Audente 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Ko rahle tenčice prepletajo hribna katerem sediva in je od toplega sonca prežet vsak pogled me zmami potemneli, pradavni privid. Kdo mi je navrgel ta večer,kdo poslal oznanjevalca nežnih podob,ki se približajo v hipu, nevarno vživijo? In on, ki se nasmihain me pozablja, četudi mu pišem,kaj ....kdo je? Prerok zapeljivi, ki s svojimi besedami ureče vse Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Kar ni dvoje na meni,da je prepustno in voljno,da razvname vid in celo temo zaznava,kjer vse bledi. Naj se ga krepkeje oklenem? Ko z dnevom, ki mineva v dvojein bova prekmalu spomin Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2007 žalost rojena na krilih ljubezni prerodi še najsrečnejšega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 vem kaj hočemhočem tebe imetin vem kaj čutimnočem brez tebe živetso težka, pretežka vsa čustvada jih v pamet skrijeva ko tisoč solz ne bo nič spremeniloniti kar od otroštva se je odkrilokaj pomeni da ne moreš nečesa imeti?pa čeprav to veš in se bojiš želetia kaj: v duši ne neha boleti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2007 solze sreče čuteče poglede nežne dotike energije ljubezni iščem z dušo in »nerazumom« Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Niti skupaj zbrane besedev melodiji zate meni niso pomembnapomembna so sam dejanja izkazovanja ljubezni ne premaga nobena beseda Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2007 ljubiti kar je nemogoče ljubiti je ljubezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 A vendar: se zavedamodločitve take so najtežjele treba je narediti korak naprejčakanje po neznanem me ubijahočeš ali nočeš tega mi povedat v želodcu rahlo me zvijavse kar hočem je resnico slišat ker lažje bo za oba čeprav bo slabasam ta tesnoba v meni bo šla Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2007 resnica oživi najlepše v nas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 resnica je ta: v duši ne neha bolet sama sem rekla da krut je ta svet Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Zakrivam vse te skrbi preveč me to bolida bi si priznalaker znova bi se še enkrat predala Veliko sem dalase iz srca jokalamar mi je, ker trpiš zaradi menetrpim zaradi tebetrpiva Oba Razumi da več kot trpeti se ne da ker nevem dobro, kaj slutiš ?čeprav vem kaj čutšne zamerim ti, ni lahkovem: da je težkovem: da se ne moreš odločiti Po eni strani me hočešpa zopet me nočešin prihaja do zapletov Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Mehko udobješproščenega življenjami gremo use u izine skrbi nas jutrine skrbi nas danesne skrbi nas aidsne skrbi nas Bushker danes bomo dosegli dnoni časa za hitenjevsaka stvar nam pade v naročječe se le prepustimovečnemu tokuin v miruv ozadju brenkajo Beatlesi veseloni čeri na naši potini besed ki zlomile bi ekstazomi smo mirmi smo spokojnostotroci tega svetaMI SMO BLUZERJI ...in mi prav lepo počasi bluzimo. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2007 ej...stari...kak si pa to lepo zbluzil...svaka ti čast Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 vse bo treba na izy vzetičetudi trdiš da sem nasilnavse bo treba na novo začetiker življenje zate je violina.......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2007 zanikanje ljubezni v razumu jo osvobodi v duši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 The sky is falling,I don't careI just want to feel good His train's leaving, I don't careI just want to feel good So take your time and feel me near youThere's nothing to fear when I'm with you Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Vedno vara upanje,ki šepeče spolu sporočilo.ja. ni ga v njem. Nič kar bi moral vedeti,dokler se ne izgubi,se ne izroča v padcu. Ne veš,kaj na tebi bo spregovorilo,ko prišel boš k meni. Kakšen vzdih bo iz tebe se izvil,kaj prodrlo bo v življenje,kje je sloves, kdaj? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2007 manjka mi kolešček da me odvrti in zavrti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 kadar v glavise mi vrti padem na posteljoin počakam nobody knows Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2007 everybody knows but they are affraid to choose the feeling Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 krik svobode krik srca izberemo lahko užitek ali bolečino Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2007 iskanje ljubezni prepleta užitke in bolečine do nirvane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 obstaja ljubezen: ki zadovoljujeki osrečujeki boliki odpuščaki jeki dajeki vzame ki je vse in ki je nič Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2007 ja...to ti že hočem ves čas povedat...samo sem zgleda malo nerazumljiv...v svoji dvojnosti dojemanja enosti ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 ma saj vem kaj mi hočeš povedat.........vse in nič in ne mi preveč govorit...se neznam kontrolirat pa še nasilna sem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.