Cookie 19. julij 2007 Prijavi Deli 19. julij 2007 jaz jaz jaz Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2007 vse je...jaz ti...vse eno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. julij 2007 Prijavi Deli 19. julij 2007 ne ne pa ne Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2007 ne ne pa ne je vse eno...al pa ni...ne je ja...brez ne hm...al pa ne ni ja...če ni jaja...al pa...ja je ja...če ne poznaš neja...al pa................eh.......itak je vseeno...no vsaj meni ti pa po lastni volji....z neji jaji..al kaj pač že...hočemo....v vseenosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2007 svet je večen v nas ki smo razblinjeni na tisoč koščkov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Opuščen večni smisel tegakar je celirane predstav izgubljenosti. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Noben odgovorki ga najdemo,ne drži dolgo.Odgovor je kraj,kjer zaspimo.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Ko se prepustišodgovor dobišali odgovor je pravije samo v naši glavi. Uživaj takrat za naprej nič se bat Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2007 my brain is in a one way membrane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2007 večno manjkanje pomankljivosti popolnoma objame nesmisel varnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 to kar nisem, je vse kar imam...in to kar ti ne morem dati, je vse kar imam. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 bluziš saj enkrat k sem takoj zadela temo... x!x da mi ni blo treba nazaj gledat Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2007 na sredi igre se igra zaustavi v trenutku najlepšega brezčasja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Samo nekaj besed je treba- in brez sramu ti odrobimroke pod komolcem. Nikdar več me ne boš objel - potem ti skrajšam noge pod koleni,nikamor mi ne boš ušel. Zagledam se v ljube oči - prozorne rjavozelene kroglicein mirno ti snamem glavo. Ja, samo teh nekaj besed je še bilo treba Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 pričakovanzahtevaneden od devetdesetih Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2007 nice not ice stupid me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2007 solzice drsijo skozi zaprte oči bežijo se režijo ščemijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 na petkah svet stoji. petka=ženska okoli petk se svet vrti ženske smo zakon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Palchica 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 Ko tvoja nežnost me objema,neko novo čustvo me prevzema. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 c c c Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Palchica 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 nič me ne moti pri sebi.tvoj pogled na meni,telo in dih ob meni,nežna energija v meni.odsotnost me obenem moti,obenem mi je dobrodošla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. september 2007 Avtor Prijavi Deli 15. september 2007 in between of everything there is nothing Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 In between of nothingthere is everythingand my mind is disappearingin between hitrost časapojema ko se njen krogsklene Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. september 2007 Avtor Prijavi Deli 16. september 2007 0........................................................................................................................in between........................................................................................................................1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 v moji glavi je zmeda,moje življenje je zmeda,jaz sem zmeda,bluzim bolj in bolj,tako daleč bo šlo,da me bo razkuriloin bom zarjovela,se nase zjezilain zmedo odstranila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.