doorwoman.p 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 tud jst želim odstranit vso zmedo v moji glavi.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 tud jst želim odstranit vso zmedo v moji glavi..moja je vsak dan večja - zmeda .... .... da nima več placa v moji majhni glavi ... in se bo morala kmalu odstranit. najbolje, da se glava ... šta, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Občutki zmedenosti znajo biti včasih prav krasni, no In zmedenci so prav prikupni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 krasni, ampak nič ne hasni. če samemu sebi ne hasniš, ne hasniš nikomur in ničemur. potem sem jaz tako prikupna, da mi lahko kar plačajo za tako čudovito lastnost ... razveseljujem vse okoli sebe danes je toliko enih mrkih fac ... da mam prokleto jebeni job. in pošteno služim denar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Kaj da ne hasni. Vsaka stvar je za nekaj dobra . Jst mam tud mrko faco dons ( PMS ), kar mi sicer nč ne hasni, ampak vsaj vem zakaj mam mrko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Palchica 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 pogrešanje boli ... bojim se nečesa, kar komaj slutim ... tako je prijetno, bilo je zaželjeno, zdaj pa me šokira ... vse me preseneča ... prepuščam se ... znalo bi biti noro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 lepo bluziš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 jebe se mi na tem svetu za vse kar okoli mene hiti, gori in buči, jaz v miru opazujem, gledam - ne vidim, poslušam - ne slišim; nekje sem se izgubila - v počasnem filmu, kjer je časa neskončno, zdi se mi, da časa pravzaprav ni, jebe se mi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 jebe se mi na tem svetu za vse kar okoli mene hiti, gori in buči, jaz v miru opazujem, gledam - ne vidim, poslušam - ne slišim; nekje sem se izgubila - v počasnem filmu, kjer je časa neskončno, zdi se mi, da časa pravzaprav ni, jebe se mi. Zadnje čase mi je zelo navdihujoče ko preberem takšno vseenost. Kdo bi si mislil! (Tud zadnjič ko si se odpravljala v naravo, ko te je klicala, rekoč: fuck people ). Ne vem zakaj sem se tako bala vseenosti. Če se je ne bi, bi že morda prej vedela. Ampak potem najbrž ne bi vedela, da ko ti je vseeno, ti ni. Very weird. Keep on being yourself, Mačona&everybody. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 8. oktober 2007 Prijavi Deli 8. oktober 2007 Zadnje čase mi je zelo navdihujoče ko preberem takšno vseenost. Kdo bi si mislil! (Tud zadnjič ko si se odpravljala v naravo, ko te je klicala, rekoč: fuck people ). Ne vem zakaj sem se tako bala vseenosti. Če se je ne bi, bi že morda prej vedela. Ampak potem najbrž ne bi vedela, da ko ti je vseeno, ti ni. Very weird. Keep on being yourself, Mačona&everybody. ja ful hecno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Speaking of srebrno: rada podelila z vami tole, ni moje, ampak mi je ;našla na netu od enga ko sem iskala o srebrnem: ŠKORPIJON Škorpijon se je prebijal skozi nasipe peska, ki se je srebrnkasto svetlikal v svetlobi meseca. Pesek, ki mu je silil v čevlje ga sploh ni motil in imel je občutek, da je otrok noči. Še nikoli v njegovem življenju se mu ni zdela noč tako minljiva in enkratna in nikoli ni občutil, da je njegova mati, ki ga varuje pred dnevom. Ni mu bilo važno, kam gre, kajti cilj zanj ni bil pomemben. Opazoval je drevesa, ki so v svetlobi meseca izgledala kot začarani princi, ki so v temi zopet postali princi iz pravljic. Porodila se mu je misel, da bi ugasnil sonce in bi za zmeraj ohranil te čarobne slike. Sovražil je sonce, ki je pokazalo še tako skrito skrivnost. Nenadoma je pesek izginil in namesto na njem je stal na mehki travi. Bilo je neskončno srebrno polje trave, ki ga je vabilo s svojo mehko roko. Za trenutek se je ustavil in pogledal v nebo ki je bilo posejano z zvezdami. Zavidal je zvezdam, ki so svojo lepoto skrivale nekje globoko v morju teme. Sedaj ni bilo več polje in znašel se je v mestu. Mesto se je kopalo v temi in tišina je prodirala skozi njegova ušesa. Bil je ganjen nad to lepoto. Nenadoma se je na horizontu pokazala mala, svetla pika, ki je naznanjala prihod svetlobe. Svetloba je postajala vse večja in močnejša in svetlejša. Videl je, kako tema, njegova zavetnica beži pred to svetlobo. Tudi on se je umaknil v najtemnejši kot mesta. Toda svetloba je nezadržno prodirala. Prodirala je in se širila povsod in bila je vedno svetlejša. Počutil se je kakor v ognjenem obroču brez možnosti za pobeg. V zadnjem trenutku je dvignil svoj rep in spet postal človek. ICEBEAR Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 bleščeči utrinki, plavajoč mehurček so me strašili mi sanje popestrili. vse se ponavlja. sredi vesolja iluzija ki vso mojo toplino ubija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 Kako veš, da si ti ti?Kake barve je zelena? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 js isto ne Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 že dlje časa ja, me bolj skrbi kak se bom aktivirala zjutraj Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 js pa moram nekam, kamor mi ni, samo kak mi bo šele, če ne bom šla :xx!: Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pim's cake 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 ja, na en obup od predavanja in vaj mogoče prižgem tv, to me zadne cajte dolgočasi, staram se, ni kaj....SYL Citiraj My philosophy: IF YOU FALL FOR IT, YOU DESERVE IT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2007 nekje kjer se začetek konča in konec začne vprašanja umrejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. oktober 2007 Prijavi Deli 15. oktober 2007 samo en poljub mi dej staram se, če sem že s tem zadovoljna Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2007 malekosti velike in majhne krojijo našo usodo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2007 bližnji so daljni ko se oddaljimo od sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Bluziš?Jaz pa ne. Vsak drug dan po Mb strašim aja.menda če si enga zrolaš in skadiš: je 10x orgazem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2007 sami delujemo se urejejujemo si svoje življenje zaostrujemo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marko83 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 prišel skadil na tono pojedel šel spat.... Citiraj http://autonomoussource.com/mt-static/images/logos/mari-logo.jpg M:O:T:I:V:A:T:I:O:NIf you believe in yourself, you can do anything you want! You are cool! YAY! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2007 videvamo obronke vesolja utripov čutnih trenutkov in se zapiramo tja kjer nas ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.