Mick 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 bluziš.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 vempa tivešda bluziš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2007 torej veš da nič ne veš v bistvu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 vempa tivešda bluziš vemda veš a jazvemdakdajzabluzim mickeno glihtolkda jefaaaaajn Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 še en bluzer me vzamete medse Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2007 še en bluzer me vzamete medse zabluzi...pa si naša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2007 nalezljiva nemišljenja plavajoča mišljenja lebdeče izbire me spotikajo konstantno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 ne nalezemse ga hitro ja se mi zvrtiod višine Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2007 naj ti bo...za prvič...bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Bo prišlobo odšlobo dovoljbo premalobo zadostovalobo deževalobo snežilobo dovolj Bo ali ne bo? Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2007 bo kar je bo kar je bilo bo kar bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 ljubim svoje teloker je čvrsto in gibčno in ne zatoker dobro izgleda Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2007 bitje ritem sreča ljubezen srčno upajo na enost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Kaj sploh je sreča? denarljubezenhranasmehjokprepričanjeužitekbolečinasmrt vsaka stvar v danem trenutku je lahko SREČA Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2007 sreča je sreča po definiciji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 slastin strastinužitekkerte ljubim naj pošljejovsegorjetegasvetanihčemi tega nemorevzeti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 obstaja definicija SREČA napiši in ne bluzi Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2007 v nas je vse naše obstaja definicija SREČA napiši in ne bluzi definicije so za bedake...občutki pa za...bluzerje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 v menije moje v tebije tvoje je potem tukaj romantika Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2007 izbira tebe in mene je v tebi in meni v enem trenutku je izbira ljubezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 nočje tihavse žemirno spi ostala svasamomidvaiz oči v oči ( by Magnifico) morda bo v danem trenutkuljubezenspregledala Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 25. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2007 ljubezen je brezčasna vidi videno in nevideno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 obstaja definicija SREČA napiši in ne bluzi v menije moje v tebije tvoje je potem tukaj romantika odgovor ima tvoje vprašanje samo srečanje srečati se-prihod skupaj z določenim namenomsrečevati-prihajati skupaj in se z njim seznaniti SREČA- trajno stanje duševnega ugodja - okoliščine , ki vplivajo na trajno stanje duševnega ugodja evo ti definicije je naključje, da se vse začne z črkami s r e č a Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 za doberzakon je potrebnoše nekaj več, ne samo ljubezen.............. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.