 kadar plešešpleši bosnajglava pozabitelosamotisamo dihinritemujamisplesalko Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Ali je veter časaže izbrisal sleditujih dlani na sipinahtvojih neskončnosti? Izgubljen v puščavitavam s peskom v očehin iščem nekaj podobnega sreči... Ljubezen, ki ne rabi nasladeveselje, ki ne rabi vinamir, ki zdrži brez tišine. Peščeni vihar mi odnaša sanje...Zavem se, vse je popolno. Smeh... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Ali je veter časaže izbrisal sleditujih dlani na sipinahtvojih neskončnosti? Izgubljen v puščavitavam s peskom v očehin iščem nekaj podobnega sreči... Ljubezen, ki ne rabi nasladeveselje, ki ne rabi vinamir, ki zdrži brez tišine. Peščeni vihar mi odnaša sanje...Zavem se, vse je popolno. Smeh... poet Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Ako bi bile izbrisane sledi,ne bi bilo hrepenenjain ne želja. Nič ni tako kot bi moralo biti, tudi pianistpostane virtuozšele takrat ,ko ne sledi samo notnim zapisom. Šele takrat,ko da v skladbosvoj osebni pečatsvoj dih in sebe samega Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Mmmmm, Lia. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Haha, prave stvaritve duše pridejo iz tišine. Le tisto je pristno, drugo so kmalu naplavljene razbitine. Kar ni pristno, mi potem nikoli ni všeč. Ker ni bilo del resničnega mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 sem jaz to kar je bilosem to kar je pozabljenosem tokar šele boče imamAlzheimerjani več mojih mislije samo teloče imamsvoje misliin multiplex skleroza telosem to še jazali me v resnici sploh nikoli ni bilo ko začneš pozabljat imena sošolcevsi itak že malo out Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 si kar nočeš bitinisi kar si želišsamo težka vprašanjaše težji odgovorimisli in prazna glavada se ne bojiš da bi kaj pozabil Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 pametni pišejoin potem se čudijokaj so napisalizato je najbolje nič pisatpotem se nimaš čemu čudit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Navada blokiranja čustevs koreninami globoko v homo sapiensuga obrača navzvenkjer ne vidiočitnegaampak ga iščev iluzijahspuščenih zastorovin prravopisšnih naapak. Tolarji ali evrinikoli ne bodonadomestilo za vrednostta nastane v utripajoči mišici. dvakrat hare krišna krišna hare rama rama krišna za vse Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 nič ne preostane od utvare varnosti,ki se kakor obolenje naseliv spominu in nestrpno vztaja en sam preplah zastira smeli čar,da znova izbiram med vasjo in mestom,da se poskusi udomačenja v beg izjalovijo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 včasih pridene da bi se najavilsamo občutimtoplo nihanjenjegovebolečineinpočasinežno in previdnose dotakne mojetakrat zapreva očiin se prepustivavse je naenkrat preprostodosegljivoin vse imava Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Bistvo vsegase nam razodevaskozi ničtukaj in v tem momentuki je trenutno najlepši in za prerokbe se nam j*bele nasmeh in polna tišinamir univerzuma nas polni (vdih)vas ali mestosaj je vse/eno Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Bistvo vsegase nam razodevaskozi ničtukaj in v tem momentuki je trenutno najlepši in za prerokbe se nam j*bele nasmeh in polna tišinamir univerzuma nas polni (vdih)vas ali mestosaj je vse/eno prastaro prerokbo zapisujemin zamisel o izkustvu nemoči,kakor da se ne stopnuje in pomnenje se skrajša le v bežen vtis,da mikrobi zadrhtijo. in res je le nasmeh v tišinispomina, ki ga nivse je leponič ni grdo trenutek me osvobaja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 .Nerazumljen odgovor v nas vzbudi željo po novih vprašanjih, dvome v pravilnost odgovora. Omogočeno nam je, da razmišljamo kakor hočemo. Lahko izkoristimo ali neNOVA VPRAŠANJA IN ODGOVORI SO DOBRODOŠLA Kaj vzbuja v tebi nerazumljeno vprašanje?Kaj delajo stavki?Kaj naredi beseda? Skrije občutja in skrije smisel, množi nerazumevanje, množi neznanje in seje žalost. xrosex Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 kdor verjame v sanje mora le se potopiti vanje ko zaupaš vanje uresničijo se sanje vse ali nič...to je zdaj vprašanje le kdo ne bi zaupal v svoje sanje........ ko vsako noč se druga bejba prikrade ti vanje ne verjemi vsega kar govorijo sanje včasih tudi lažno dajejo upanje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 če kako dobro bejbo sanjaš, kar verjemi da to so le sanje, v sanjah je itak vsaka lepa, a ne? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Sanje so prah na pohištvu. Sanje so veter v laseh. Sanje so igla v senu. Sanje so trn v peti. Sanje so nasmeh na obrazu. Sanje so krzneni kožuščki muc. Sanje so mehko ogrinjalo. Sanje so krvavo tnalo. Sanje so odlagališče perja. Sanje so dih življenja. Sanje so prazen stol. Sanje so pesem okov. Sanje so členi v verigi. Ne govori mi v sanjah, ljubim tereci mi raje, ljubi me Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Ne govori mi v sanjah, ljubim tereci mi raje, ljubi me [/i] Ne govori nič ne v sanjah in ne tukaj samo ljubi me Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ne hvala ne maram tvoje naklonjenostitvojega ukvarjanja z menojne maram za tvoja dviganja v nebone maram tvojih besedne maram tvojih pozornostina zadnji postaji čas beživendar že zdavnaj vlak odpeljal ježe zdavnaj ničesar ni več kar lahko bi ti dalata zgodba je končanaspremenile so se moje sanjepomagal si jih upepeliti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2007 lepi smo ljubljeni zaljubljeni ljubeči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 mah dej nehi no si le krik iz mojih sanj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 lepi smo ljubljeni zaljubljeni ljubeči grdi smoprestrašenizastrašenistrašeči Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2007 vse in nič...v zavedanju samega sebe...in tebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 izberem nič nič ne zarjavine boline skeli nič samo je vse lahko izgubišpozabišskriješ.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.