mako106 5. april 2007 Avtor Prijavi Deli 5. april 2007 bluziš kot bog zapove Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 bog uredikar razum ne narediin duša čuti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Bog moje srce naredikar razum ne potrdi moje srce je polnoa v njem je vedno dovolj prostora za vse Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 bognaredi ali ne narediin čisto vseeno mu je kdo si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 jaz vem kdo semin kaj smemželimživimdelamljubim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 mali bog si...in mali bog boš ostala draga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Dragi nikoli nisem želela biti bog...sem boginja sama sebi in uživam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 joj...draga...si včasih malenkostna...v razumevanju...teh nepomembnih besed Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 malenkostna...a zadovoljena z malenkostmi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 bo še moja malenkost...piskrček pristavila...k tvoji zadovoljenosti...enkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 deal Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 deal....res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 kaj se sedaj delaš nevednega sprememba v planu..pijem samo XuXu vodko..in to jagodno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 ok....sam pijem vse...ampak ponavadi....nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 ti piješ sam? in piješ nič? a ti mal bluziš, al kaj? "Stare ideje so predsodki, nove ideje so kaprice." Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 malo pa že bluzim...saj zato pa sem tu...v bluzim....ko se pa drugje ne najdem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 kot energija si ki me prevevava od kosti do kosti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 energijavsega in ničate oberedo kosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 ne samo da te obere včasih te pobere včasih te dvigne včasih pahne po tleh... ampak to je čar začimba življenja naj bo vse ali ničti ostajaš isti tič Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 isti smovedno bilivedno bomov svojem spreminjanju tičeki navihani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. april 2007 Avtor Prijavi Deli 7. april 2007 jok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 danes je eno leto sovražim obletniceprinašajo spomine in občutjakako naj živim zdajče me preganja včerajin poljublja jutri na vrat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Angel Ti si lučKi sveti v mojih očehTi si taKi vodi me v deževnih dnehOd vseh zvezd na nebuEdina svetla si tiSi osebaKi vsak si jo želi Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. april 2007 Avtor Prijavi Deli 7. april 2007 jutri bo včeraj je bil danes je sonček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 vse je dobroničesar ni kar bi bilo storjeno napakne včerajne jutri zdaj vem da semsamo kapljica roseki jo bo to sonceposušilo z bilke zelenezdaj je nočin luna plešebožam in napajambilko, to je vseza kapljico vode več kot dovolj ta trenutek... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.