ardent 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 ja...ok samo bluzit...pa vseeno ne znaš Kaj je to: bluzit? Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. april 2007 Avtor Prijavi Deli 17. april 2007 ne sprašuj...če ne veš...to je bluzit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 bluzit JE TO: si sleče bluzo in bluzi z njo po zraku..pa kaže svoj božanski relief...bluzim. haleluja...baje je pomlad kriva! Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 ne sprašuj...če ne veš...to je bluzit Torej vidiš, da znam bluzit, hehehe bluzit JE TO: si sleče bluzo in bluzi z njo po zraku..pa kaže svoj božanski relief...bluzim. haleluja...baje je pomlad kriva! Ja, saj,...hej, nč ne vidim, matr... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 lovim lastnosencobeži v krogihpred drugimisencamidviga se gorain zliva se njena sencana vse sence tega svetabrezlunjetemna nočbrez njemrak in za njo temasta še bolj črnapotemnelakoža in črna dušazlijem se s črninoime mi jeIzabelasladka, temnaportugalska izabela,samo da nisem Kresnica,samo da se nekličem Pšenicapotem bi bila unikat v registru slovenskih imen Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. april 2007 Avtor Prijavi Deli 17. april 2007 Torej vidiš, da znam bluzit, heheheajde brate...onda udri jednu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 Celo Jezus je bil mornar, ko je hodil bos po vodi... Dolgo je gledals svojega osamljenegalesenega stolpa... In, ko je vedel zagotovo, da ga lahko vidi le utapljajoči,je dejal:" Vsi ljudje bodo mornarji,dokler jih morje ne bo osvobodilo." Vendar pisec je bil zlomljen,veliko prej, preden se je nebo odprlo...Ker se je dotaknil njenegaprelestnega telesas svojimi mislimi... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 vse kar sem, sem zato, ker mislim, da sem....SEM NEVIDNA. Celo Jezus je bil mornar, ko je hodil bos po vodi... Dolgo je gledals svojega osamljenegalesenega stolpa... In, ko je vedel zagotovo, da ga lahko vidi le utapljajoči,je dejal:" Vsi ljudje bodo mornarji,dokler jih morje ne bo osvobodilo." Vendar pisec je bil zlomljen,veliko prej, preden se je nebo odprlo...Ker se je dotaknil njenegaprelestnega telesas svojimi mislimi... ooooooooooooooh.......... Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 V penastih valovih besnečega morjaproti peščeni obali vztraja steklenička...Je v njej zaprt duh - ali sporočilo? Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 oboje.duh s sporočilom. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 Celo Jezus je bil mornar, ko je hodil bos po vodi... Dolgo je gledals svojega osamljenegalesenega stolpa... In, ko je vedel zagotovo, da ga lahko vidi le utapljajoči,je dejal:" Vsi ljudje bodo mornarji,dokler jih morje ne bo osvobodilo." Vendar pisec je bil zlomljen,veliko prej, preden se je nebo odprlo...Ker se je dotaknil njenegaprelestnega telesas svojimi mislimi... Prelestno telo je bilo telo Magdaleneonaje bdela ob njemko so ga položiliv skalomordaker sta se skupaj potapljalahodila po vodiin skupaj hodila na stolpmorda sta celo skupajsegla v neboZdaj me zanimasamo tosem Aborigin ali nesem Nubaali sem Križnarali sem križaniosvobajam sebeali svetali se potapljam v neskončni ocean ničevostičemu jočem kaj je tistoki zmeraj znovaoprede glavo z žalostjoin telo z utrujenostjoboleča slast grenkobe Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 In vode se razmaknejo,kakor je običajno v takšnih primerihter stopata po dnu morja...stopinje so globoke... Nihče ne more zagotovo vedetiali so se vode zopet sklenile,kajti umaknila sta se od pogledov,stopinje so spranein ničesar ni, kar bi pokazalo v jasnini dneva, če ni morda fantazma...Tisti ob obali so videli...vedo...in govorijo...Besede pa se izgubijov bobnenju besnečih valov... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 Tisti ob obali so videli...vedo...in govorijo...Besede pa se izgubijov bobnenju besnečih valov... So stvari,ki jih niso videli... Pa so še vedno tu,butajo ob nas z vso silno močjopa če še tako govorimoda ne vidimoda ne vemoin ne slišimo,ljubimo in hodimo po vodivse dokler nas ne zajame dvom... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 Danes so meznova opazovale,rjave oči: bil je krik v temi noči,bil je pogledviden v soju luči,bil je nasmehsvetil se je med ljudmi... Rekla sem ti,ne hodi na predstavevsak dan,zdaj že hromi,beseda se včasih zatakne, ječi. Aplavz še odmeva, te roka boli? Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. april 2007 Avtor Prijavi Deli 18. april 2007 rad vas imam vse kot kristus brez trpljenja v luči svojega vstajenja tolk dobr bluzite...da se lahko spet upokojim...do nadaljnega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 dvoma ne poznam je tujec meni poznam le zaupanje trdno v mehko upanje ovito žareče, deroče... bolj kot lava vulkana hrepenenje postaja močnejše volja krila mi daje letim...letim..........na krilih Njegovih. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. april 2007 Avtor Prijavi Deli 18. april 2007 dvomim v nežnost svojih besed in dejanj srce še ne stoji za njimi trdno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 zaupaj z vso močjo, ki jo premoreš. zaupaj z vsem kar si. upaj, da to zmoreš. jaz že vem, da zmoreš. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 klicineznanimevlečejov spiralotemevbreznihlastnihubijamskrvavorokoželjeki nočejoumretiz vsakim vbodomse razmnožijov neskončnahrepenenja... sizifova posla.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Mene še vednozasledujejorjave oči. Očiki se lepijoočiki sijejoočiki prosijooči ki hrepenijoočiki izdajajo. Strast. Nočem je.Tvoje ne. NIsi sam. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 ljubezen ki jo dajem se vrača z obrestmi raste na drugačen način.... zanimivo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. april 2007 Avtor Prijavi Deli 18. april 2007 ej...sorry za oni bedni post...v bistvu bi res rad kako kavico spil s tabo...pa brez zamere Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 ej...sorry za oni bedni post...v bistvu bi res rad kako kavico spil s tabo...pa brez zamere no problem..itak sem skoraj vsak teden v Mb Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 sivo modro nebozamolklo grmenjeteža dneva ki se preveša v nočpritiska k tlomtorej je resvse je v meninevihta je iz menepobegnila v nebo... ubog ta svet,če sem res bog je rekla mravljain zlezla po tesnem rovuv temo mravljišča Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 voluhar ti po podstrechju rije Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.