contesa 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 Življenski cikel.Utrip srca.Pesem ptic.Žuborenje potoka.Šelest sveže opranih zaves, ki nihajo v vetriču.Vonj tvojih las, kože in najljubšega parfuma.Tvoj smeh in nagajiv pogled.Bežen dotik s konicami prstov.Vonj sveže pokošene trave, ko bosa stopam po njej.Opoj cvetočega jasmina.Smeh in zabava, solze in bolečina.Vse to si ti, pomlad in ljubezen.Vse to sva midva, ko objeta leživana bregu reke, skrita v visoki travi,obdana z naravo v tišini uživava ljubezen. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. april 2007 Avtor Prijavi Deli 27. april 2007 prelivanja občutkov dotiki težnosti besede nežnosti smeh popolnosti izginjajo v morju breztežnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. april 2007 Avtor Prijavi Deli 27. april 2007 želje so in vedno bodo želje žejne dokler niso Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 Tisti, ki ve:dijete u nocikao ti i jastranac u prolazukao ti i jacvijece na granicitone u san zena u krevetukao ti i jadodir usanaoznojena tijeladaleko od ljubavikao ti i ja jutro na obalikao ti i janapušteni brodoviplivaju lijenorastocene olupinekao ti i ja . Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. april 2007 Avtor Prijavi Deli 28. april 2007 našel sem biser v školjki trši od diamanta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. april 2007 Avtor Prijavi Deli 28. april 2007 you and me we are living in different worlds of our dreams Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. april 2007 Avtor Prijavi Deli 28. april 2007 i choose my way way of joy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. april 2007 Avtor Prijavi Deli 28. april 2007 užitek samote sebe vedno diha v nas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 to je bistvo peklaizgubljenih trenutkovneskončne reke obljub in upanj en izrazin tisoč obrazovnebes to je popolnost.... morda res. za ene je pekel, za druge nebesa....odvisno del česa se počitumo...to tudi smo. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. april 2007 Avtor Prijavi Deli 28. april 2007 varnost in sigurnost čustvenih nabojev je tempirana bomba užitkov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Dovolj je eno vprašanje, en odgovor in eno odgovorjeno vprašanje:Je vse preprosto? Ja. Vse je preprosto.Če je vse preprosto, je vse eno. Na poti do spoznanja enovitosti si postavljamo neskončno vprašanj s katerimi iščemo svoje bistvo.Kaj je Ljubezen?Kaj hočem v Življenju?Kdo sem?Koliko je ura?Obstaja Bog?Kaj je Življenska Energija?Sem pameten?Za čem hrepenim?Ali dovolj ljubim?Kdaj odrastem?Kje so moje meje?Kaj je širina?Ali rabim dosti ali malo denarja?Je mnogo zadosti?Je preprostost učinkovita?Kaj je pozitiva?Zakaj ne rastem več?Kje je neskončnost?Kako si narediti življenje zanimivo?Kaj je prijatelj?Ali lepota zaslepljuje?Je razlika med genialnostjo in norostjo?Kdaj bomo uničili zemljo.Zakaj živim?Sem sit?Karizma ali denar?Te tišina česa nauči?Ali te agresija prepriča?Se splača gojiti komplekse v sebi?Razmišljam?Je privlačnost del užitka?Koliko ti plačajo za to kar delaš?.... Neskončno vprašanj si lahko postavimo ne da dobimo en sam odgovor. Lahko pa si postavimo eno vprašanje in dobimo neskončnost odgovora. V nas obstaja odgovor na vsako vprašanje, ki smo si ga zastavili. V sebi najdemo odgovor za vse. Zastaviti si moramo dovolj vprašanj in poiskati dovolj odgovorov; neodvisno drug od drugega. Vsak odgovor poraja nova vprašanja, vsako vprašanje išče nove odgovore. Odgovor je eno, vprašanje drugo, odgovorjeno vprašanje tretje. Odgovorjeno vprašanje je naša kreativna misel tako dolgo dokler v njo verjamemo. Vsak ima v sebi odgovorjena vprašanja, le redko kdo jih zna izkoristiti.Gibčne in sproščene misli ti omogočajo povezovanje vprašanj in odgovorov v odgovorjena vprašanja. Nobeno vprašanje ali odgovor ni dokončno. Tudi odgovorjeno vprašanje je dokončno le tako dolgo, dokler se ne postavi novo vprašanje glede odgovora. Vprašanja lahko uredimo po pomembnosti, naključnem zaporedju ali določenem vrstnem redu. Potrebno si je postaviti prava vprašanja, s katerimi najdemo prave odgovore in dobimo odgovorjena vprašanja v katera verjamemo. Življenje je preprosto.Mi smo enostavni.Strahu ni.Svet je eno.V sebi smo preprosti.Nihamo med extremi.Strategija popolnosti je srednja pot.Nima ti kaj biti.Vojne ne potrebujem.Učenje je sprostitev.Ljubim mir.Zmagovalec je tekmovalec.Bolečine ni brez strahu.Zaupanje je lahko globoko kot ocean.Verjamem samemu sebi.Prepričanje umirja agresijo. Govor dela predsodke. Ritem te vodi do spokojnosti.Posledica sprostitve je zaupanje v dušo. Čudež