Audente 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 v svetlobi z druge strani so samo odsevi prazni nikjer ni več luči so samo še berači in pijavke ki dušijo moči Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. april 2007 Avtor Prijavi Deli 2. april 2007 kaj te je kdo razpizdu danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 eden je pohabil mojo dušo poslala sem ga k hudiču zdaj je hudič po meni udaril in me je ena sama žalost Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. april 2007 Avtor Prijavi Deli 2. april 2007 ljubezen je žalostna vesela otožna vihrava v svoji lepoti gledanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 vse to vem ljubezen je bela svetlo modra rdeča črna zelena samo barvo si moramo izbrati žal vidim le črno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. april 2007 Avtor Prijavi Deli 2. april 2007 izbira....draga ....je naša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 vem ...dragi... .... in imam zelo dober spomin............. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. april 2007 Avtor Prijavi Deli 2. april 2007 dober spomin...težke izbire Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 ..jaz sem že izbrala: pijačo in prostor... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 izbira enostiupoštevaželje dvojnostibrez zadržkov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 enost utopijadvojnost anarhija Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 razumljeni kaos enostinerazumljen zaradi večplastnosti dvojnosti trojnostisveta okoli nasobrača logikov vse smerizavedanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. april 2007 Avtor Prijavi Deli 3. april 2007 maska krinka duše oklepa me duši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 svetloba svobodetema norostimrak bivanjameglice zavedanjapopotniki večnega življenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. april 2007 Avtor Prijavi Deli 3. april 2007 slaboten igralec sem igre življenja tekmovalec neskončnosti sem igre ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 poglej mepoglej sein potempoglej njousojenoti srečo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. april 2007 Avtor Prijavi Deli 3. april 2007 sebičnost usode brezobzirno ruši temelje najtrdnejše iluzije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 belina belegazakrije rdečino rdečegapod zelenim nagobčnikom skalpelašpikajo modrobele rožice,ki so spodaj čisto brez Po nasvetu policije, delamo počas, kajti hitrost ubija Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 čas bežise redi in debeliv kaosu trenutkovneprilagojenostibrezčasju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 neprilagojenihirajo na infuzije priklopljeniv trenutkih rokovanja z večnostjovrednostni sistem spreminja v fundamentželja sam ena pobegniti izza sivo belih stenkomu mar bolečina Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 v trenutku rokovanja z večnostjo neprilagojeni postanejoprilagojeni kaosuneskončnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 med izbirokaosa ali kavsani omahovanjavsak izbere kar mu prišepetava nevrolingvistično programiranje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 omahovatimed kavsom in kavsomne znamkljub trdostikaosa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 človek akcijeaction mansupermanbanananjamalebo POPAJlibido rulz Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 samo prej mora pritido situacije izbire medkavsom in kavsomda človek postane aktionman v vsejsvoji velikosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.