Skoči na vsebino

Bluzim

mako106

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Guest Mačona
tud jst želim odstranit vso zmedo v moji glavi..

moja je vsak dan večja - zmeda .... .... da nima več placa v moji majhni glavi ... in se bo morala kmalu odstranit. :vragec: x:Dx najbolje, da se glava ... šta, a? x:px x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Guest Mačona

krasni, ampak nič ne hasni. x:Dx če samemu sebi ne hasniš, ne hasniš nikomur in ničemur.

potem sem jaz tako prikupna, da mi lahko kar plačajo za tako čudovito lastnost ... razveseljujem vse okoli sebe :2src: danes je toliko enih mrkih fac ... da mam prokleto jebeni job. :vragec: in pošteno služim denar. x:px x:Dx

pogrešanje boli ...

bojim se nečesa,

kar komaj slutim ...

tako je prijetno,

bilo je zaželjeno,

zdaj pa me šokira ...

vse me preseneča ...

prepuščam se ...

znalo bi biti noro.

Guest Mačona

jebe se mi

na tem svetu

za vse

kar okoli mene

hiti, gori in buči,

jaz v miru

opazujem,

gledam - ne vidim,

poslušam - ne slišim;

nekje sem se izgubila -

v počasnem filmu,

kjer je časa neskončno,

zdi se mi,

da časa pravzaprav ni,

jebe se mi.

x:)x xflowx x:)x

jebe se mi

na tem svetu

za vse

kar okoli mene

hiti, gori in buči,

jaz v miru

opazujem,

gledam - ne vidim,

poslušam - ne slišim;

nekje sem se izgubila -

v počasnem filmu,

kjer je časa neskončno,

zdi se mi,

da časa pravzaprav ni,

jebe se mi.

x:)x xflowx x:)x

Zadnje čase mi je zelo navdihujoče ko preberem takšno vseenost. Kdo bi si mislil! (Tud zadnjič ko si se odpravljala v naravo, ko te je klicala, rekoč: fuck people xDDx). Ne vem zakaj sem se tako bala vseenosti. Če se je ne bi, bi že morda prej vedela. Ampak potem najbrž ne bi vedela, da ko ti je vseeno, ti ni. Very weird. Keep on being yourself, Mačona&everybody. x:)x

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

Guest Mačona
Zadnje čase mi je zelo navdihujoče ko preberem takšno vseenost. Kdo bi si mislil! (Tud zadnjič ko si se odpravljala v naravo, ko te je klicala, rekoč: fuck people xDDx). Ne vem zakaj sem se tako bala vseenosti. Če se je ne bi, bi že morda prej vedela. Ampak potem najbrž ne bi vedela, da ko ti je vseeno, ti ni. Very weird. Keep on being yourself, Mačona&everybody. x:)x

ja ful hecno. x:Dx

Speaking of srebrno: rada podelila z vami tole, ni moje, ampak mi je :palec:;našla na netu od enga ko sem iskala o srebrnem:

ŠKORPIJON

Škorpijon se je prebijal skozi nasipe peska, ki se je srebrnkasto svetlikal v svetlobi meseca. Pesek, ki mu je silil v čevlje ga sploh ni motil in imel je občutek, da je otrok noči. Še nikoli v njegovem življenju se mu ni zdela

noč tako minljiva in enkratna in nikoli ni občutil, da je njegova mati, ki ga varuje pred dnevom. Ni mu bilo važno, kam gre, kajti cilj zanj ni bil pomemben.

Opazoval je drevesa, ki so v svetlobi meseca izgledala kot začarani princi, ki so v temi zopet postali princi iz pravljic. Porodila se mu je misel, da bi ugasnil sonce in bi za zmeraj ohranil te čarobne slike. Sovražil je sonce, ki je pokazalo še tako skrito skrivnost.

Nenadoma je pesek izginil in namesto na njem je stal na mehki travi. Bilo je neskončno srebrno polje trave, ki ga je vabilo s svojo mehko roko. Za trenutek se je ustavil in pogledal v nebo ki je bilo posejano z zvezdami. Zavidal je zvezdam, ki so svojo lepoto skrivale nekje globoko v morju teme. Sedaj ni bilo več polje in znašel se je v mestu. Mesto se je kopalo v temi in tišina je prodirala skozi njegova ušesa. Bil je ganjen nad to lepoto.

Nenadoma se je na horizontu pokazala mala, svetla pika, ki je naznanjala prihod svetlobe. Svetloba je postajala vse večja in močnejša in svetlejša. Videl je, kako tema, njegova zavetnica beži pred to svetlobo. Tudi on se je umaknil v najtemnejši kot mesta. Toda svetloba je nezadržno prodirala. Prodirala je in se širila povsod in bila je vedno svetlejša. Počutil se je kakor v ognjenem obroču brez možnosti za pobeg. V zadnjem trenutku je dvignil svoj rep in spet postal človek.

ICEBEAR

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

Guest Mačona

bleščeči utrinki,

plavajoč mehurček

so me strašili

mi sanje popestrili.

vse se ponavlja.

sredi vesolja

iluzija

ki vso mojo toplino

ubija.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...