Antigona 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 ko gledašbanalno vse uničuje svet. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2007 resnično banalno gledano globalno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 vse kar sem lahko videla, je lotosov cvet...v poletnih jutrih, ob prvem svitu, se lotosovi cvetovi počasi dvignejo iz vode in začno razpirati cvetne liste...v pripeki dneva se cvet popolnoma razpre in se razkazuje v vsej svoji lepoti..ko sonce zaide, pa se cvet zapre in potopi v vodo,iz katere se naslednje jutro spet zbudi.. lotos takopoleg lepote,neusahljive življenjske močideviškostisimbolizira človekaki se iz teme nevednosti dviga k svetlobi spoznanja ...iz blata, kjer so korenine na dnu jezera v cvet , ki se odpira vsako jutro z vodnimi kapljicami v nebo ...in cvet je lahko bel in lahko je rožnato rdeč Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 VSAKA STVAR SE OBRAČA,PO DEŽJU SE VEDNO SONCE VRAČA,ZGODBA ZDAVNAJ KONČANA,SRCA NE PARA STARA RANA,MORDA VČASIH LE DIH ZASTANE,KO SE BEŽNO SREČAVA.VSAKA STVAR SE OBRAČA,PO DEŽJU SE VEDNO SONCE VRAČA. Tam nad vodovsako jutro vstane danin prešteje zmagovalcein žrtve nočnih sanj.Tam nad vodose še vedno svet vrti,in odnaša sanje,ki si jih zbudila ti. Le še enkrat mi povej,tulpika v temni vodi,da vsak tvoj cvet se krasotiza vse dneve in noči,za vse drage,ki jih več ni. Vladek Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Nič več kot toni potrebno,toda manj kot toni dovolj...pravilni način ne obstajavsak posamezniksvoj načinvsakodnevno deloterja delavce.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2007 če le za trenutek pozabimo na srce je svoboda nedosegljiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2007 pozabljamo prevečkrat na ritem ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2007 začel se je konec vsega ki je vedno bil ničen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Lahko mi govoriš o niču, vrzelilahko mi govoriš o modrostih in znanjih svetalahko mi govoriš o nesmislih in neumnostihlahko mi govoriš o uspehu, lahko mi govoriš o lupini, stasiti in negovanilahko mi pripoveduješ pravljice moral biše boljše in najboljšejaz si pa želim samo dan v tvojih nežnih dotikih preživetiin zvečer v tvojem objemu zaspatije to res prevečsi neskončno želetida bi utihnila ustain bi spregovorili vsi ostali čuti.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2007 lahko sem tiho za večno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Nisem več šibka ne mala,ki bi takoj se predala.Vedno hitim in sledim začrtani poti,ne sovraštvo ne žalost me ne moti. Zakaj bi se pretvarjala za vasin skrivala svoj pravi obraz.Spoznaj me le če želiš,drugače me samo na miru pustiš. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 4. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2007 spoznanje bližnjega je trenutek sreče spoznanja sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2007 nemoč me nikoli ni izdala tam kjer sem močen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 7. maj 2007 Prijavi Deli 7. maj 2007 ti, k reformirajo reformiran forum so tanajboljs,,, :xx!: Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2007 enkrat je nekje bilo nekaj kar sem si preveč želel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. maj 2007 Prijavi Deli 7. maj 2007 Kaj pa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 8. maj 2007 iskal sem sončno polovico svoje duše in našel sonce v sebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 iskal sem sončno polovico svoje duše in našel sonce v sebi v hladni senciozelenele bukvepijem tišinobolečinepočivamin hladim opeklinesoncaduša počivana bližnjem mahulepo ji jeušesa božapetje čričkovin hrup človeštvaje potihnilničesar nisamo drevo, travein nekaj kar pravijoda sem jaz.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 Preklet naj bo telekomunikacijski sistem,iz nas dela sužnje, podrejene njegovemu egoističnemu jazu.Ko strmimo v praznino in čakamo na glas iz daljave,od nekod ne ve se od kje?Sprašujemo se, čemu, če ni potrebe?Mogoče je in si ne priznamo, da ne znamo brez drugihda je volja vseh močnejša kot naša sama.Krivico delamo sebi in drugim.Kdo ne zmore ali noče ali pa ne more?Ujeti v zankah lastnih misli, ki nas pripeljejov zablode o nas samih in o drugih.Preveč zahtevati od sebe je tišino misli, ker te so živein nikdar ne spijo.Ko misli ni, ostane le lupina našega telesa,ko duša plove v brezdejne te daljave.Preklet naj bo telekomunikacijski sistem... Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 Lia ful lepo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 bežim pred levi, tigribežim pred mačkami vseh sortkadar se kdo ustavi in zapiči vame tisti polspuščeni levji pogledče že ni levma pa luno v levu,če že nima lune v levu,ga ma pa v ascedentuče ni kaj od tegama pa progresirano luno v levu,nekoč davno, da se komajda spomnimme je en tak kraljevsko lačen levastpopraskal, izpil iz žil kar je rabil za preživetjein zdaj bežim, bežim pred leviin čist nedolžnimimačkoni vseh sortker vem kaj se skriva pod mehko dlako,ostri kremplji in čekaniin večna lakota zaradi tega ker jih nekoč davnoniso napojili z mlekom ljubezni,zato so mi bližje zmajite pravljične živali,ki ne skrivajo, ampak pokažejo luskinasto kožo, polni divjega besabruhajo ogenj in samo tisti ki vidi dlje od luskinastega oklepase greje od zmajevega diha.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aleSio 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Torej, danes sem ravno ujel pri poročilih papeževo izjavo da "kdor je za splav ni kristjan" (nekaj takega) no v tistem me je prešinila ideja da morda cerkveni pristojniki v Vatikanu vedo za reinkarnacijo in se bojijo za svoje naslednje življeje (saj po večini so stari in modri, pa še skrivajo določene dokumente in knjige pred svetom). Sploh pa, kako bi imel splav vpliv na reinkarnirano dušo? Kaj naj rečem BLUZIM LP vsem Citiraj I know the pieces fit cause I watched them fall away Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 odpovedujem se govorjenju,ustavljam misliin ničesar ne bo,česar ne bi razumelapomen me bo našelče slediš svetlobiizgubiš njen virzato ti ne sledimsamo zremin sije iz menenebo in vonj zemljein vse rože ki so šledanes skozi tresoče rokeobliva me mrzel pot in trese vročicatako izčrpano , medlo,da ti še tega ne moremizreči, rada te imam,samo zrem v modromajsko nočno neboin mi je lepo.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 velike mislimalih ljudiodpiranje cvetnih popkov sončni žarekje danes odprl še zadnji cvettoplota raztaplja okovein suši kaplje solza.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 utapljam se v lepoti teh očikot bi gledalaeye of tigertako topletako žarečetako vabečein ne hrepeneče kako dobro je skrita strastki globoko tliki globoko spiki globoko živi le kako jeko na plano zdrvi? Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.