Audente 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 jazvem kdosem sama svoj odsev Le kdo je on kaj pa še čakaš.... ...akcija..... išče, iščem, iščem................in bom našla tale stavek me je pa do solz nasmejal... sj sem razumu kaj si hotla povedat, ampak; se v meni prebujajo vetrovi si pasulj jedla? upam, da solze niso zmočile česar ne bi smele in da je vse ostalo suho........med...... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2007 ne bluzim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 kaj delaš...........ko ne bluziš?.....ljubiš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 ujelsi mev trenutekbluzenja potem si rekelne bluziš Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2007 ok bluzim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2007 to blues or not to blues is the answer to you and me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2007 končno sem se dokončno znašel na začetku neskončnosti praznine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 končnome je dokončnolajf vsekalpo beticiničesarvečnikoskurišbremzeni več potrebezaviranjasamše vižašmed lokalnimismrekamiwhat a day Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 a veš da resno razmišljam naredit svoj blog in si tja pisat vse te nebuloze....dej že... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2007 govoriti nemišljeno delati premišljeno misliti osmišljeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 skozibele koprene nebase priplazižareksoncakina potido lica izgubiže zdavnajvso toplinosamoosvetljujebolečino Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2007 negativnost pozitivnega je drugi obraz naše duše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2007 pogrešamo nedoživeto neizživeto preživeto doživeto in pozabimo živeti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
diadrem 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Mir si je danes izboril nova ozemlja v meni * Odsevam se obsijanasSoncem * Spečesrcesoncav meniseprebujasrcetemeseodpravljak počitku * Vsasrcautripajov meniv tebiv vsehkoteno srce * sonček je...spet grem na sončni zajtrk oz. kosilo...obrok pač... sončni obrok brez obresti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2007 i remember what i said before the time to the sun Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 IrememberwhenIsingingin the rainallthetimeI lovebutonlyemptychairnobodyisthere Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
diadrem 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 whenyouwerethe sun Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2007 when i was i the sun was me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
diadrem 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 andwewereone...justlikeright now Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2007 the two of us in one.....i can`t imagine the onelyness of two in one Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 ModificationisonlystabilityIamsitonburnoutof mydreams Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Turna da kioupen d dors yust forget the game and play Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
diadrem 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 What the sun told toyou...when youwerethe sun Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Iknowbutthe fuckingmindheis thethe disaster kind of manhe all the timescreemsand snorksanddisturbs my wonderfull occurrence divinity feelings shower bath Turna da kioupen d dors yust forget the game and play Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Se včasih vprašam,zakaj tako zgodaj vstanem, ko vse ostalo še spi?Na hitro te objamem in že se mi mudi.Ko globoko sapo zajamem, ko v meni strast poleti,pogledaš me zakaj se ti tako mudi? In ničemur več ne verjamem,ko mi v glavi zazvoni,pogrešaš me, želiš me, čakaš da še te objamem,vendar meni zopet se mudi.Jutri se za hip umirimresno: pogrešam tebe, ti si moj adrenalin. Danes svojim sanjam se smejimz nedosegljivo hitrostjo skozi dan drvim,zato da ponoči sladko brez sramu zaspimja : najboljši zato je adrenalin.Počasi se v akorde ujamem, ritma mi še malo le fali,in spet me vprašaš, le kam se ti mudi? Zvečer, ko si te zaželim,ko v meni vse drhti,na uho sladko prišepneš mi, no bejbi: naj zdaj se ti mudi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.