mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 s priganjanjem odganjaš s čakanjem privabljaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 upor tlačanov ega se mi obeta bitka bo kratka mogoče dolgotrajna lastne sile bodo odločale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2006 prebujam se v nov dan zaspan, zmečkan iz sna, kjer počitka ne potrebujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2006 bistvo bližine se mi oddaljuje oddaljena neskončnost se mi približuje umiram v svoji iluziji živim v sedanjosti brez preteklosti in prihodnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2006 grem na originalen izlet v prostor in podzavest v vzburjenje in sočutje v nirvano in trgovino v hrepenenje in prepričanje da stopim čas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2006 poker privlačnosti kolesa užitka horoskopi ljubezni rušijo predsodke agresije posesije prepričanja podrejanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2006 poraženci trgovine se spogledujejo z legendami karizme želijo se spustiti v dvogovor osredotočene preprosti izraznost vizije je kot filozofija gore morala krščanstva vidiš, a ne dojameš ogledalo zaupanja širi predrznost podzavesti gospodovalnost odraslosti sovraži ljubezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2006 umirjrnost govora v svetu kompleksov zaupa sočutju njihovih strahov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2006 polnim si srce s hrepenenjem, žalostjo, radostjo, smehom, sovraštvom, erotiko, energijo, ognjevitostjo in spokojnostjo mehurček ljubezni poka pa šivih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 mayzakva si ga tko zdelala*a za vsak one neki napišeš oziroma zabluziš Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2006 počutim se kot pesem na forumu neizpeta in nezapeta neslišna vendar vidna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2006 vedno mi je žal ko se delam pametnega ker nisem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 sužnje dobrega in slabega osebnosti brez bistva reprodukcije gibčnosti humor ne prebudi le zagreni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 kdo je izumil ne srečo kdo je izumil trpljenje kdo je izumil sovraštvo kdo je izumil bolezen kdo je izumil besede za vse te izume Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 težke besede padajo iz mene lahke čakajo v zasedi da preženejo okupatorja preprostosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 stopnjevanje napetosti v igri dveh enakovrednih polovic se nadaljuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 ritem lastne prestrašenosti se umirja ideali preteklosti krvavijo analize prihodnosti se odmikajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 tote http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/ylflower.gif maš pa ful rad an? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 dosadan sam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 ne pa nisi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 konci in začetki zmage in porazi smrti in rojstva harmonije nepomembnosti koncentracije neskončnosti nas učijo bontona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 mislim da sem razmišljam o vsem odmislim že znano premislim neznano zamislim...se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 jeziki opletajo odgovori se obetajo vprašanja se porajajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 ups, sem šel malo svoje poste za nazaj brat... se opravičuje za vse neskladne misli vsem, ki so brali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 ups, sem šel malo svoje poste za nazaj brat... se opravičuje za vse neskladne misli vsem, ki so brali je že prepozno, smo jih že prebrali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.