Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 once you are involved, there is no going back! Kadar me boli praznina,spomnim se na te lepe dni.In izgine bolečina,ko čutim neznan obraz prijatelja,ki z mano je. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 I Feel No Winter Cold When We're Together When Day Turns Into Night I Look Into Your Eyes Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 predstave odigrane in zaigrane izgrajujejo izigrano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Kje si, utapljam se , ti me puscas v temiNe no, saj nimam vec moci, venim ko te niSanjam z burjo, ponese me v daljaveProti soncu poletim ..in si nekaj želim.......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 počasi skupaj lezejo oči in veš, spi se mi v temi ker na nebu nobene zvezdice ni.......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2007 vilinski ples zlatih metuljčkov mi umirja dušo in hrabri srce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 meni je ples nežnih palčkov umiril strast Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2007 majhen škratek mi zašepetal je na uho bodi strasten ne bo ti žal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 nikoli naj ne bo ti žal ko nekomu strast si izkazoval naj šepeta palček ali škrat vedi nekdo ima te rad Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2007 vem da ljubezen je središče sreče brezpogojna strast me nikamor ne vleče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2007 med najlepšimi stvarmi na svetu sem si izbral samega sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2007 samovšečnež - - - - - - - - - - - - - - -vse...in nič...sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2007 med najgršimi stvarmi na svetu ne bom iskal sebe in ne tebe drugi odločajo kaj si:v tvojem miselnem modelu sveta....mogoče res (če hočeš biti vse se moraš prilizovati )tudi prilizovanje spada med....vse....takrat ko se prilizuješ...ko se ne prilizuje...spada prilizovanje med nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2007 zavedanje sebe je edina presoja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2007 (ostal sem brez besed, torej sem nič) dober začetek..zavedanja neskončnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Jst pa komenteram čez vse, torej sem vse:) Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2007 Jst pa komenteram čez vse, torej sem vse:)če se še z ničem nisi srečala...tudi vse ne moreš okusit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2007 se pravi, da se z mano ni srečala sreča se z srečo sreča...v enem trenutku bivanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2007 samo da ne bo prekratek... trenutek namreč sam ga boš podaljšal...ali skrajšal...saj veš....zavedanje...pa to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Sreča je težko določljiva reč. Vsake toliko pa v kakšnem dogodku pokaže svoje zmuzljivo bistvo. Trenutek je tudi zelo težko določiti. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2007 išče in ne najde tisti ki hrepeni po iskanju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ko boš sebe našel.....pa mene poklič...... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2007 ko boš sebe našel.....pa mene poklič...... a mi daš številko da ti pol še tebe pomagam najt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 a mi daš številko da ti pol še tebe pomagam najt številka je še vedno ista........... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2007 veza nima veze brezveze z zvezo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.