mako106 15. april 2007 Avtor Prijavi Deli 15. april 2007 v oči me gleda premišljuje je to solza sreče žalosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 sanje.naj bodo vsem senzualne, mistične...s pravljičnim prahom posute....v rajske vrtove skrite.duha in razum si spočijte... na krilih mirne noči zaspite. lahko noč vsem. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 v sanjah prebujen v večnosti izgubljen v sebi ozemljen ne iščem več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 nekaj čutimpa ne vem več kaj to jenekaj vidimpa imam oči zaprtenekaj slišimpa ne vemsem to jaz ali ti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. april 2007 Avtor Prijavi Deli 16. april 2007 mir nas čuti bolj kot sami čutimo nemir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. april 2007 Avtor Prijavi Deli 16. april 2007 nič negativnosti je moj oseben pogled na vso pozitivnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. april 2007 Avtor Prijavi Deli 16. april 2007 iskren sem kadar povem vse ali kadar ne povem nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 preprostoni besedkadar se razlijeizlijelijein presušena zemljapijeizpijevpijevsakokapljokakor dar z neba... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 naj PROSIM nekdo pove mi.... kje in kako najti TISTO ? Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 ne povem imena... ne izdam namena. ne prosim za tisto, a dobivam isto....kar že imam. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 nekoč nekje si odposlala vabilo in vmes pozabila, da si ga oddala... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 razlogov, da verjamem v ljubezen je veliko. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. april 2007 Avtor Prijavi Deli 16. april 2007 ljubezen je ena pusti razloge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 ko bila ljubezen bi le ena.... ne bi toliko mask imela. ko roka življenja mi nežno jih sname... eno izgubljeno srce me vase ujame. sem ujetnica ljubezni v zaporu srca.... naj se ujetništvo tako, nikoli ne konča. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 Laskanjene izvira iz velike dušeje lastnost malih duhov, ki se zmanjšujejo, da bi laže vstopili v življenjski krog osebe, h kateri teže. Mlaj prihaja in z njim duhovi. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 eni težijo. drugi imajo. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. april 2007 Avtor Prijavi Deli 17. april 2007 želim si majhen svet intimnosti poln strasti ljubezni iskrenosti užitkov nežnosti in slasti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 želim si majhen svet intimnosti poln strasti ljubezni iskrenosti užitkov nežnosti in slasti opisal si moje sanje in moj mali skriti raj prepričana da ni nikogar tam, začudeno zrem v novo jutro s soncem obsijanih skal... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. april 2007 Avtor Prijavi Deli 17. april 2007 delim svoj mali svet želja ljubezni z njo in učim se ne pozabljat na sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 želja je prvi žarek upanja. želja ugasne, ko se uresniči. konec Začetka.... če z roko lahko segla bi v najglobljo jamo svoje skrite resničnosti bi s čarobnim peskom posula ves vaš svet sanj... naj se vam uresniči živite jih... sanjajte z odprtimi očmi..... tudi jaz bom tam. že stopam po poti mavrice... Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 eni težijo. drugi imajo. vse je pa iluzija, tisto kar imajo/te/mo se lahko v delčku sekunde spremeni v prah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 vse je pa iluzija, tisto kar imajo/te/mo se lahko v delčku sekunde spremeni v prah. ..v kakšen prah?morda takšen, iz katerega znova v trenutku ali nekoč...zgradimo novo, lepo... xrosex resničnost. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. april 2007 Avtor Prijavi Deli 17. april 2007 zaprašenost iluzije motnost pogledov a na drugi strani svežina in jasnost energije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 prah ki ti spolzi skozi prste ... vse je minljivo, sama po vseh spremembah poskušam živeti v trenutku in biti zanj hvaležna. Za tisto, kar sem mislila, da je najbolj krhko se je izkazalo, da je krhko le moje zaupanje, za tisto, kar sem verjela, da je trdnokot skala, se mi je pa pred očmi sesulo. Postajam drug človek in ničesar več ne jemljem za sveto... Želim si pridit tja, kjer te nihče ne razočarana, ker od nikogar ne pričakuješ nič... sem blizu temu, ne vem. Ampak trenutno sem ponižna in hvaležna Življenju. Nikomur pa ne privoščim bolečine, ki sem jo izkusila ob spremembah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 pojdi na drugo stran. pusti prah preteklost za sabo. takoj zdaj pojdi v pekarno ljubezni in si vzami senzualne piškotke. želiš si, zaslužis si.... lahko jih okusiš sam ali jih deliš.... pojdi...četudi samo v mislih. prah ki ti spolzi skozi prste ... vse je minljivo, sama po vseh spremembah poskušam živeti v trenutku in biti zanj hvaležna. Za tisto, kar sem mislila, da je najbolj krhko se je izkazalo, da je krhko le moje zaupanje, za tisto, kar sem verjela, da je trdnokot skala, se mi je pa pred očmi sesulo. Postajam drug človek in ničesar več ne jemljem za sveto... Želim si pridit tja, kjer te nihče ne razočarana, ker od nikogar ne pričakuješ nič... sem blizu temu, ne vem. Ampak trenutno sem ponižna in hvaležna Življenju. Nikomur pa ne privoščim bolečine, ki sem jo izkusila ob spremembah. ponosna sem nate. xrosex Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.