mako106 12. april 2007 Avtor Prijavi Deli 12. april 2007 ............pssssssssssst.....just relax with me nočko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 ...with you. nočko... Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 ............pssssssssssst.....just relax with me nočko senzualni piškotek te čaka...pridi k meni. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. april 2007 Avtor Prijavi Deli 13. april 2007 i follow the rules i follow the fools... but now i follow me...inside Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 ne čujem dobrooooooooooooooooooooone sledim dogajaaaaaaaa menjam vse za en ležalnik na plaži pod milim nebom Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. april 2007 Avtor Prijavi Deli 13. april 2007 ne menjam se ne za nič ne za vse na tem svetu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 naivnežsete te niši nea vprašače nea vešše ni rečeno da te nea menjavajo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. april 2007 Avtor Prijavi Deli 13. april 2007 enost notranjosti nespremenljivost večnosti naivnost ega samo ena stvar je zamenljiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Bil je pogledglobok dosegelje srce. Ostala sva brezbesed z nasmehom v duši. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 pravi da so vrata odklenjenain da naj nikar ne trkamsamo vstopamtolikokrat so mi vrata tolkla po petah ne vstopam več potikam se pod krošnjami drevesin nebeškega oboka tam še ne poznajo vratna mehki blazini travnih bilkležim in zrem v ptico , ki kroži nad menojni smradu po človeških izparinaho preklestvo usode zakaj sem tu, kot žival brez krilujeta mravlja na mravljišču umirajoče zemljezakaj mi je dal oči,da vidim ptice, ki se dvigajo,da vidim ples oblakov na nebu,da mi netijo želje in nepogasljiva hrepenenjanekaj je bilo, nekaj grozljivegačesar se nočem spomnitidrugače me ne bi tako peklensko kaznovalmravlja, ki tu mimo lezezagotovo še ni uzrla ptice v letu,v njej ni želja in ni večnih hrepenenj.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. april 2007 Avtor Prijavi Deli 13. april 2007 vsak zakaj ima lepoto in strahoto zato-ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. april 2007 Avtor Prijavi Deli 14. april 2007 oči se zapirajo a se ne zaprejo gledajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. april 2007 Avtor Prijavi Deli 14. april 2007 smo kar si ponavljamo da smo smo kar si ponavljamo da nismo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. april 2007 Avtor Prijavi Deli 14. april 2007 spominske celice preteklosti zaplombirane uravnane shranjene za prihodnost ravnanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2007 Avtor Prijavi Deli 15. april 2007 nothing but the truth is everything Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2007 Avtor Prijavi Deli 15. april 2007 v resničnosti vse in nič ne obstajata ker je kar je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 v belih cvetovih češnjegnezdi pomladv nežnih , svetlo zelenih lističihskrijem misel sladkoin te z vetrom v lasehponesem s seboj po brezpotjihin potkah zelenegaposodili so mi kolo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2007 Avtor Prijavi Deli 15. april 2007 v daljavi motorji na sosednji veji ptiček žvrgoli bližje kot sem vajen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 v bližini vonj cvetoče češnje, v daljavi se izgubi lepote večne. tukaj z mano misel se poigrava, naj še kaj zbluzim mi prišepetava.... Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2007 Avtor Prijavi Deli 15. april 2007 ko utihne mir narave prebudi se ritem srca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Sinočiso me tvoje očiopazovale iz prve vrste. V njih sem videlanežnost,željo,hrepenenje,vihravost. Prosim,ne moti memed predstavo. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2007 Avtor Prijavi Deli 15. april 2007 igra strasti draži pogledov ki slačijo kožo iščejo bistvo dotikov srca utripov neskončno prepletanje teles in mir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 z vdihom začnem.......... diham srčno melodijo. note čutnosti me hromijo......... utrip me izdaja, dušo prodaja... razum prevara. moje telo nežno gori.... tvoj dih ga v strasti hladi. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2007 Avtor Prijavi Deli 15. april 2007 gledam te čudim se lepoti tvoji gibi valovanje nežnost predaje izdajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 moja solza je kapljica poletnega dežjaiz srca izvira,osamljene puščave oživlja..... Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.