mako106 9. april 2007 Avtor Prijavi Deli 9. april 2007 blaženost in tišina samote razbija iluzijo navezanosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 Imam srce govori brez besed ne maram besed ki govorijo brez srca. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. april 2007 Avtor Prijavi Deli 9. april 2007 besede srca so izginile brez besed Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 ne besede polne topline srca ostajajo vedno enake toplenežneprijazne izrečene z srcem Srcedrugega je največji zakladobčuduj gače se ti samo odpre. Ne dovoli sioropati ga zaupanja. Boli.Preveč boli. Ne igraj se,ne z besedamiin ne z srcem. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. april 2007 Avtor Prijavi Deli 9. april 2007 igra srca igra besed neskončnost src neskončnost besed je iluzija ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 lastovkaje krožila nad morjem cvetjanemo obstanemslišim šepet tišine gozdasončni žarki so odskakovali od belo,modro, zelenihbarv rajaobležim na mehkih tlehtlakovanim s krogi najmehkejšega mahu, mir pronica od vsepovsodharmonija se krožeče dvigapod nebovonjam svež pomladni gozdtako diši življenje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. april 2007 Avtor Prijavi Deli 9. april 2007 ko me pobožaš nežno toplo ostanem brez besed Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 ker,kdo bi me božal,če bi govoril... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. april 2007 Avtor Prijavi Deli 9. april 2007 bolš...da sem tiho....danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 bolš...da sem tiho....danes ker nič ni bilo včeraj,niti bo karkoli jutri...vse je kot mora biti Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 bili so volkovidivji, skrivnostni in lepitako ,da smo jih nekoč davnopovabili v svoje domovein naredili iz njih pse,ki so nam pomagali pri lovu,ki nas danes brezpogojno ljubijoin jih imamo radi,ne maramo pa volkov,ker niso kot psi,ampak so še zmeraj skrivnostni in lepi,živijo v divjini in ponoči skrivnostno tulijo,da se nam dvigajo kocinein predstave o njih kot viru vse zlobe tega sveta,kjer ni volkov se razmnožijo hijenein potem je manj glodalcevin potem manj ptic ujed,se preveč razmnožijo populacije srn,eekosistem pade iz ravnotežjavšeč so mi volkovi divji , skrivnostni in lepikadar govorimo o svobodi ,ne moremo, da ne bi hkrati tudi o odgovornosti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 skrivnosti hladnostilepoteje v njeni skrititoplini ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 hrepenenjese iz vetra spreminja v cunamikdo zna nežno pomladno sapo nebeškega obokaspremeniti v prijetno hlajenje razgretih telesskozi vse letne čase Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 jes pa mislm, da je že zadn cajt, da bi lia začela mal bluzit Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 res ja...bluzi...da mi srček otopli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 res ja...bluzi...da mi srček otopli a za kšn termofor al pa kšne druge vrste adetiva pa še nis slišou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 šnops...pa take variante...bi že šlo skozi samo človeška toplina....še vedno najbolj paše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 res ja...bluzi...da mi srček otopli šnops...pa take variante...bi že šlo skozi samo človeška toplina....še vedno najbolj paše še Eden, ki ga zebe....topel pogled, topla beseda, topla dlan....samo sprejeti jo je treba Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 še Eden...ki mu je vseeno...saj veš...vse ali nič...toplo ali mrzlo...vmes sicer trenutki slabosti...takšno je pač življenje....malo gore malo dole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Takšno je pač živjenje, včasih smo predolgo na vrhu in je pristanek na tleh prekleto boleč. Včasih se ne znamo pobrati,spet včasih nočemo vstati,včasih je res prijetno kar na tleh spati,včasih se je treba na tleh smejati,včasih se znamo samo bati... Vendar, ko vstanemo in gremo naprej,se mi zdi, da je še lepše kot prej.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 topla dlan....samo sprejeti jo je treba če ne,... se pa z glavo vanjo zaletavaš pa je matr mi res na žleht seka se pardoniram Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 vedno sem jaz jaz v dobrem in slabem v vsem in niču odgovoren sebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 če ne,... se pa z glavo vanjo zaletavaš pa je matr mi res na žleht seka se pardoniram pej na Pašman....dej mehanika zamenjaj, če ti ne more kurblvele zrihtat...zihr imaš kakega šušmarja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 jaz bi tud na pašmanu bil...smrck...smrck Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 jaz pa na Ugljanu...bom pa za prvomajske nekam šla...saj ni važno KAM...samo da bo fajn...ane Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.