Antigona 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 sredi gozdarahel vetričrjave očipolno strasti. KJE gori Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2007 naravnost ljubezni ne išče ovinkov vrvi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2007 in one simple word tell me who you are Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Whodo youthinkwe are... Whodo youthinkam I Andwhat we looking in the mirror... Ourselfs...or ourselfs... Drgač pa...Žiwjo, brother Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 davkinajemninabetonstrahni ljudinajemninazgubil mercatorjove nalepkebeton kaj se da ukreniti? razmislekrazmislekrazmislek alkohol Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Ogenj je ugasnil.Iz oči se ne bliska več.Na ustih tišina.V meni milina.V tebi divjina.Prasec. Morda se znova vžgeš Vendar pazi,da te ne poliijejo z nafto.Boš gorel kot bakla. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 žrtvovali so lunoodžrta sameva na nebuopustošene češnjeve veješolske stavbe se praznijopregrete pisarniške glavese v kolonah valijo proti slanicikakor vsako leto ,vse je tako kot je bilo,ene malenkosti, več ne bo nazaj,na brezpotjih sem izgubilanekoga, ki je bil moj jaz,poštenega najditelja naprošam , da ga vrnepreden mu sesuje lajf letos nisme plačalizavarovalne premijeza škodo , ki bi jo barabin povzročiltretjim osebam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2007 zavestno zavedanje individuuma celosti podzavestno širi mavrična obzorja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Vidik poenostavljenegagreha zapostavljenegakameleona zadavljenegašlogajo iz kofeta šibrić, mibrić, jozefinaime ne štejeampak ideje radiator te čez zimo greje pride prav če nimaš odejevse so ovce brejejutri grem v Velenje (se v narečju priduša) življenje ni več trpljenjeodkar pečico mam Gorenjenajbolj vroče poželenje je za folk papirnato zelenje od Miroslava Tomšića mnenje. rožica venje Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2007 urejevalci idej urejajo iluzijo oddaljujejo resničnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2007 vse se prilagaja mojemu mišljenju o meni...in tvojemu o sebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 23. junij 2007 Prijavi Deli 23. junij 2007 Je odvetnikje klošarso kostiso kosti Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2007 priložnost zmožnosti življenja je neomejena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 Sem ali nisem?Misliš ali odganjaš misli?Premišljuješ?Ljubiš?Lažeš? Odloči se , tvoj je life Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 takle tut men na misu hod... ampak pol po ene par dneh, k ne morem nč več, razn bit vama podobn Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2007 brbota in hladi se spolzka vročičnost ledenosti....skale se stapljajo gore rastejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 tam na njej je sanjal sanjeona na njem pa udobje dnevapa spet malo naokoliona sanja sanje on pod njo udobjein tako stopimo tri korake nazaj in stečemo do vrat....najboljše stvari so preproste,in čist pri roki, pa ravno zaradi tegastopim tri korake nazaj in stečem do vrat...... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2007 večnost praznine ne mine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 11. julij 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 ti si moja prazninati si moja temati si moj prividti si obešalnik za moje sanjeti si senca mojih sencti si čudovita tema kamor se skrijem pred prividi svetati si veter , ki mi hladi pregreto čeloti si melodija , ki mi boža ušesati si ritem, ki mi premika udeti si z večerno zarjo obsijano nebo,ki mi lepša dniti si najljubša bergla,na katero se oprem, kadar šepam na poteh življenjati si moja najlepša iluzijati si moj ničpraznina , črna luknja v vesolju , ki me s silnim vakuumom vleče v dokončno izničenje niča....brez preteklosti in brez prihodnosti.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 beli oblakimodro neboveter pihavse je lepo težka žalostresna mladostzakrknjena starostv glavi norost tole predolgo postajatekmovanje se tukaj porajajezen semjezen semjezen semne sej neon je jezen ok bluzimsploh ne vem kdo semsem kdor praviš, da semto skoz ponavljampa mi noben ne verjamesem in pa nisem Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 jezen , jezen ,jezen.....ne saj ne.... zakaj zanikašsi, pa kaj pol kakšna je tvoja jezamoja je velik smrdljiv sluzasto zelen balonmrzlo hladen zdaje ga prešpiknem z iglo in odfrči proti oblakom ne potrebujem ga... kaj je mladostfazanovsko zelena poskočna z zelenimi smrklji iz nosnic..... kaj je starostpočasno in staro telo na berglah oslonjeno.... zdajle bi tekla s teboj po travniku,v hrib in navkreberlovila in skrivala za drevesizdalje bi te zavalila kot sveženj čez pokošene travein družno bi se kotalilain ko bi se upehana ustavila bi v objemu najinih telesposlušala bitje tvojega srca.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=9006&hl= Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 jeza je objekt notranjega poželjenjaje energijaneizvorna človekuje le temna misel ki se sili k človeku jeza je madež v človeški zavestioglasi se vsakič ko od človeka to želi je brezveznasploh ne obstajaje stanje notranjega nesoglasjajeza je sram v svoji najslabši oblikijeza je čista ogroženostogorženost neznanjakako drugače reagirati v resnici nikoli nismo jeznijeza se jezni na mesto nasmi samo mislimoda to smo Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2007 ujeti trenutek ustaviti trenutek v trenutku ujeti vse lahkotnosti težnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.