šikimiki 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 upam, da nimaš v mislih kirurgovega ali patologovega odpiranja odprto telo....odprta duša....zaprto telo....zaprta duša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 so trenutkizbližanjin leta odhajanjso leta sobivanjin trenutki slovesaso sledi telesin odtisi nebesin je topla misel nate Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 misel...izrečena s toplino duše...ogreje me....vedno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Gledal sem se v tvojih očehin mislil na tvojo dušo. Bel oleander. Gledal sem se v tvojih očehin mislil na tvoja usta. Rdeč oleander. Gledal sem se v tvojih očeh .Bila si mrtva. Črn oleander. (F.G.Lorca) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 žalosten sem....gledam oči....žive žareče...neizživete Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 So duše, ki nosijo v sebi modre zvezde, ovenela jutra,med listi časain čiste prostore,kjer slišiš starošumenje domotožjain sanj. Druge duše nosijo v sebi boleče prikaznistrasti, sadove črviveodmeveglasu sežganega,od daleč prihajajočekakor reka senc.Prazne spomine jokain drobtine poljubov. Že dolgo je zrela moja duša,zdaj razpada,mračna od skrivnosti.Kamni razjedeni od sanj,padajo v vodomojih mračnih misli:Vsak kamen pravi:Bog je zelo daleč (F.G.LORCA) nehaj gledat sliko, daleč od oči, daleč od srca Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 gledam..česar še ne vidim...dokler ne spregledamvidenje...tega kar ne gledam....me pogleda..v oči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 oblečena v krilo, se sprašujem, bi bilo všeč tvojim očem v zamolkli svetlobi zrcala ali bi raje golo v mraku noči Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 všečnost lepote...je v tvojih očehizraznost lepote telesa...je v mojem dotiku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 ne vidim, pa občutim tvoje dotikeodnesem jih s seboj, s hvaležnostjo tvojega darila v spremljavo dneva Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 čutiš...sebečutiš...menečutiš...vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 ne vemče je modro čutiti vsedovolj je tebein iz brlogavolkodlakovse vrnem brez praskekaj prineseš do nočis čarobno močjo dotika Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 tole je pa prav zakon....bejbe odlično..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 modrost....vseobsežnostine sprašujepo malenkostihin ne ločujevelepomembnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 ok, jst sm bol glupe sorte pa ne zastopim čist nič Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 ok, jst sm bol glupe sorte pa ne zastopim čist nič ni ničesar kar bi se tu dalo razumet, ko se sprehodiš po rezilu življenja,razum umolkne **** modrost...modro postavlja prioritetemalenkost ali veličinavelika gora ali listje z drevesa spominagora brez drevesa list brez spomina Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2007 ne vem zakaj ne jočem ko sem žalosten ne vem zakaj se ne smejem ko sem vesel če me spomin ne vara sem to nekdaj znal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 strašljivostrašniso jutranji zapisizona somraka veje iz njih...obrisi gore v nočiin srhljivi lunin krikmetuljev ninepremično vešča na tleh leži Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 prazninani praznani polnaniker je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 prazninaje prazna,ne pozna hrepenenja jutrišnjih srečanj,ne sladkih želja,ne pozna mehkih spominov minulega, ne bolečih odtisovpraznina zdajje otopelost , ravnodušnost , je popolna odsotnost čutnega...praznina je sivina današnjega dne... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 praznina svobodezapolni kotičke dušez silnostjoljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 silna je samo človeška neumnostv praznosti bivanjana samotnih poteh čred Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 neumni ljubijopametni premišljujejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 ako to drži ne mi pol o prazniniljubiti pomeni polnost občutenj,ne pa rigidnost stati ob poteh življenja...najina razpredena mreža nakladanj o njejživ dokaz , da naju še nikoli ni, kot snope pšenice sprejela v svojo mlatilniconi zlatih zrnj, ni moke in ni kruhav lakoti po njej zgnijeva na poljihživljenja... pa kdo si šikimiki, muza moje inspiracije Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 eno semenergija ljubeznipretrd v sebida bi bil resnicapremehek v sebida bi bil iluzija p.s. gola teorija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.