mako106 19. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2007 samo ne me tepst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 no še to natepla še nobenga nisem je imelsamo dolg nos...ampak ne od foclna Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Udarcev ni šparati trebaz njim obdariš življenjepokažeš kaj je bolečinada je v njej lažje razpoznati nebolečinov odsotnosti greha Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 za ene je udarec bolečinaza druge spetužitek ni srednje poti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
diadrem 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Luna danes ni prazna... ...le s Soncem se ljubi... ...popolnoma predana...* * hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2007 snežinke kje ste da bi me pokrile mehko in nežno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 nasmeški spet veljajo hrepenenju,me svarijo.samo pogled spet skozme gre,kakor plima me preplavi.in znova v napetosti odsevamlesk. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
diadrem 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 * *t*u**t*a*m**n*e*k*j*e**n*i*k*j*e*r**p*o*v*s*o*d* *se rojevajo* *z*a*č*a*r*a*j*o* *in izginjajo* * Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Luna danes ni prazna... ...le s Soncem se ljubi... ...popolnoma predana...* * hihi všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 za ene je udarec bolečinaza druge spetužitek ni srednje poti Obstaja srednja potko udariš hromega Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Najrajši imam kle5 s tabo s5 in s5.... ker me znaš za5... ker me tvoj še5 spravi v tre5 to je le Orto paket Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Si že kdaj sesrečal s kom brezčasno,tako v objemu,v opoju,brez ciljev,tako v neskončnem zlitjuko ni bilo več besedin ne misli,ko ni bilo več vprašanjkdaj in kakoin kdo bo prviče sploh bo,če si ne bosta mordadelila prvega mesta,ko je samo biloskozi odprta oknapa je mehko,nalahnoščebetal dež.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 matr...sploh se na upam u tole temo spustit... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 nočko janko ti kr pljuvaj, tle je vse dovoljeno... me je en znalac okurcal, de ne znam stihov pisat, k sem se šunjala v vaše pesmi temo, nu zdaj sn pa tule tržno nišo našla , maki mi bo že oprostil Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 lia bluziš. sploh nism mislu nč pluvat... sm zgleda preveč žejen... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 nočko janko ti kr pljuvaj, tle je vse dovoljeno... me je en znalac okurcal, de ne znam stihov pisat, k sem se šunjala v vaše pesmi temo, nu zdaj sn pa tule tržno nišo našla , maki mi bo že oprostil jaz pa tko pogrešala tvoje pesmice.........ker so res mega...... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Za nas. Skrbi. Dovolj. Krvi. Predan. Ponos. Zavest. V nas. Zdaj igrajo mi......in to francosko za romantiko. Zbijaj rimedrevo-kolohiša-nišazavesa-nebesačrv-vrvsmog-bogneumnost-bistroumnostžoga-konec dost je za danes Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 se ljubim dovoljda se uprem skušnjavi,prekleta odvisnostin prekletstvo ,ki me zastruplja s to željo,skriti se,da se me ne dotakne,življenje v svoji pisani mavriciv svojem lahkotnem korakuin v sladkih poljubih... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 The sky is crying the streets are full of tearsRain come down wash away my fearsAnd all this writing on the wallOh I can read between the linesRain come down forgive this dirty town A drink of water a drink of wine Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 sled pogumaostajana stranpotislepe ulicejasnovidnihgluhcev Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ne zmoremnikoliin nikdarker sem samo trhla bilka , ki po toči oveni,ker sem samo številka si se že kdaj boril z mlinom na veter v sebi? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 kako divje se borimko se zjutraj z mislijo zbudim vsak dan ena in ista se ponavljamene na rob obupa spravlja ne bom popustila naprej se bom borila tudi z mlini na veter, če treba nenasilno in kontrolirano Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 si kar ljubiš,ne kar ljubi tebe... ljubim dežsem nevihtni oblak ali sem blisk , ki razpara nebo sem kamen , ali kača ki po njem pleza ali sem veter,ki ti hladi razbeljen obraz Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 nove so misli polne novih idejne grem korak nazajkorakam naprejpravila spreminjampričakovanja zvišujem eno jutro se prebudimin vso svojo veličino na plano spustim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 rožnata barva dlesni je dokaz zdravjaje to vir je to posledicameditacijebanalnostkdo bo komu gledal dlesnizoboder zoboderculima steklo na zobedeep insidenever come to the sunny side of rainy day diletantsko znanje jezika je čista pogrebščnabožam in poljubljam tvoj vratkako nespodobno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.