nepomembnosti je smrt. Poezija slepote poraja vprašanje lepote.Pot sredine je pot miru. Harmonija začetka je potovanje dejanj. Analiza vprašanj porazi ognjevitost odgovora. Zrak preteklosti diha narava prihodnosti. Rojstvo je zmaga nad porazom. Višina samopomilovanja je obratna preprosti ponižnosti.Zmeda morale je filozofski problem. Mehurček v mladosti zraste v zid na starost. Gibčnost čudeža je enaka teži sveta. Vojne ne potrebujem.Učenje je sprostitev.Ljubim mir.Zmagovalec je tekmovalec.Bolezen je presenečenje, zdravje je bojevnik. Mučenje telesa je smeh uma. Širina duše je enovitost okusa, vida, sluha in tipa.Vprašanje je posledica vzroka. Učitelj se med dejanji smehlja. Nauči se govoriti v tišini. Privatnost samote zanemarja trdnost bontona. Sistem se hrani s samoto ljudi. Koncentracija dogovora je samogovor sistema. Suženj analize rabi pomoč pri presenečenju.Duh trave se širi kot akustika logike. Pozitiva je droga starosti. Izum sedanjosti je plavanje v vprašanjih. Računalništvo je navlaka lenobe. Energija časa je certifikat ideje.Sočutje svetnice vzburja razmišljanje revščine.Psihologija nirvane je središče globin.Verjamem v popolnost dobrega in slabega.....Nerazumljen odgovor v nas vzbudi željo po novih vprašanjih, dvome v pravilnost odgovora. Omogočeno nam je, da razmišljamo kakor hočemo. Lahko izkoristimo ali ne NOVA VPRAŠANJA IN ODGOVORI SO DOBRODOŠLA TO preberi: http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=8706&hl= Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. april 2007 Avtor Prijavi Deli 28. april 2007 temo je sfulu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. april 2007 Avtor Prijavi Deli 30. april 2007 kaj sem hotel povedati sem pozabil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2007 spomnil sem se utrinka ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 spomnil sem se utrinka ljubezni Tako?In kakšen je?Mar jeali ni?Mar nia je bil?Ali je pa niin ni pa jevendar v bistvu ni? Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2007 vsem nam nam je enak utrinek ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 utrinekje žarel skozi pršeče kapljicesonce, ki je zahajaloza zelenjem dolenjskihgričev,bilo je nekaj zelo podobnega kot je ljubitimorda, kajti iz ljubitipride-ubiti-iti-i kot aj,samo najmočnejši preživijoz ljubeznijo ali brezthat is the question now morda res. za ene je pekel, za druge nebesa....odvisno del česa se počitumo...to tudi smo. kdor ostane miren , ko so vsi naokoli panični, se morda ne zaveda dovolj resnosti situacije Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Lia:samo najmočnejši preživijoz ljubeznijo ali brez Besede iskrivega duhakot vedno Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 To mi je danes pel, s solzami v očeh..... Devojko mala, pesmo moga gradaSto si mi dala, srce puno snaKo sto se setih kisu da ti kupimI oblak mali pod kojim stojim ja. Nemoj da budis oci moje sneneKad kisa pada, ti si oblak taj. Devojko mala, pesmo moga gradaTvoju bih senku opet da ljubim ja. Ipak se lepo razumemoKo kaze da nam je dosadnoKad bi se vratio u ono vreme davnoOpet bio bih sa svojom malom. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 hvala ti neznanecmorebiti neznankahvala za nežen dotik svetlobegledam in ne morem verjetivse to si prebral in delalpa ravno danes prihajaš,ko mi je zmanjkalo moči,ti si tam in uspelo ti je,ne verjamem ,da nisi,ker če te zagledam in začutim ,da nisipotem je vse mojedelovanje zaman,nikar mi ne recida so vse samo črke na papirjusama vem, da nisospontano je že bilo doživetoživeti vrzel Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Z nočjo si prešelin večer te je vzelpočasi si prihajaljutro za jutromvečer za večeromz nasmehomin lepimi besedamiobljubamiželjami:Kaj si sploh še lahko želim? Nič nisi dobil še,odhajaš vsak dan hitreje. Kdaj boš odšel Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 zunaj je taka nenavadna nočluna se v polnosti sveti izza meglicin čeznjo črn oblak in vse naokrog čisto črna nočsrhljivo lepo , očarano strmim tako divje , skrivnostnakakor da se je nekdo namenils temnim rezilom uničiti ves njen sijajnič ji ne more do živegadanes je ščip ,nikogar ni pustil vnemarvsi nihajo v njenih frekvencahtudi tisti, ki ne vedo za njeno močin njen veličastni sijaj... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2007 besede brez srca izkoriščajo naivnost duše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 besedemanipulacijeuničujejoromantiko Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2007 globalno gledano igre uničujejo svet brez besed Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.