Audente 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 brez veze je mene iskat z zvezo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2007 ma daj ne bluzi...če ne veš kaj hočeš povedat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 a nisem v temi Bluzim tuki mi je všeč...ker dons se mi bluzi ti mi pa ne utrujaj...raj polepšaj dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Polepšanje dnevaz roko v rokis samomoromki je pogojza preporodšetain čaka na sneg Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2007 samo še en strah je ostal v meni da mi bo kdaj v življenju preveč lepo moj zadnji bluz... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 moj zadnji bluz... kam odhajaš moj omiljeni bluzator.....te je zadela nova Amorjeva puščica? zadela te je v živo...pa ja ne v ahilovo tetivo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 be good and sweet dreams----------ker vem da bom jaz tam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 moj zadnji bluz... moj bluzator je srečal vilinčico in kdo bo sedaj bluzil...ko bom jaz slučajno imela čas Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 v ime svoje bivše bo zapadelkaj nam daje hoja nad oblaki v ritmu malih angelovamorjev vod potreben boda bluzer opusti obrt Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Vračam se na stezo prijetnih spominovv tihih sanjavih nočeh,ko čas ne gre v pozabozopet je smeh v iskrivih očeh,noč me posluša, se zvezde smejijo,ko čakam,da znova v nov dan se srečna prižgem. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 nekaj bluzenja za tele mrzle dni puhasti oblakimajave postave mi grenijosončne dni ne spustijoniti enega zlatega žarka,ki bi me božal jih hočem odmisliti, *** pred vsakimkorakomsledi tvojih sencv zastrupljenihmislih, vstajajopodobe pekla,kakor, da nikoli nebo treba bežati,svetloba svečeomehča ostreneusmiljenepoteze,zalotim ustnice v poljubuin občutimdotik pekla Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 vonj dima je v zraku zame ti boš lepa ko sveče dogorijo ko oči zaspijo se angeli zbudijo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 vonj dima je v zraku zame ti boš lepa ko sveče dogorijo ko oči zaspijo se angeli zbudijo in te v krsto polozhijo.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 rdeča kot roža ki na mojem grobu bo dišala ko bo tujec zlate črke bral čisto tiho mu bo šepetala ona je ljubila...on ni znal le enkrat zacveti ta roža daj ji vode da bo večna kakor mokra koža Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 rdeča kot roža ki na mojem grobu bo dišala ko bo tujec zlate črke bral čisto tiho mu bo šepetala ona je ljubila...on ni znal le enkrat zacveti ta roža daj ji vode da bo večna kakor mokra koža in potem bo shel pochasi proti domuv kako novo ga namochit zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 tople sveče so v mraku čutim veter tvoje sape boža me po vratu od užitka te zazebe malo te je strah ker bojiš se sebe da ne padeš kakor mah Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 tople sveče so v mraku čutim veter tvoje sape boža me po vratu od užitka te zazebe malo te je strah ker bojiš se sebe da ne padeš kakor mah AH zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 AH zlomk...tralala a si padu na MAH Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 a si padu na MAH ko pokoshenker norc bi se pa upiru romantichnemu vecheri ob svechkah s tvojo sapico....na britofu zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 ko pokoshenker norc bi se pa upiru romantichnemu vecheri ob svechkah s tvojo sapico....na britofu zlomk....tralala samo enga takega norca poznam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 samo enga takega norca poznam kajbedak se upira????ah....ko ne ve, kaj zamujavonj cipres, gruljenje grlic, zajchki....in povechini fetisharji v chrnem zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 in potem bo shel pochasi proti domuv kako novo ga namochit zlomk...tralala namaka vse dnidokler se pipca ne izsuši potlej kačja slina mu hrepenenje dol tišikdor moder je se s kačjo slino kr koj spoprijateljiod namakanja se grdi her pes dobi :xx!: *** jesssssss opet umetniška inspiracija Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 namaka vse dnidokler se pipca ne izsuši potlej kačja slina mu hrepenenje dol tišikdor moder je se s kačjo slino kr koj spoprijateljiod namakanja se grdi her pes dobi :xx!: *** jesssssss opet umetniška inspiracija odvisno.....kdo kam namakadobi se lahko tudi FRAUPES zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 od omak cenim edinole kislo pekočo,od vode maram le ono deročo,v mlakah en sam len krap ždibolščeče meglene so njega očipredolgo je gledal v blato,in sanjal ribico zlato.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 od omak cenim edinole kislo pekočo,od vode maram le ono deročo,v mlakah en sam len krap ždibolščeče meglene so njega očipredolgo je gledal v blato,in sanjal ribico zlato.... punca!!!tole ne gre nkamor...skopl se ven!!!! zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.