svizec 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 ups, sem šel malo svoje poste za nazaj brat... se opravičuje za vse neskladne misli vsem, ki so brali na napakah se učimo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 kot elektrostatičen naboj me je stresla magija združitve svobode predrznosti ljubezni hrepenenja radosti smeha strasti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 skozi čas sem začel čutiti samoto sistema osamljen nas sami s svojo nedolžno samoto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 potrpežljivo in skromno čakam svetnico svojih sanj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 čakambežimpa spet prav težko čakampa spet mal zbežimpa spet mal čakam pa spet mal zbežimobstanemin ni mi treba več bežatiin ne čakatisamo vzamem kar je na dlani Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 razlika med mano in mano je v meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 kadar iščemne najdemko neham iskatime najde radost Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 vse je brezveze vendar ima to pravilo eno izjemo veza je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 bolezen ne boli samo duša hrepeni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 včasih hočem večkakor lahko sprejmem včasih imam večkakor smemvčasih nočem ničesar pa me pitajo kot puranaz namišljeno ljubeznivostjoprijaznostjodružabnostjoin z lepimi maniramiželim samotišinoda bi slišala sebe pa so rekli, da od viška ne boli glava Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 srkam nežnosti mehkobe dotikam se napete kože obline mi izrisujejo zemljevide poželjenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Srce polno sreče in hrepenenja,praznih oči strmeč vanje.Ne prizadane drugih me življenje, saj vsak dan prinese novo mi stremljenje.Nisem nič in v vse grem, ostane mi samoljubezen in življenje. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 mali buda me je enkrat vprašal mi lahko pričaraš brata ne morem lahko sestro odgovorim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2006 nelogičnosti fascinirajo moj razum presenečajo filtrirajo ga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2006 bega me dvojnost imen v eni osebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 mali buda me je enkrat vprašal mi lahko pričaraš brata ne morem lahko sestro odgovorim ti tud De Mello ja čitaš....sami naši..... pa tud še kr bluziš kok je to fajnmoj ego je mislilda sem edina Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2006 silhuete prividov me spremljajo skozi noč dotiki resničnosti jih negirajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2006 ob reki spoznanja sedim čudim se odsevom na gladini zapeljan od bleščečih prividov sedim gledam ne razmišljam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2006 zmeden sem neprilagodljiv sem trmast sem v svoji ljubezni zato jo izgubim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2006 srečen sem ker jo ljubim zakaj ne znam deliti sreče z njo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2006 brez uporabe moči jačam svoj či Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2006 v spopadu zmag in porazov ni zmagovalcev ne poražencev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2006 urejen kaos trenutka koncentrira neskončnost prihodnosti in sedanjosti v tok harmonije internetni idioti ne zaznajo toplote sončnih žarkov v svojem prav sem ponižen v svojem narobe sem ponižen v svojih zmagah sem ponižen v svojih porazih sem ponižen ponižno zmagujem v življenju vprašanje slepote je kaj videti odgovor slepoti je nič misliti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2006 želja filozofska zmeda prihodnosti daje dejanjem preteklosti bistvo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2006 ideje o uspehu prebujene od ega strastno kričijo strategija sistema jih vzpodbuja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.