mako106 15. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2007 pogledam se ne vidim se vsega vidim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ja tudi jazvidiml a k o t o dober tek Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 jaz bi lako te Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2007 sit vsega mi manjka euro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 zrezek pohani tak čez krožnik gleda Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 in regrata z jajcem polna skleda Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 V čast mi je podeliti naziv Samadhi Namaar Bhagkti Theodorus Trdabuča Maksimilijanski Maharađa mojser velikih resnic ljubljenec gospodov s svetniškim sijem na zatilju. Še ena izmed velike zakladnice njegovih modrosti:Njegova visokost nadškofna mizi leseni obeduje z marmelado filan krof.Uživa ob okusu, a to ni prava sreča,dvorjani vidijo, da se mu podbradek naglo veča. Vsa čast velikemu učeniku. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2007 resnica bližine iluzija neskončnosti podari ljubezni pristnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 no daj napiši še kak post odkrij nam vso modrost in ne uporabljaj kart tarot Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Euro za Gorenjce res bo zanka: Ata Gorenjec zjutraj oznani otrokom: Kdor hoče zajtrk, ga dobi. Kdor ne jé, dobi evro. Hočemo evro!- so soglasni otroci. Opoldne pove ata Gorenjec: Kdor hoče kosilo, naj ga jé. Kdor ga noče, dobi evro. Hočemo evro!< so enotni otroci. Zvečer ata Gorenjec razglasi: Kdor hoče večerjo, plača dva evra. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Sem sladka kot čokolada Gorenjka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2007 pot dolgih zavojev piha na dušo moji usodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 pred očmi dežurnega mačkase masti rumena sinica je to usoda? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2007 sami si krojimo miselne vzorce svoje usode Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 tako jeprav imašfolk si je čist sam kriv,kaj pa mislimislimmar bi drva sekal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2007 sprejeti se zadeti se in se ne zatreti v lastni moči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 moč je močno mokraje močno spolzkadanes je in jutri je ni žalost močno mokro polzi veselim se letošnjega pustapustnih oprav in pustnih norčij"noč i večeras na maskenbal ja ljubiču tvoje oči" Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2007 trenutek največje osebne moči je lahko dolg kot celo življenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 naučili so me sprejemati trenutek rojstvain trenutek smrtizdaj si želim sprejeti samo še tiste trenutke vmes xrosex Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2007 začetek in konec življenja sofisticirano zanika obstoj neskončnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 odsotnost željnih hrepenečih strastipovzročaslast in radost zdaj božam svojobjeminobčutimtvojemisli xrosex Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Ostani. Kmalu se vrnem.Medtem doživljaj napetost,ki raste od nog navzgor.Kar sam, v svojem naročju. Lepše ti bo,če me pričakaš.In meni bo lažje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2007 utvare lastne iluzije moje in vaše me prav prisrčno nasmejejo ko jih gledam skozi oči resnice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 oči resnicevsakogarso drugačne barve modrezelenerjave Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.