Antigona 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 trenutek je lahko ujet v večnosttrenutek je lahko snežinkaki iščemehko dlantrenutek Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2007 đubre je jednom došlo do mene i kazalo ej čoveče ja sam ti onaj koji nisam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Ljubezen.........Kot kristalna jutranja rosakot najlepši dan, ki pride nepričakovanoKot trenutek večera,ki razlije mirno temo....... To je vse, kar želi dati. Pridi. by JP Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2007 ljubezen je bolezen sprejetja dobrega in slabega za trenutek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 obstajabolezen, ki je ljubezenin obstajaljubezen, ki ni bolezen trenutek ljubeznite potegne iz bolezni ko ti nekdo podari nasmehrokoobjem poljub vse je ljubezenče jo čutiš tako Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 ko brez miru okrog divjam,prijatli prašajo me kam prašajte raj oblak neba,prašajte raj val morja, kadar mogočni gospodardrvi jih sem ter tje vihar oblak ne ve in val ne kam,kam nese me obup ne znam samo to znam , samo to vemde pred obličje nje ne smem in de ni mesta vrh zemlje,kjer bi pozabil to gorje..... (Vir France Prešeren: KAM) **** nekateri posamezniki čutijo potrebo, da vidijo, občutijo,okusijo,se dotaknejo, povonjajo, slišijo , da se uglasijo s predmetom svoje želje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 jaz bi prijelavidelavonjalapoljubilaobjelaslišalagledalačutila moj objekt poželenja Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2007 se ti prepustim...v tvoji želji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 moj objekt poželenjaso glasbaigraoblekasanjeMargaretaJulijKleopatraplesvlogaodernotranjost ontimidva Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 tebe pa ful meče.....bluz, bluz, I want some blues...still got the blues for youuu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 tebe pa ful meče.....bluz, bluz, I want some blues...still got the blues for youuu res me...že dva dni............in tebe???? Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 mene vsako uro vrže natanko trikrat. in to že od božiča dalje...kakšni telesni simptomi se pojavljajo, ko te meče? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Ne puščaj me samo z sanjamiko noč je svetlejša od dnevase v meni prebujajo vetrovi v omamiin želja še kar ne mineva Ne puščaj me samo v nesrečiko spomladi zbudim kresniceše vedno zasledujejo me sence in nočne me kličejo ptice Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Ne puščaj me samo z sanjamiko noč je svetlejša od dnevase v meni prebujajo vetrovi v omamiin želja še kar ne mineva Ne puščaj me samo v nesrečiko spomladi zbudim kresniceše vedno zasledujejo me sence in nočne me kličejo ptice đizus, kaj pišeš...me kr mrzlo obliva dej to mal v kak zvežček zapiš...morda še kaka lepa zbirka rata tak počasi in z leti x!x Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 đizus, kaj pišeš...me kr mrzlo obliva dej to mal v kak zvežček zapiš...morda še kaka lepa zbirka rata tak počasi in z leti x!x a veš da resno razmišljam naredit svoj blog in si tja pisat vse te nebuloze.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 papir elektronika se zbriše v stotinki sekunde Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 kaj pa še čakaš.... ...akcija..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 bluzenje definicija -natančen opis pojma z navedbo vseh njegovih bistvenih znakov pojem-miselna tvorba -predstava, podobameditacija -globoko premišljevanje meditativen-premišljujoč (vir SSKJ)čista zbluzenost kako lahko razmišljaš brez uma Ma SSKJjevci bluzijo premišljevanje je igra definicij meditacija je igra občutkov tako mi je znano ampak zakaj bi se menili okrog definicije nedefiniranega stanja v SSKJ piše da je anarhist zanikalec reda tudi najboljši se zmotijo brez uma ne razmišljaš ampak meditiraš od bluzenja me glava počela je boleti Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 zadnje čase se poglabljam v Blogeda izginem v času in odidejo nadlogemorda nekoč imela bom svoj praznikin nihče ne bo moj paznik jedla sem fižol res v meni so vetroviin za nič ni mi žolnekdo je z mano med slapovi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Sem razdvojenkot twiksin samo če spustim vase veliko toplega soncase stopimv eno čokoladno mlakužo Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 še pa še pašeta led in mrazme zamrzneinto je najboljšekar se mi lahko zgodi anarhist naj se pa pozlati,tista misel, da se tudi najboljši lahko zmotijo soočenjesprejetjeplavanje mimopustiš času čas Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 misli so stekli psizato jih postrupim ostanejo samo skupajizničihodištejprilagodispremenipreživi v objemu niča pod toplo odejo vstajajo podobe slabo zrežirane predstave Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 šepet gobinutihnev gladinigladkopočesanegajezerauzremtvoj obraz Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 kot senca ki blodiza menoj so tvoji vzvodičakajo in molčijoničesar ne storijo sva morda metulja, ki bežita v ihtisva morda sedela premočena v nevihtimorda beživa iz pajkove mrežemar beživa na krilih, ki nimajo teže? Vem, le iščeva piščal čarobnogreva v svetlobo na koncu hodnikaokušava strah in svobodo nebesnokot slino na koncu ledenega pločnika Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 kdosemkdosem... že dolgotenite nite ni odmeva odmevon že ve, ker se nikoli ne zmotisamo ponavlja že slišano Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.