Ksenia 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 jaz pa spoznavam pomen besed Zgodi naj se tvoja volja... ponosna bom nase, ko se bom otresla zank odnosov... hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. april 2007 Avtor Prijavi Deli 17. april 2007 kot sonček si ki ga ne morem pogrešati vsak dan znova me preseneti razbudi in mi da vedet da še živi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. april 2007 Avtor Prijavi Deli 17. april 2007 ne ločim več sanj resnice in življenja vse je tako preprosto ljubezen je ali je ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 z valom nežnosti v morju strasti me utopi... tvoja nežna roka po reliefu moje čutne ženskostibožanske pokrajine odkriva...tvoja mogočna duša v mojem srcu mojo dušo prebuja...ti, vrtinec strasti.....moje telo....vihar v tebi pogasi.... Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. april 2007 Avtor Prijavi Deli 17. april 2007 naj vetrič pozabe umiri viharje da sonce nežno svoje žarke razpre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. april 2007 Avtor Prijavi Deli 17. april 2007 naj pride val krivde, da opere dejanja pretklosti ....odrešitev...sledi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 Jutranji val spere sledi stopij v pesku mesečeve obale... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 oh, hvala, prerok mako ne mu vse verjet....mislim da je padel v komo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. april 2007 Avtor Prijavi Deli 17. april 2007 oh, hvala, prerok mako sam s sabo se menim...če misliš...da bo še tebi kaj pomagalo...sem pa lahko tudi prerok l Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 v komo sva padla. vsak ne more tega... Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. april 2007 Avtor Prijavi Deli 17. april 2007 ne mu vse verjet....mislim da je padel v komo ma daj pošlji mi že to tvojo gsm številko na os...da te že končno enkrat na kavico povabim...al pa še drugič nategnem in da me boš že končno nehala gnjavit...nonstop na isto finto....če to svojim tipčkom delaš...jao...mili bože Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. april 2007 Avtor Prijavi Deli 17. april 2007 v komo sva padla. vsak ne more tega... si bom dal kr nick..nazaj menjat...koma106....se bolj domače sliši marsaaa....bi se dalo kaj zrihtat prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 es csak egy szoval el lehet aludni...vagy felebredni. talan nem tudjak, de mejd megtudjak.... csak nem tolem... Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. april 2007 Avtor Prijavi Deli 17. april 2007 speak to me..in meine mutter sprache...prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 ma daj pošlji mi že to tvojo gsm številko na os...da te že končno enkrat na kavico povabim...al pa še drugič nategnem in da me boš že končno nehala gnjavit...nonstop na isto finto....če to svojim tipčkom delaš...jao...mili bože Hej, bodi le prerok!Nizki udarci pa niso dovoljeni speak to me..in meine mutter sprache...prosim Amri maratza maratza, atman deona lastadza, maratza, maritza - maran Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 ich kann so sprechen wie du es willst.doch willst du mich verstehen so wie ich bin...musst du nur die sprache des herzens verstehen. me quedare, Ardent i will. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 ich kann so sprechen wie du es willst.doch willst du mich verstehen so wie ich bin...musst du nur die sprache des herzens verstehen. me quedare, Ardent i will. ERNST GENNOMEN Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. april 2007 Avtor Prijavi Deli 17. april 2007 Amri maratza maratza, atman deona lastadza, maratza, maritza - maran pa sem mislil...da se dobro razumem..s svojo mamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 pa sem mislil...da se dobro razumem..s svojo mamo HAHA, Liber al vel legis Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. april 2007 Avtor Prijavi Deli 17. april 2007 HAHA, Liber al vel legis ardent...veš kak je to preprosto...če ga po slovensko...ne znaš bluzit...ga tud po armensko al češko al kaj že tu gori piše...tud ne znaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 orgazem. ......psssssssssst....... Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. april 2007 Avtor Prijavi Deli 17. april 2007 orgazem. ......psssssssssst....... cnn report...no comment Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 ardent...veš kak je to preprosto...če ga po slovensko...ne znaš bluzit...ga tud po armensko al češko al kaj že tu gori piše...tud ne znaš Armensko in Češko pa že ne bom govoril, heheheZgoraj je Crowleyev jezik, spodaj latinski, en je pa nemški...tko, mise en acte, bi rekli Francozi, hahahaha Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. april 2007 Avtor Prijavi Deli 17. april 2007 Armensko in Češko pa že ne bom govoril, heheheZgoraj je Crowleyev jezik, spodaj latinski, en je pa nemški...tko, mise en acte, bi rekli Francozi, hahahahaja...ok samo bluzit...pa vseeno ne znaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.