mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 bluzim, soliram pa se ne nerviram egotrip me polni z energijo moje globine padam v sebe z višine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 maček ali pes bog ali stric ti ali jaz what`s the fuckin` difference prisesal sem se na zavest čutim ga, strica boga oče, kje se skrivaš da nima ki demence, ga ne boš nikoli našel Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 ti kr! met energijo je lahko prijetna zadeva! sam potem ko je ni vec, vemo malo bolj kaj bi z njo. maček ali pes bog ali stric ti ali jaz what`s the fuckin` difference prisesal sem se na zavest čutim ga, strica boga oče, kje se skrivaš Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 besede hipnotizirajo vsiljujejo spremembe zaživijo v nas kot implantant Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 in kaj pocnes? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 postavlja razbijam pospravljam postavlja razbijam pospravljam postavlja razbijam pospravljam mater je biljard ena dosadna igra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 vzorci, modeli, strukture krotilci resničnosti zavojevalci ljubezni tirani čustev me pri sebi malo motijo samo bo enkrat boljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 pišem, da se izbrišem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 piramide denarja se rušijo užitki jih spodkopavajo narava jih ne podpira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 narava ima svoje zakone družba svoje zemljepisna širina svoje koga naj tu upoštevam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 živim, da preživim zaživim in se prebudim v svetu prebujenih družba ni zakon po katerem živiš neskončnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 tv pika [quotepospravljampostavljarazbijampospravljampostavljarazbijampospravljammater je biljard ena dosadna igra Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 sorry, ne gledam TV izgubim postavljam razbija greši ne oprostim napake igra je igra postavlja razbijam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 reaktor misli fuzije čustev trki prepirov delajo kot eno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 zadet sem od maye z lastovko v srce gnezdo predaje se plete.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 grešim gledam pospravlja postavljam boljši je razbije greši izgubi biljard je res ena pregrešno dobra igra vedno sem se spraševal, zakaj ženske vedno hočejo namerno povročit zmedo v glavah moških in odgovor je.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 kukruz! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 blizu še malo zabluzi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 jst tut ponavad ne, ga pa vcasih poslusam pa se to prek neta. sorry, ne gledam TV izgubim postavljam razbija greši ne oprostim napake igra je igra postavlja razbijam... mene je to tut zanimal, sam zdej to ze vem! ...vedno sem se spraševal, zakaj ženske vedno hočejo namerno povročit zmedo v glavah moških in odgovor je.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 mnenja postavljajo okvirje mišljenja čisti bluz mišljenje deokvirizira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 slastno želeča se ponuja v pričakovanju naslade umira v sebi jezi me, ker se jezim zaradi drugih in ne zaradi sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 asociacija na nickname, se mi je začel pet - jst sm koma v glavi vrti se, se vrtenje nkol ne konča kva bi dala dans, da me nekdo fajn opije, tečna sebi pa celmu svetu, kr jokala bom pa še odriva me, kt da sm ena vrečka na sred ceste, fajn mi je, znam živet na tleh oprosti sem zgrešila temo, to kar jst bluzim verjetno ne spada sem - se drugič potrudim da opravičim tale post Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 materializiral sem se v sebe da sem lahko jaz jaz kot, da bi me od nekod poslali v samostan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 rastemo po pravilih v katera verjamemo ko verjamemo v sebe verjamemo v pravila po katerih rastemo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 zmeda v njeni glavi me spominja na ubožno tajsko vasico po tsunamiju razmetano v detalje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.