anarhist 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 hehe, pa še dost takih modrosti imam na zalogi... Vedno me impresionira vaša izjava o najsvetejši:"Kdor visoko leta nizko pade, a kdor prenizko plava kmalu visoko leta." Od silne lepote vaših besedi mi je padel cuker.Grem v merkator po gorenjko. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2007 vsak vidi resnico iste barve le odtenki..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 resda sem slepsamo zaradi tega ker ne vidim še nisem neumen xrosex (je rekel nekdo o tem kako ga vidijo videči, sam je videl do svojega dvajsetega leta, potem je popolnoma oslepel....) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2007 (je rekel nekdo o tem kako ga vidijo videči, sam je videl do svojega dvajsetega leta, potem je popolnoma oslepel....)ima pač bolj razvito sposobnost videnja...nevidnega ni mu hudega...pa tud ne vem zakaj bi bil neumen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 ko ga zagledajo z belo palico v roki ga vprašajo ali ve kje je x!x (njegov komentar:ali veste vi, kje ste stare mamike ga dvigajo na avtobusno stopnico z a t o Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2007 slep je...ne neumen....zato Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 čvekavi in zvedavikar ti se na ogled postavi zverinica ne da zlahka se ujetvsak izpit naredi z 10 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2007 pogled iz oči v oči uravnava tok ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2007 vase potopljen plavam proti površini stvarstva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2007 huje takoj lačen priti povečevati marelica ker jok grede ups..bluzmašin...mi je nekaj zaštekal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Michelangelovvihravineodvisnigenialnikiparinslikarnjegova vizijav bistvureligioznatoda izražaljo je v človeških telesihnenadkriljivemoči in lepote Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2007 ples viharjev burka oceane globin in vse je tiho Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 huje takoj lačen priti povečevati marelica ker jok grede ups..bluzmašin...mi je nekaj zaštekal še huje čakati de te kdo v posteljo odnese lačnega brez marelic Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2007 give me some music i wanna dance to trance Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 give me hope joana no smoke no gas in your eyes Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2007 gibalo samovsebstva bije kot srček še huje čakati de te kdo v posteljo odnese lačnega brez marelic ko me kira v pojstlo zanese...nikol lačen ne ostanem z ali brez...marelic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Save the last dance for me.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2007 your wish is my command mimo vrste sem prišel na vrsto za v vrsto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2007 uho me boli nos me srbi rit mi smrdi tič mi žari by bukowski Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Ko je v mestu veselica,nasmejana so vsa lica.Godba menja se nenehno:polka, rokenrol in tehno.Vse se plete, vse se zvija.vse bolj raste evforija,moški, ženske, stari mladi,vsi se imajo strašno radi. V celem mestu eno samobitje zgleda kot bolano.To je Urška lepotica,ki prav kislega je lica.Bolj, ko gleda te ljudi,bolj je jasno, da ga nitipa, ki bi bil dost lep,da bi šla se z njim vrtet. By Presheren pod dozo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Save the last dance for me.... I will, I will babe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2007 premikam svetove majhnih univerzumov na ravnopravo mesto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2007 sonce nad nami sence pod nami so srečujejo v nas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Vrtenjeokoli osizmedekarmičnega telesapresenetivse nasin nas prebudiv nove sanje Svetoviluči in temese mešajo v enopod okriljeVira Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 I will, I will babe... Ej srce ni treba... ti idealni vsezveličavni moški, briga me ali si mož kot si ga želijo ženske,a veš , da se zaljubljamo, kadar smo v življenski nevarnosti,jeba hormonov in igra prefrigane narave,da se ne bi izpraznil jebeni člen v prehranjevalni verigi,zdaj plešem brez tebe in mi je lepodrgni ti svoj đebeni žar pa čevapičičevozi svoj ferari,i lupaj susjedima kako si najboljipa hvataj platinaste lolite xrosex Nije baš pozitivna afirmacija, ampak se prileže Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.