Aarwen 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 če bi vsi...bluzili...v ljudem najbolj domačem jeziku...jeziku ljubezni....ne bi rabili besed hi hi... to sem nalašč...da ti ukradem pozornost! kakšen pa je ta jezik ljubezni???? Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. april 2007 Avtor Prijavi Deli 21. april 2007 kakšen pa je ta jezik ljubezni????samo telebajski sprašujejo stvari...ki se ne sprašujejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 samo telebajski sprašujejo stvari...ki se ne sprašujejo misliš....teh "stvari" se da samo čutiti. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. april 2007 Avtor Prijavi Deli 21. april 2007 misliš....teh "stvari" se da samo čutiti. kdo bi vedel...jaz sem tak...oni bol telebajskasti tip Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 kdo bi vedel...jaz sem tak...oni bol telebajskasti tip o, kako fajn! Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. april 2007 Avtor Prijavi Deli 21. april 2007 o, kako fajn! bajsek..pred televizijo...pa še bluzim rad...za dol past sem...ti rečem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 bajsek..pred televizijo...pa še bluzim rad...za dol past sem...ti rečem hja...vem. za dol past!!! ...če si čutil potres..prejle...sem bila jaz....treščila na tla pod prostovoljnim "pritiskom" Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. april 2007 Avtor Prijavi Deli 21. april 2007 hja...vem. za dol past!!! ...če si čutil potres..prejle...sem bila jaz....treščila na tla pod prostovoljnim "pritiskom" nič kriv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Svoboda Svet se poigrava na navideznih krilih reda. Po žilah čutim pretakanje sladkega meda. Neskončna prostranost in igra vetra pripelje utrujeno življenje do lastnega etra..... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Zjutraj sem prisluhnil srcu snežinke na svoji dlani in dojel, da je solza umirajoče zvezde. Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Zamah kril... in ptica se dvigne... visoko... v neskončno modrino... in krasna tišina jo spremlja... zaokroži goro... spečo v jutranji meglici... leti naprej... nad srebrno modro bledico... nikoli spečega morja... in preleti belino obale... ter opazuje zelene gozdove... in nadaljuje svoj prelet... tam daleč... onkraj vsega... se spusti do zlate hiške... opazuje... razmišlja... se približa vratom... ter opazi,da v resnici niso vrata... je le tanka,prosojna zavesa... spletena iz Svetih niti... in iz notranjosti...ja... čuti poglede... tistega,ki vidi dlje... in vendar ne razume... pomena teh obiskov... zlate ptice...z modrimi krili... in ptica obstane... za trenutek se dotakneta s pogledi... med njima se postavi nežni veter... in zopet poje isto pesem... o resnici in o vsem... vendar nikogar ne zmede... njegova pesem... resnica je ta,ki je... in je tu in zdaj... veter se umakne... in ptica opazi vrata...vržena s tečajev... tam...v smeri vodnjaka... in se nasmehne... torej so res padla vrata... vendar jih je snel veter... ostaja prosojna stena... stkana iz Svetih niti... pogleda se znova dotakneta... zakaj ne pride ven... na Luč sveta... poletita skupaj v modrino... in sedeta na skalo sveta... ptica stopi do vodnjaka in pije živo vodo... pogleda proti zlati hiški... ne,ni njen način takole... vstopiti mimo njene volje... škrlatno sonce pravi... pridi...jutri se vrneš... in ptica se nasmehne... razpre krila... in odleti tja...daleč... v modro neskončnost... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 med kamni in zemljose med prstimajhno drobnobitje znajdemali čist mali droben močeradčist počasi drobni prstki se razprejonežno dvignemin odnesem v vodeni hladda ga kamni ne zdrobijoda ga sonce ne izsušikaj pa veta revež malijaz pa dobro vem da za njega nimala enciklopedija pravi, da soncega zagvišn s sveta pospravi... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Sedela svaza mizov kotuob soju svečsamo midvav zraku nežna glasbaneslišnasamo namav očeh strastin odsev dvehizgubljenihin najdenihbrez besedsamo midva. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. april 2007 Avtor Prijavi Deli 22. april 2007 poljubljam sonce objemam luno spreminjam svet v sebi na nedeljsko jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Ni gospodarjanad menoj...in nobena sekta se me ne dotaknein nobena miselme ne prevzamev popolnem svetu...le Resnica...drugega zares ničveč ne ostane... Kako naj ti pripadam,četudi je resnica, ko sam ne vemkam spadam inzares ni moč trditi,da sploh spadamtu, v ta svet... Sprašuješ meo tem in onem...odgovarjam ti na dolgo...vendar pazi!Kaj, če tonem?v morju misli,katero silovito udarjaob obalospoznanj... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Ni gospodarjanad menoj...in nobena sekta se me ne dotaknein nobena miselme ne prevzamev popolnem svetu...le Resnica...drugega zares ničveč ne ostane... Kako naj ti pripadam,četudi je resnica, ko sam ne vemkam spadam inzares ni moč trditi,da sploh spadamtu, v ta svet... Sprašuješ meo tem in onem...odgovarjam ti na dolgo...vendar pazi!Kaj, če tonem?v morju misli,katero silovito udarjaob obalospoznanj... torej nihašše si živkaj hočešvečto je čez in čez dovoljmogoče za predah samose ustavišin spustišnaj misel grenaj obalavsa v morju misli utonesamo ustaviš se počiješto je vse...ker konca niresnice ni je samo kar jesi ljubil kdajtako popolnosi vzljubil kdaj življenje? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 kar nekajkrat...Je je v teku tudi sedaj... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 One hoce da me vezusvakog dana sve su jace,obruc oko mene stezupohotljive udavace.Oni hoce da me ucepa da budem ko i oni,ali nisam ja od juce,smetaju mi ti sabloni.Oni hoce a ja necuda me smire bez potrebe,izem ti ja takvu srecukad izgubim samog sebe.Ostacu slobodan,necu se vezativazno je samodobro se zezati Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. april 2007 Avtor Prijavi Deli 22. april 2007 One hoce da me vezusvakog dana sve su jace,obruc oko mene stezupohotljive udavace.Oni hoce da me ucepa da budem ko i oni,ali nisam ja od juce,smetaju mi ti sabloni.Oni hoce a ja necuda me smire bez potrebe,izem ti ja takvu srecukad izgubim samog sebe.Ostacu slobodan,necu se vezativazno je samodobro se zezatihihi...takrat ko nisem imel...s svojim sexualnim življenjem razpucano...sem se tudi podobno počutil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 hihi...takrat ko nisem imel...s svojim sexualnim življenjem razpucano...sem se tudi podobno počutil se ne počutm tko, to je citat od enga komada Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. april 2007 Avtor Prijavi Deli 22. april 2007 se ne počutm tko, to je citat od enga komada aja...te pa kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Vsaka besedavsak pogledvsak nasmehvsak jokvsak monologvsak dialogvsaka pesemvsak tekst...........je posledica nečesa. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Življenje je gledališče,včasih je igra dobradrugič slabša,odvisnovedno od nečesa Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 življenje je igra. od nas je odvisno ali sedimo kot gledalec ali igramo. lepo je živeti. lepo je biti del igre življenja... stvar izbire. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. april 2007 Avtor Prijavi Deli 22. april 2007 stvar izbire.se javim...za prostovoljca...tvoje izbire Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.