lia 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 ne boš verjel naročla melonoso mi zlili not šnopcše vegetarijanstvo ni večkar je blosn zdaj še bolj na antle Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. april 2007 Avtor Prijavi Deli 11. april 2007 samo ne me tepst prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 neom čist brez skrbi lahko greš spat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. april 2007 Avtor Prijavi Deli 11. april 2007 no...upam da veš...da ti je vse ...dovoljeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 naj ti dih pomladne noči prinese spanec na utrujene veke in naj najlepše sanje razsprostrejo krila in te ujamejo v svoje mreže mirno noč mladenič Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. april 2007 Avtor Prijavi Deli 12. april 2007 sanjal sem da sanjam v dvoje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 vso dolgo noč so me božalenevidne rokesanje prelivamiz nočiv dan Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. april 2007 Avtor Prijavi Deli 12. april 2007 sanjamo brez besed z dejanji svoje duše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Zima je še vednov tvojem srcudovoli pomladida posveti v njem. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. april 2007 Avtor Prijavi Deli 12. april 2007 vedno sem bil malo za časom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Se bodo čez par trenutkovsrečali najini pogledi? Mi boš nameniltvoj skrivnostennasmeh? Vem,pogrešaš me. Vem,presenečena bova. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. april 2007 Avtor Prijavi Deli 12. april 2007 vedno sem bil malo pred trenutkom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Trenutek je pravi. Zdaj grem. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. april 2007 Avtor Prijavi Deli 12. april 2007 ko bo trenutek pravi pridi v trenutek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. april 2007 Avtor Prijavi Deli 12. april 2007 svet čutenj sanje otipov morje brez valov valovi brez pen kje sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 kdo ve.... zakaj pomlad diši tako...da ni besede, ki premore občutke, ki me preplavijo in plavajo v meni....je kriva pomlad..? kako je mogoče, da čutim toliko in tako močno...a je kriva pomlad...? ne, kriva sem jaz. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. april 2007 Avtor Prijavi Deli 12. april 2007 just relax feel what it is it is Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 ............pssssssssssst.....just relax with me...feel it....tenderness ... love. it is. it is... Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. april 2007 Avtor Prijavi Deli 12. april 2007 now i remember this thing called love is inside of me not outside with you::::relax don`t do it Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 you don't have to do anything. just feel everything... Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. april 2007 Avtor Prijavi Deli 12. april 2007 everything is doing everything to my emptines in me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 razbite glavestrgane torbenemoč pred sistemom kdo kje koga čutidrevesa cvetijo, nihče ne vidi pomladivsega so obtoženi starci ki so ustvarili sistem bivši ponavljalec prinese prvi izdelek iz mizarske delavniceučiteljici , ki mu je podarila prvo trojko temu se reče hvaležnost Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 at times i'd like to break you and drive you to your knees...at times i'd like to break trough...and hold you endlessly.. ...hold on Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. april 2007 Avtor Prijavi Deli 12. april 2007 breaking down the wall between life and love between you and him is freedom in one Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 How will I love If you take all the life From out of me Tell me how will I live If you take all the give That you give to me We burned so brightly... Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.