Aarwen 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 se javim...za prostovoljca...tvoje izbire izbrala sem te...še preden si se javil. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. april 2007 Avtor Prijavi Deli 22. april 2007 izbrala sem te...še preden si se javil. javil sem se...še preden si se izbire...zavedala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 ahoj makovka, samo na hitro pozdravljam, te že dolgo nisem videla ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 javil sem se...še preden si se izbire...zavedala vem....najlepših želja...se niti ne zavedamo. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 nekdo ga krade nekdo ga moti nekdo ga vodi stran od mene stran od njega blizu koncu na konec začetka grem se ne vračam se obračam naj ostanem? Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. april 2007 Avtor Prijavi Deli 22. april 2007 vem....najlepših želja...se niti ne zavedamo. pozabljene želje...nas najlepše...presenetijo naj ostanem?ostani...nekje...v meni....za vedno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 pozabljene želje...nas najlepše...presenetijo ostani...nekje...v meni....za vedno tam...nekje...v tebi kjer...mavrica sreče žari kjer....potok življenja žubori kjer....ogenj strasti gori kjer....odeja nežnosti te pokriva zavedno.... moja je obljuba. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 ne vem. ne razumem. vse je tako. od zmeraj. zato mi je všeč. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 tole temo mam pa rad iz čist enostavnga razloga......... ne berem jo......pa vem dsa ste moji not Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 tole temo mam pa rad iz čist enostavnga razloga......... ne berem jo......pa vem dsa ste moji not fajn. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. april 2007 Avtor Prijavi Deli 23. april 2007 kako naj delam na ta prelep pomladni dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 See the stone set in your eyesSee the thorn twist in your sideI wait for you Sleight of hand and twist of fateOn a bed of nails she makes me wait and I wait without you With or without youWith or without you Through the storm we reach the shoreYou give it all but I want moreAnd I'm waiting for you With or without youWith or without you, ah haI can't live with or without you And you give yourself awayAnd you give yourself awayAnd you giveAnd you giveAnd you give yourself away My hands are tiedMy body bruisedShe's got me withNothing to winAnd nothing left to lose And you give yourself awayAnd you give yourself awayAnd you giveAnd you giveAnd you give yourself away With or without youWith or without you, oohI can't liveWith or without you With or without youWith or without you, oohI can't liveWith or without youWith or without you Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. april 2007 Avtor Prijavi Deli 23. april 2007 See the stone set in your eyesSee the thorn twist in your sideI wait for you Sleight of hand and twist of fateOn a bed of nails she makes me wait and I wait without you With or without youWith or without you Through the storm we reach the shoreYou give it all but I want moreAnd I'm waiting for you With or without youWith or without you, ah haI can't live with or without you And you give yourself awayAnd you give yourself awayAnd you giveAnd you giveAnd you give yourself away My hands are tiedMy body bruisedShe's got me withNothing to winAnd nothing left to lose And you give yourself awayAnd you give yourself awayAnd you giveAnd you giveAnd you give yourself away With or without youWith or without you, oohI can't liveWith or without you With or without youWith or without you, oohI can't liveWith or without youWith or without you bluziš...kot da bi božje besede poslušal...iz srca...duše...in razuma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 red bull zdaj pa čakam... da poletim gre kdo z mano? hahahahahaha....bluzim Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. april 2007 Avtor Prijavi Deli 23. april 2007 gulp...bi šel...pa me je še malo strah....lepote Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 strah zbližuje. aha. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Medtem, ko večnotečeš,jaz sedimin gledamin se čudim. Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Uživamv zavetju sončnega žarkalebdimv zavetju njegove toploteživimv popolnosti njegove ljubezni. Živim,ker ni me strah,živim,ker vem daje votel in zunaj ga nič ni. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Živiš samo,če najdešzaklad,za katerega biz veseljem umrl Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 "I once held her in my arms,She said she would always stay.But I was cruel,I treated her like a fool,I threw it all away. Once I had mountains in the palm of my hand,And rivers that ran through ev'ry day.I must have been mad,I never knew what I had,Until I threw it all away. Love is all there is, it makes the world go 'round,Love and only love, it can't be denied.No matter what you think about itYou just won't be able to do without it.Take a tip from one who's tried. So if you find someone that gives you all of her love,Take it to your heart, don't let it stray,For one thing that's certain,You will surely be a-hurtin',If you throw it all away" Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. april 2007 Avtor Prijavi Deli 24. april 2007 strah zbližuje. aha. mmmhm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 mmmhm Ma ke mi se vidi, da si se s kom zbližal? Al ja?Al pa ne, kdo ve, vse je mogoče, in tud nič ni nemogoče, je pa mogoče, da nemogoče ni tolk mogoče, kolikor je nemogoče mogoče... Strah zbližuje le tiste, ki ga vidijo, ampak, kakšen je sploh strah?A obstaja kaka fotka? Se mi je zdelo, da ne Strah razdeli, zbližuje, manipulira, vendar ga sploh ni, hevcno - kr ena maja, bi rekel....saj sem že rekel, yap...Zbližuje pa podobnost in tud kr bližina, ni pa samoumevno trajanje, bližina, morebiti, strahec pa sfura vse skup u maloro Al pa ne...ja, pol pa kr maja Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. april 2007 Avtor Prijavi Deli 24. april 2007 Ma ke mi se vidi, da si se s kom zbližal? Al ja?Al pa ne, kdo ve, vse je mogoče, in tud nič ni nemogoče, je pa mogoče, da nemogoče ni tolk mogoče, kolikor je nemogoče mogoče... Strah zbližuje le tiste, ki ga vidijo, ampak, kakšen je sploh strah?A obstaja kaka fotka? Se mi je zdelo, da ne Strah razdeli, zbližuje, manipulira, vendar ga sploh ni, hevcno - kr ena maja, bi rekel....saj sem že rekel, yap...Zbližuje pa podobnost in tud kr bližina, ni pa samoumevno trajanje, bližina, morebiti, strahec pa sfura vse skup u maloro Al pa ne...ja, pol pa kr maja prav imaš...ardent...vse je tako....ali pa drugače...zame je vedno tako...zate...je vedno drugače Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 prav imaš...ardent...vse je tako....ali pa drugače...zame je vedno tako...zate...je vedno drugače Kaj govoriš? A zdej kr nisva več frenda, al kva?Mah, vsak dela kr če, ane, je tko na tem svejti, k najdlje prideš sam...Vsake tolk se kdo pridruži pa je... Ajde, brate Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. april 2007 Avtor Prijavi Deli 24. april 2007 Kaj govoriš? A zdej kr nisva več frenda, al kva?a sem to kje napisal....hotel sem samo rečti...da vsak ima svojo resnico...ki jo vidi in čuti...ti imaš takšno...kot jo imaš...jaz imam pa drugačno...a vendar enako tvoji peace....with you...brother Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.