mako106 31. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2007 žalost pride žalost gre čista ljubezen ostane 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Ko bi skozi tvoje očilahko brala misli ti... Le kaj v njih prebrala bi?MAr v mislih tvojih se riše moje ime? Morda tudi tipredno zaspišv mislih mene budišin na usticah tvojihnagajiv smeh zaiskriš? Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 31. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2007 nedolžnost pogleda odkriva nedolžnemu pogledu lepoto duše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 sprenevedanjain zatiskanja očion umirarak ga žre od znotrajzato tako žalostne oči.... ničesar ni za kar bi se lahko oprijel... naj gre k vragu vse Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 V iskanju odgovoraželimiz tvojih ustslišati: ne hodipridiostanigreva skupaj... BOM? Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 31. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2007 zakaj ne bi raka požrli zakaj bi on nas žrl zakaj...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 umira, a zastopiškoncdefinitivno koncv treh mesecihzeroonč pol pa uživaj pomlad, pa glej brstenje, pa zaljubljene pare ..... zakaj že... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 31. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2007 nesprejemljivost konca sprejmemo na začetku konca skozi čas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Ni besedni pravih besed,katere bi olajšaletvoje trpljenje... Sonce zakrije Luna...in svetloba pada drugače... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 31. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2007 sonce je tako preprosto s svojo bitjo izžareva mir moč toplino njegovo srce hrani zemljo luno tebe mene by diadrem....my she guru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Vidim sonce v tvojih očeh Čutim luno v tvoji duši Te je strah? Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 31. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2007 strah kje si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 strah izginez uplinjanjem iluzijko vidiš kar se da videtistrah izginestrah je zmeraj včerajin je zmeraj jutriv zamahu z mečem ga niv strelu puščice nev dejanju trenutka izhlapi kot kapljice na razbeljeni ploščidiham nočin razbeljene osti dnevaodzvanjajo v daljavijutro je daleč Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Spet so tukaj:tvoje očitvoj nasmehtvoj pogledtvoja beseda RES,dalečje jutro Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Tvoje oči:vedno na menivedno ob menivedno jasne vedno zasanjanevedno so tu Le kje si ti? Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 sončna strandežele sencprekletstvo žalostnihki ne iščejo sonca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 why worrysome people can be bad... why worryzakaj skrbiš... why worrymaram vse na tebinamrščeno gubico okoli tvojih jeznih očimaram tvoje večno iskanjemaram globino tvojega popka in maram tvoj že spet težiš why worryne bo nič drugačetud če vse mi spremenišne sprašujem več zakaj ne zanima me zakaj skrbišsamo čas si dnevu krademdanes nekoga položijometer al dva v zemljo why worrysome people can be bad...me boža po ušesih in glej jo ptico na policiin glej jo hijacintokako diši, kako se vsa bohotizakaj skrbišvse raste in vse dišipa če skrbiš al ne kar mora zrasti zraste.kar diši dišikar s sladkim vonjem me opaja, me opajain kar kot kanalizacija smrdismrdi, pa če skrbim al ne.... why worrysome people can be bad ni ga čez odličnega vodovodarjasam da sifoni dobr držijo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 skrbimoda trpimoin ne vidimosebe skozi svoje očisvetlobe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 polna lunavsepovsod prasketanje kožetvoji roki sprehajalca na mojem životutrenutki pozabekje in kako semvse misli so zbežalesamo slast diha Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 zgubljeni v resničnostiosvobojeni iluzijeprepojeni s slastjo in strastjolahkotnosti pozabe in spominjanjasmo mi miti tijaz jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. april 2007 Avtor Prijavi Deli 2. april 2007 vse je tako preprosto povezano enovito skladno da postaja nepomembno nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. april 2007 Avtor Prijavi Deli 2. april 2007 soncu se smejati s prsmi se mu predati želje ne izdati polno luno pričakovati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 kristalno jasnočisto nočno nebona njem prekrasna lunaprelepo svetli obokin zdaj je nočnajlepši košček dneva.. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 sem se ozrla v nebo prav nič nad mano ni jasno je le prekleta temna noč in v meni spet nemoč itak so me že pokopal Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. april 2007 Avtor Prijavi Deli 2. april 2007 hladnino in praznino polni lunin sij sijoče sonce noči svetlobe druge strani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.