lia 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 z oblakov dol pa ščije Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Boleče in moteče.Dan, ljudje ali vse?Kaj je tisto kar je res?Vidno, slišno ali otipljivo?Moteče je in še vleče se.Brez konca in kraja.Vedno znova, brez predaha,ti bolečina pomaha, ko že misliš, da je odšla.Še vedno v bližini, pozorna, osorna,samo čaka, da spet bo prišla.Samo še tri dni, ti govori,potem se vrne spet, vedno znova.Nepovabljena, ne pozna bontona,nobenega zakona, ne potrka na vrata,nikoli ne čaka, samo pride in te obide,o le da ne bi nikoli prišla. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Boleče in moteče.Dan, ljudje ali vse?Kaj je tisto kar je res?Vidno, slišno ali otipljivo?Moteče je in še vleče se.Brez konca in kraja.Vedno znova, brez predaha,ti bolečina pomaha, ko že misliš, da je odšla.Še vedno v bližini, pozorna, osorna,samo čaka, da spet bo prišla.Samo še tri dni, ti govori,potem se vrne spet, vedno znova.Nepovabljena, ne pozna bontona,nobenega zakona, ne potrka na vrata,nikoli ne čaka, samo pride in te obide,o le da ne bi nikoli prišla. zakaj ne tudi pri nas NIMASH VOLUHARJA NA PODSTRESHJU? Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. april 2007 Avtor Prijavi Deli 18. april 2007 strast je moč izguba razuma če se le da naj se razvije iz nežnosti miline sloge topline zdravega razuma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Kako je lepo biti glup,stoka ume da nervira,gutaj sta ti se servira,kako je lepo biti glup.Kako je lepo biti glup,bolje mozak sakrivati,pa cutati i plivati,kako je lepo biti glup.Ne bavi se politikom,spavaj, radi, cuti, jedii ne veruj vise nikom,lezi, dig se, ustaj, sedi!Kosa gori ispod slema,valjamo se po prasini,niko od nas pojma nema,da smo davno u masini.Kako je lepo biti glup,mani glavu, pasi travu,glup si, nisi ti u pravu,kako je lepo biti glup!Kako je lepo biti glup,bas te boli sta ti rade,ko te laze, ko te krade,kako je lepo biti glup Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 samo za tebe: Natustilo se i nebo je olovnorasprodajem svešto je ostalo od meneloše očuvano polovnojeftino i u pola cenerasprodajem svešto je ostalo od meneJa prodajem očisuviše toga su videleugasile se i nekako su uveleoči su sve videlepa su se postideleuši mnogo čule pa ogluvelea oči uveleProdajem svoje ruke nerazvijenenoge koje jedva hodajunudim kapilare, arterije i vene dusa mi nije na prodaju Ona je ostala potpuno istaranjena mnogo je putaona je kao suza bistra i čistamoja je duša netaknutaProdejem srceveoma lako je ranjivooduvek je bilo avanturista i skitnicapogadjali ga neodbranjivocena prava sitnicaprodajem srce lako ranjivocena sitnica, prava sitnica Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. april 2007 Avtor Prijavi Deli 19. april 2007 thru my soul and thru my mind i can be whoever i wanna be Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 strast je moč izguba razuma če se le da naj se razvije iz nežnosti miline sloge topline zdravega razuma zakaj bi strast ne mogla bitinežnamilatoplazdravilna,zakajrazmišljaš črno belo?v mojihsanjahje strast mavričnain vse je v njejv strastije zmeraj močnaželjahotenje je podivjani konjki mu razumnatika preperelo uzdo in ga zapirav staje in ograje.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 pes zaprt za ograjoin na kratki verigije zmeraj lajajočdivji in razburjenta istega srečam na travnikuv lahkotnem tekupride in mahajoč z repom pozdravi s tistim smešnimpasjim nasmeškom...tako je todokler zapiraš in priklepašdokler delaš jezse trga iz okov,ko spustišse nežno razliva Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. april 2007 Avtor Prijavi Deli 19. april 2007 zadovoljstvo lastne izbire prepričanja redko sledi zadovoljstvu drugih glede tvojega prepričanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 sam bluzim uotrok....že vse življenjekakor stonogapreučujemkako se premika šestindvajseta noganamestoda bi vseh stopočaskorakza korakomprestavljalaeno po enonaprej.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. april 2007 Avtor Prijavi Deli 19. april 2007 trde besede brez mehke izbire lepoto grenijo in resnosti nežnosti ne dopustijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 You ask me if i love you and i choke on my reply I'd rather hurt you honestly than mislead you with a lie. And who am I to judge you on what you say or do, I'm only just beginning to see the real You. And sometimes when we touch the honesty's too much and i have to close my eyes and hide. I wanna hold you till I die till we both break down and cry. I want to hold you till the fear in me subsides. Romance and all its strategy, leaves me battling with my pride. But trough the insecurity some tenderness survives. I'm just another writer, still trapped witnin my truths A hesistant prize fighter still trapped within my youth. At times I'd like to break you and drive you to your knees At times i'd like to break trough and hold you endlessly. At times I understand you and i know how hard you've tried. I've watch while love commands you and i've watched love pass you by At times I think we're drifters, still searching for a friend A brother or a sister, but then the passion flares again... Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Would you know my name if I saw you in heaven?Would it be the same if I saw you in heaven?I must be strong and carry on'Cause I know I don't belong here in heaven Would you hold my hand if I saw you in heaven?Would you help me stand if I saw you in heaven?I'll find my way through night and day'Cause I know I just can't stay here in heaven Time can bring you down; time can bend your kneesTime can break your heart, have you begging please, begging please Beyond the door there's peace I'm sureAnd I know there'll be no more tears in heaven Would you know my name if I saw you in heaven?Would it be the same if I saw you in heaven?I must be strong and carry on'Cause I know I don't belong here in heaven'Cause I know I don't belong, here in heaven Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 trde besede brez mehke izbire lepoto grenijo in resnosti nežnosti ne dopustijo trdotani zmeraj slaba izbirasploh če si ženskega spola Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 trdotani zmeraj slaba izbirasploh če si ženskega spola hi hi Lia, si posrečeno napisala! jaz pa imam raje mehkobo mehkobo njegovo... rada čutim, kako mehak je z vsem kar je ranljiv...dosegljiv.... njegove oči prosijo telo kriči rešim ga....odrešim....v greh zapeljem... ...delam mu to..delam ono...nežno...močno...čarobno....dol in gor...globlje...vroče... ampak....samo tam...nekjer...nekako.....na moj način....na najin način (brez komentarja prosim) Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 po moje mal mencata toleme spomni na tist vickaj imaš rajekošaro trdih ali košaro mehkihizbere mehke, ker jih gre več v košaro Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Tam so zopet tvoje oči.Nežnečarobneomamnedehtečesanjavesvetleče oči. Na ustih nasmehko me čutiščepravme ne moreš imeti. Lahko me sanjašgledašprosišvabišželiš. Vse lahko.Vendar le v mislih. Zakaj tako močan aplavz? Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. april 2007 Avtor Prijavi Deli 19. april 2007 hi hi Lia, si posrečeno napisala! jaz pa imam raje mehkobo mehkobo njegovo... rada čutim, kako mehak je z vsem kar je ranljiv...dosegljiv.... njegove oči prosijo telo kriči rešim ga....odrešim....v greh zapeljem... ...delam mu to..delam ono...nežno...močno...čarobno....dol in gor...globlje...vroče... ampak....samo tam...nekjer...nekako.....na moj način....na najin način (brez komentarja prosim) sanjam...brez komentarja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 evo mene uz sebe:Ti si moja stanica na putujedan stepenik do nebaotrov koji itekako trebaTi si uvek bolja polovinanekad jagnje, nekad sličan zmijimoj ili bilo cijiKada te ostavi poslednja svalerkakad shvatis da si samo senkaiskopaj negde broj telefonaja sam jos ona ista budalaKad skines jednog jutra maskui vidis sta si drugim daoprikupi hrabrost, dodji do meneja sam jos ona ista budalaTi si nepredvidljiv ko djavoi od gvozdja, i od stakladeo raja, deo pakla Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. april 2007 Avtor Prijavi Deli 20. april 2007 something is out of my mind something is out of my time could it be you or could it be me or could it be the sun Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Ja znam da me ljubiteu ljubavi je spass ociju mi se gubite, volim i ja vassvako od vas bice mi veran kao paspred ocima svice mi, volim i ja vasvolim i ja vas Budi spas za sve nasvolim i ja vas Nemoj da se bunitekad vam kradem glasu mene se kunite, volim i ja vasvi znate iz hemije, suzavac je gasvasa ljubav sve mi je, volim i ja vasvolim i ja vas Kad izbore dobijem kucn'o je cassve cu da vas ......, volim i ja vasma volim i ja vas Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 is this love that we're feeling or are we dreaming do you feel the magic too make a dream come true and if you feel the wonder that I do inside then I think it's love we're feeling Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. april 2007 Avtor Prijavi Deli 20. april 2007 this is love feeling of inside Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.