Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 raje uporabimo kvas nas bo lepo napihnilo in ne bo potreben ravs Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 kvas...ni špas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 zrezek tudi ni špas in niti primeren za vitek stas Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 sex je špasprimerenza vitek stas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Danes znova iščem: tvoje očitvoj nasmehtvoj pogledtvoj besedotvoj korak Kdaj naj pridem Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Danes znova iščem: tvoje očitvoj nasmehtvoj pogledtvoj besedotvoj korak Kdaj naj pridem a to mene iščeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 kaj je zate špas: sex ali vitek stas zdi se da iščeš špas Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 iščem hec...v ljubezni ti...kaj je zate hec....ali ljubezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 a je še nisi najdu zdaj bi se lahko odločil: ali ljubezen za hec ali iz heca Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 slabo prenašam resnost...pol pa iščem hec...v ljubezni...bolezni..iluziji...resničnosti...v vsem....še v niču Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 znam te ptico i dok si pištolj bio Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 znaš ti mene....k...c moj....ne znam ni sam sebe...kako bi me baš ti mogla znati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 nisem k...c tvoj...ti si čisto preveč samosvoj in ljubezen ni hec..je..ga Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 ja...ravno zato...ker vsi mislimo da ni hec...jo tako dolgo iščemo...preden jo najdemo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 jaz sem svojo že našla in ne za hec za ljubezen Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 čist zares Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. april 2007 Avtor Prijavi Deli 5. april 2007 vračam si nekoč mi odvzeto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. april 2007 Avtor Prijavi Deli 5. april 2007 vsemoč volje nemoč razuma prepričljivost ljubezni hrani dušo z ostanki ega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 smrtzačetek koncanesvobode dušine svobode Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 aminokislineki gradijo proteine svileso skoraj enakekot tisteki gradijočloveško kožo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 misliki gradijo svet okoli nasso misliki so zgradile nasin svet okoli nas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. april 2007 Avtor Prijavi Deli 5. april 2007 iluzija vsepomembnosti sveta zbledi pred dihom smrti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 smešno jerazmišljati o smrtiv prihodnostiin pozabljati na trenutkesedanjostizaradi preteklosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 bog je namestoda bi si pred smrtjo zaželel da mu uresničijo še zadnjo željoumil noge pričam umoranihče ne veali so imele priče gliviceubijmo kandido Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.