lia 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 sem poraženec ali zmagovalec današnjega dneva,nič od tega,praznina praznih kelihov,trenutek ali večnostpodoba sveta ali močvirje tajge,agape,prevzetnost in pristranost,Adams family brez humorja,generacije in lepota,čas sam ne dela ničesar,še zmeraj ne vemkaj je človek,kdo je človekmalce bolj razumem pesnikaki pravičloveka, nikarne vem pa, če se strinjam... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2007 once my way was to easy for my way of thinking so i make it hard Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2007 sometimes i feel like i don`t understand sometimes i feel that i`m understanding Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Zamah kril...in modra ptica se dvigne...ter poleti tja...v širno modrino... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2007 svoboda mene je svoboda vseh z mano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 svoboda mene je svoboda vseh z mano ... in tistih brez tebe. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2007 ... in tistih brez tebe. svoboda je nalezljiva...ko ti enkrat pride pod kožo...ti ni rešitve razen osvoboditve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 svoboda je nalezljiva...ko ti enkrat pride pod kožo...ti ni rešitve razen osvoboditve Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 rdeči sij nad obrobji gorapokošena trava se zapleta v korakrazprti cvetovi grmovnic in orkester čričkovin veter v bližnjih vejah mi prinaša topli nasmehprelepo, da bi bilo res Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 20. maj 2007 Prijavi Deli 20. maj 2007 Nisem poraženasem le žalostna,brez leska v očehbrez smeha v nočehle bleda senca v višavahle slika sama sebe na tleh. Kje so oči?Pogrešam jih tolikokot so mi šle prej na...nekam Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 pogrešam tein to bolizjutraj ko vstajamskozi dan ko odhajamin v večeru ko polagam glavo na vzglavnik.... prekletstvo navezanosti.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2007 morja občutkov valujejo in razdirajo pomirjajo in povezujejo energije vesolja v oceanih spoznanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2007 nekje je privlačnost na njeni poti razuma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 jaz sem mali mjau. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2007 jaz sem mali mjau.jaz sem veliki mjau....bi zapredla....leglo malih mačičev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 ne bi...ničesar ne bi...otopelostali samo počitek...menda je to nirvanabrezželjnostsamo biti..tud pogrešam ne..zgleda da me ni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2007 prah smo in v prah se povrnemo še preden izvemo kdo naj bi bili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Naj dež lahk joče namesto mene sonce naj namesto mene žari zemlja naj se v krču trese komarji naj popikajo vse roža lahko cveti ti si pa čisto obupn ker vse to znaš le ti Ljudje. Kako ste smešno smešni.Tako naivno raztreseni. Eni smrtno resni spet drugi malo zmešani,in potem nemalo takih hočejo nekaj bitipa spet drugi ki vsi jih tolčejo po riti. In kje sem jaz? Ne vidim se med temi ljudmi,ker jaz imam oči da z njimi vidim. ..... ne samo gledam Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2007 okoli vsega se vse vrti neustavljivo neskončno nič se ne zgodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 o se dogaja se,privlačen mlad policajme je prisilil, da sem donirala v državni sklad... rada pomagam hitrost ubija,zato po nasvetu policaja delam počas.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2007 hladnost bolečine vroč utrip srca usklajuje ritem sveta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 sam po parku se sprehajamlisti v vetru se igrajopari tiho šepetajokje si moja deklica tiribnik sanja tihe sanjeveter zame se ne zmenicvet sprašujem naj pove minekoč pa s tabo sem se sprehajalse še spominjaš maj je cvetelin cvetja vonj je oba opajalin tukaj veš sem te objelcvet v slovo si mi poslalapo poteh kjer sva hodilasam zdaj hodim, deklica ti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Nikoli mi ne bo jasnozakaj se samo mudi na urgencoko si enkrat tamčakaššššššššššššššššššššššššš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2007 pogledi streljajo občutki se mešajo bližina se oddaljuje daljave se približujejo zgubljam se tam kjer se iščem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 ne iščem se večni ničesar več najtipijem žametno črninoin gladko se mi rolaa je luna polnaa je švoha je neptun megla al sam štofa venera res rikvercali marsu vse trokiraplutko bo počedilvso to smetjepada , pada dež pomladnilakše se dišeako ne ideuzmite bronhi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.